τι ειναι το hop up και πως ρυθμιζεται?

Ξεκίνησε από ApplesNK, 25 Δεκ 2012, 12:52:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ApplesNK

εχω στην κατοχη μου ενα mp5 a4 της ics σαν καινουργιος και γω...

τι ειναι το hop up και πως ρυθμιζεται?
επισης τα περισσοτερα οπλα εχουν μια λαβη μικρη που την τραβας πισω και μενει...

(σαν αυτη που οπλιζουν τα snipers,δεν ξερω πως να το εξηγησω...)

τι κανει αυτο στα οπλα airsoft?

μιλαω για αυτο που βρισκεται μπροστα και δεξια στην καννη οπως κοιταμε την εικονα και παει προς τα πισω κατα μηκος του οπλου

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=1516

ευχαριστω

WARBRO

το hop up ειναι αυτο που καθοριζει και ρυθμιζει την πορεια τις μπιλιας ετσι ωστε η μπιλια να μην φευγει ουτε πανω ουτε κατω  μεσα στην αποσταση φυσικα που φτανει το καθε οπλο  ριχνεισ μερικες βολες και βλεπεις τισ μπιλιες σου πως πανε πανω η κατω και ετσι ρυθμιζεις το hop up οταν η μπιλια σου φτανει να πηγενει ολο ευθεια εωσ την μεγιστη αποσταση  το τε το hop up σου ειναι σωστα ρυθμισμενο αυτο κανει το hop up
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

ApplesNK

ναι αλλα πως ρυθμιζεται?
και
τι κανει το αλλο που ειπα πιο πανω?

JUDGE

Υπαρχουν πολλων ειδων hopup.τα πιο συνηθισμενα ειναι αυτα με το γραναζι και οσο το γυρνας προς τα δεξια τοσο πιο μακρυα ή αν βαλεις πολυ παει πανω η μπιλια.
Μετα ειναι αυτα με ροδελα και νομιζω δεν ειμαι σιγουρος αλλα οσο πιο κατω τα κανεις τοσο πιο πολυ hop up βαζει δλδ παει μακρυα-ψηλα το μπιλακια.
Μετα ειναι αυτο που πρεπει να εχεις εσυ.ειναι μια μπαρα που την πηγαινεις μπρος πισω.οσο πιο πισω την τραβας τοσο πιο μακρυα-ψηλα παει το μπιλακι.
αυτο που τραβας πισω ειναι το ''κλειστρο'' των οπλων που καλυπτει τον μηχανισμο απο σκονη και χτυπηματα.Επισης χρησιμευει για να μην κρατας το πορτακι ολη την ωρα με το ενα χερι ανοιχτο και να μπορεις να ρυθμισεις το hopup γρηγορα.
Αν δεν καταλαβαινεις πως και τι να κανεις μια αναζητηση στο youtube,μαγαζι με οπλα airsoft,καποιος σε παιχνιδι θα σου δειξει.ευκολο ειναι.
μακαρι να βοηθησα!

Vangelis

Καλημέρα & Χρόνια Πολλά,

Όλα όσα έχουν ήδη ειπωθεί είναι σωστά.
Το video που ακολουθεί θα σου λύσει αρκετές από τις απορίες σου.

Like this video? Then you'll love these channels:

Καλή συνέχεια!

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.