αναβαθμιση hopup

Ξεκίνησε από sarakinos, 20 Δεκ 2012, 20:27:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sarakinos

καλησπερα σε ολους εχω ενα μ4 της king arms το οποιο με αναβαθμιση εχει καννη 45.5 madbull 6.03 και βγαζει περιπου 380 με 390 fps το ερωτμα ειναι τι λαστιχακι να βαλω απο τα παρακατω με το οποιο θα εχω τα καλυτερα αποτελεσματα
1. king arms 60 degree red
2.king arms 80 degree purple
3. madbull 60 degree blue ο λαστιχακι που εχω τωρα ειναι μαλλον 50 degree black και μια γνικη ερωτηση τα πολυ σκληρα λαστιχακια μπορει να μειωσουν τα fps ραματικα? ευχαριστω προκαταβολικα

elricd

Απ οσο γνωριζω τα ποιο σκληρα ειναι για ποιο πολλα fps
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

sarakinos

ναι σωστα αυτο ισχυει οπωσ και απο την εξωτερικη θερμοκρασια επειρεαζονται αλλα υπαρχει κανονασ για τη σκληροτητα η απλα η μαρκα μετραει ?

kemosabe

Έχει να κάνει με τα φπς και το βάρος της μπίλιας. Σίγουρα το καλοκαίρι αν έχει πολύ ζέστη θα μαλακώσει κάπως το λαστιχάκι αλλά πιστεύω πως τότε αυτό θα είναι το τελευταίο που θα σε νοιάζει. Περισσότερο θα επηρεαστεί η μπαταρία παρά το λαστιχάκι.

vipergr

Πρώτα από όλα επιλέγουμε λαστιχάκι που να εφάπτεται πολύ καλά μεταξύ κάννης και hopup χωρίς να μπαινοβγαίνει έυκολα. Κανένα λαστιχάκι δεν κάνει για όλες τις κάννες.
  Δεύτερο ναι μεν τα μαλακά είναι για λίγα φπς αλλά τα πιο σκληρά δεν ακούνε και τόσο στις μικρορυθμίσεις. Προσωπικά προτιμώ τα μαλακά και ας τα αλλαζεις δυο φορές το  χρόνο. Καλύτερη επιλογή είναι της marui αν τα βρεις. Εχω δοκιμάσει και μαλακό λαστιχάκι με .30 μπίλια και δουλεύει.
Τρίτο όσο πιο σφιχτό είναι το λαστιχάκι ανεξαρτήτως σκληρού μαλακού τύπου έχεις πιο καλή συμπίεση άρα μπορεί και να ανέβουν τα fps. Για πλήρη μόνωση αναζήτησε στο ίντερνετ teflon mοd.

remali

θα σου πω δυο παραδειγματα σε διαφορετικα οπλα.
1) G&G στα 340+ Φπσ. Λαστιχακι madbull shark κοκκινο madbull μεταλικο hop up και madbull 6.03.
Ολα μπηκαν και κουμπωσαν πολυ γλυκα δεν ζοριστικα καθολου ουτε καν σπρει σιλικονης δεν χρειαστηκε.
Πολυ καλη ευθυβολια και καλη συγκεντωση. Με 25αρα μπιλια 45+ μετρα.
2)Μ4 κινεζικης προελευσης που εχει gearbox σχεδον vfc 305+ φπσ. Λαστιχακι μπλε madbull -Hop up king arms μεταλικο και action army κανη ακριβειας.Γ@μ...θηκα νατο βαλω .Βρε τι σοκολατεσ του εταξα τι σιλικονη του εβαλα 45 λεπτα πσροσπαθειας . Ουτε η ασφαλεια του hop up δεν εμπαινε στο τελος γιατι η κανη εχει πιο φαρδια εξωτερικη διαμετρο. Τεσπα με πολυ ζορι εκλεισε. Αποτελεσμα 340+ Φπσ. και σχεδον ιδιες μην σου πω καλυτερεσ αποδοσεις απο το G&G.

sarakinos

λοιπον εβαλα το κοκκινο ths king arms και εγινε το εξησ μετα απο 10 15 βολεσ το οπλο εκανε ενα περιεργο θορυβο σα να χανει απο καπου τον αερα οντωσ εβγαλα τον γεμιστηρα και ο αερασ εβγαινε απο εκει ελεισα ο οπλο και ειδα οτι μια μπιλλια ειχε μηνει πανω στο λαστιχακι τα εγαλα παλι και τ ξανα εβαλα μηπωσ ειχα βαλει κατι λαθοσ σημειωση το hopup παντα μηδενισμενο ,παλι τα ιδια σφηνωνε η μπιλλια αλλαξα εβαλα το μωβ ολα καλα απο ταχυβολια κτλ ομως δεν ξερω πωσ θα συμπεριφερθει η μπιλλια σε μακρυνη αποσταση λογω σκληροτητασ . ερωτηση γιατι μπορει να εκανε αυτο με το 60 και με το 80 degree ολα μια χαρα που ειναι πιο σκληρο ? adbull εν εχω βαλει γιατι δεν βρηκα το κοκκινο τησ king arms εν φαινεται ελλατωματικο.