ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZZAR ΕΛΕΥΣΙΝΑ 16/12

Ξεκίνησε από spirosleon, 06 Δεκ 2012, 15:32:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spirosleon

Παράθεση από: je33 στις  12 Δεκ 2012, 10:40:32 ΠΜ
αν καταφερω να ερθω,στη κληρωση θα μπει και αυτη που βρηκα στο οχι. θυμασε??? (δε ξερω απο τι πιστολι).μιας και δεν φανηκε κανεις να την αναζητησει  :)

ναι θυμάμε, γιατι οχι.? δεν ξερω εαν ειναι καλο ή ηθικό αλλα για μένα πρώτον μου πίανει χωρο, δεύτερον δεν ειναι δικία μου για να την κρατήσω, τρίτον, κανείς δεν την εχει αναζητησει τόσο καιρό, οποτε, γιατι να μην παει σε κάποιον που την θέλει και του χρειάζεται?

je33

Παράθεση από: spirosleon στις  12 Δεκ 2012, 10:47:48 ΠΜ
ναι θυμάμε, γιατι οχι.? δεν ξερω εαν ειναι καλο ή ηθικό αλλα για μένα πρώτον μου πίανει χωρο, δεύτερον δεν ειναι δικία μου για να την κρατήσω, τρίτον, κανείς δεν την εχει αναζητησει τόσο καιρό, οποτε, γιατι να μην παει σε κάποιον που την θέλει και του χρειάζεται?
+1 ;)
"Give me the place to stand, and I shall move the earth" — Archimedes

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

spirosleon

Palladin

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  13 Δεκ 2012, 21:08:24 ΜΜ
αυτο θα ειναι εκει για πωληση     http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,5727.0.html

Μήτσε κρίμα ρε... Μάγκες όποιος το πάρει παίρνει ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!! Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο στην Ελλάδα απλά...

Condor

Κι εγώ μάλλον θα είμαι εκεί θα  έχω:
Προστατετικα γυαλιά bolle (30 ευρώ)
Γυαλιά Oakley (50 ευρώ)
Ηοπ απ για L96 που παίρνει κάνη και λαστιχακι από aeg (20ευρω)
Λαστιχακι hop up firefly
Υφασματικη τριπλή γεμιστηριοθηκη για γιλέκο (5 ευρώ)
Γεμιστηριοθηκη από κεβλαρ Blackhawk για πιστολιού (15 ευρώ)
Γιλέκο με θήκες για γεμιστηρες κ.α. (5 ευρώ)
Και αλλά μικροπραγματακια...
Πιστεύω τα μπαζαρ είναι ότι πρέπει για νέους παίχτες. Μπορούν  να πάρουν το βασικό εξοπλισμό σε πολύ καλή τιμή...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

axtipitos

Καλησπερα παιδιά και ένα μεγάλο γεια σε όλους! ως νεος στον χωρο πιστεύω ότι αυτές οι εκδηλώσεις
βοήθούν πολύ την ανάπτυξη του χόμπι και κάτι αρχαριους σαν και εμένα! ;D
θα προσπαθήσω την Κυριακή να βρεθω στην Ελευσινα όπου ίσως απο ότι φαίνεται θα γίνει και
το πρώτο μου παιχνίδι  ;)

HAROS

ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ

axtipitos

Περισσοτερες πληροφοριες για το ''free game'' που θα ακολουθησει έχουμε?

Aggpsp

Παιδια για εμας τους νεους στο αθλημα μηπως υπαρχει καποιο λινκ με χαρτη ? ευχαριστω!

axtipitos

Παράθεση από: Aggpsp στις  15 Δεκ 2012, 19:01:50 ΜΜ
Παιδια για εμας τους νεους στο αθλημα μηπως υπαρχει καποιο λινκ με χαρτη ? ευχαριστω!

Σωστος παιδιά τα φώτα σας!!

spirosleon

Condor

...και ένας σιγαστηρας με αυτοσχέδιο inner barrel spacer που κρατά την μακρυά εσωτερική κάνη σταθερή. 15 ευρώ.
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

WARBRO

Παράθεση από: Aggpsp στις  15 Δεκ 2012, 19:01:50 ΜΜ
θριασιο νοσοκομειο 8,30 φευγς για το πεδιο να ειστε εκει
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

MitsoS_O_Yakuza

αν απογοητευσα καποιους που ηρθαν για να δουν το τερας και γω δεν ηρθα τους ζητω συγγνωμη αλλα ειχα ξημερωματα δουλεια και την ωρα που τελειωσα δεν επαιζε να ερθω αλλα να κοιμηθω...λιγουλακι
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

WARBRO

αντε και του χρονου παιδια πολυ καλη η κινηση περασαμε ομορφα σημερα
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

Beldar

Πολύ ωραία κατάσταση σήμερα παιδιά και ωραίο χαλαρό παιχνίδι  μετά μπράβο σε όλους που οργανώθηκε!
Μην Καταδέχεσαι να ρωτάς :

''Θα νικήσουμε ;

Θα νικηθούμε;''

Πολέμα!

WARBRO

οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

WARBRO

οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

Condor

Ωραία περάσαμε, πουλήσαμε, παίξαμε...
Να ζητησω ΣΥΓΝΩΜΗ και δημοσίως από τον συμπαίκτη που κατά τη διάρκεια του free game του έριξα από λάθος εκτίμησης απόστασης απότα 15 μέτρα με το sniper και ένοιωσε τα 500fps πάνω του. Sorry αδερφέ.
Επειδή πέτυχα και 2 συμπαιχτες που δεν έβγαιναν με την πρώτη, μην το κάνετε... Φαίνεστε από τη διόπτρα...
Κατά τα αλλά ωραίο παιχνιδάκι με μερικές ωραίες φάσεις.
Ελπίζω η Οδική Βοήθεια να μην άργησε να έρθει (προς τους άτυχους συνχομπιστες στο τέλος)    ;)
Ότι περίσσεψε από την πραμάτεια θα τα βγάλω πωλητήριο σύντομα στο φόρουμ (δυστυχώς δε θα έχω τον Λεωνίδα να κάνει κονέ να τα πουλήσω γρήγορα και σε κοψοχρονια! ;D )
Μέχρι την επόμενη φορά,
Καλά να περνάτε.
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"