μεταλεια 9/12/2012

Ξεκίνησε από chaosmaker, 09 Δεκ 2012, 19:01:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chaosmaker

.................

kaiser_soze0307

χωρίς να θέλω να "μπαίνω σαν..." καλύτερο πιστεύω θα ήταν να τα πείτε από κοντά πρώτα να εξηγήσει ο ένας στον άλλον και μετά βλέπετε.
Ο αριθμός των μεταλλίων στο πέτο ενός αξιωματικού είναι αντιστρόφως ανάλογος του τετραγώνου της απόστασής του από την πρώτη γραμμή.
Charles Edward Montague

AggStath

Παράθεση από: chaosmaker στις  09 Δεκ 2012, 19:01:26 ΜΜ
απλα θα ηθελα να ελπιζω οτι μπορει καποτε σε μερεικους ανθρωπους να απαγορευτη η εισοδος ...

Συγνωμη φιλε αλλα με αυτα που γραφεις μονο το οτι θες να το παιξεις καποιος καταλαβενω
υπαρχουν χιλιοι δυο τροποι να λυσεις τα προβληματα σου με καποια ατομα χωρις να τους καταστρεψεις την επενδυση (αγορα AEG,περιφεριακων κτλ.) με το να τους απαγορευτει η εισοδος σε παιχνιδια. μην ξεχναμε πως περναμε μια δυσκολη περιοδο και πως ενας διαλογος με τα χ,ψ ατομα οπως ειπε και ο kaizer ειναι προτιμοτερος απο ενα ρουφιανιλικη που θα χαλασει την εικονα και την δικια τους αλλα και την δικια σου.

Palladin

Εγώ ξέρεις τι καταλαβαίνω aggstath? Ότι είσαι ένας απ' αυτούς που τρώνε 2 high cap και σφυρίζουν αδιάφορα... Εδώ γράφουμε και γράφουμε για να βρούμε λύση ( http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,8590.msg86566.html#msg86566 ) και εσύ τι μας λες? Να σκεφτούμε την επένδυση που έκανε ο αθάνατος? Γι' αυτό έκανε την επένδυση δηλαδή? Δηλαδή εμάς ποιος θα μας σκεφτεί που μας χαλάει το παιχνίδι? Που χαλάμε τις μπίλιες μας τσάμπα? Σόρυ αλλά αν το παλικάρι μπορεί να τους ξεμπροστιάσει, με αποδείξεις όμως, να το κάνει και εγώ θα του σφίξω και το χέρι. Και όχι δεν θα χαλάσει την εικόνα του, θα τσακίσει όμως την εικόνα των αθάνατων. Και να είσαι σίγουρος ότι αν η ρημαδοκάμερα που έχω στο κράνος γράψει αθάνατο θα το ποστάρω ΠΑΝΤΟΥ για να τον μάθουν όλοι!!

spirosleon

λοιπον....

φιλε μου chaosmaker, ημουν μεσα στους πρωτους που φτασαμε τοσο κοντα σην μασκα αλλα δεχτηκαμε πηρα. φευγοντας προς το respawn, βλεπω μια κατασκευη απο παλετες, καδρονια και οτι αλλο υπηρχε στο χωρο και μεσα εναν "κοκκινο". Ησουν εσυ αυτος ο οποιος ειχε βγαλει την κανη μεσα απο τα καφασια και ειχες τις ¨πρωτες¨επιτυχημενες βολες χωρις να χεις το ματι στα σκοπευτικα?εαν ναι, εχεις δικιο φιλε μου, βγηκαμε αμεσως χωρις να εχουμε επαφη απο που την φαγαμε, αλλα βλεποντας μετα οτι θα εβγαινες μονο με αεροπορικη επιχειρηση λογικο ειναι να σε αγνοησουν οι επομενοι.!! τυφλες βολες? το ξερεις?

κοιτα λοιπον να γινεις εσυ πρωτα καλυτερος και μετα να κρινεις τι ειναι αισχος και τι οχι.
εαν παλι δεν εισαι εσυ αυτος ο οποιος ηταν μεσα στην κατασκευη, τοτε παλι συγνωμη ,αλλα πρεπει να ειμαστε και να δεχνουμε καλυτεροι και μετα να κρινουμε.

kaiser_soze0307

Ειρήνη! Καλυτερα στο επόμενο παιχνίδι να ύαινες πειτε face to face. Απο τα πληκτρολόγια ποτε δεν λύθηκε τπτ. .
Ο αριθμός των μεταλλίων στο πέτο ενός αξιωματικού είναι αντιστρόφως ανάλογος του τετραγώνου της απόστασής του από την πρώτη γραμμή.
Charles Edward Montague

AggStath

Παράθεση από: Palladin στις  10 Δεκ 2012, 19:04:03 ΜΜ
Εγώ ξέρεις τι καταλαβαίνω aggstath? Ότι είσαι ένας απ' αυτούς που τρώνε 2 high cap και σφυρίζουν αδιάφορα... Εδώ γράφουμε και γράφουμε για να βρούμε λύση ( http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,8590.msg86566.html#msg86566 ) και εσύ τι μας λες? Να σκεφτούμε την επένδυση που έκανε ο αθάνατος? Γι' αυτό έκανε την επένδυση δηλαδή? Δηλαδή εμάς ποιος θα μας σκεφτεί που μας χαλάει το παιχνίδι? Που χαλάμε τις μπίλιες μας τσάμπα? Σόρυ αλλά αν το παλικάρι μπορεί να τους ξεμπροστιάσει, με αποδείξεις όμως, να το κάνει και εγώ θα του σφίξω και το χέρι. Και όχι δεν θα χαλάσει την εικόνα του, θα τσακίσει όμως την εικόνα των αθάνατων. Και να είσαι σίγουρος ότι αν η ρημαδοκάμερα που έχω στο κράνος γράψει αθάνατο θα το ποστάρω ΠΑΝΤΟΥ για να τον μάθουν όλοι!!

Δεν καταλαβενω τον λογο αυτης της επιθεσης κυριε Paladin.
Αν θυμαμε καλα μια εποχη που κυνηγουσαν μαγισες οποια γυναικα εβλεπαν περιεργη την εκαιγαν στην πυρα χωρις να φταιει σε τιποτα μονο και μονο απο την ΜΑΝΙΑ τους. Αυτο θελω να αποφυγω και επιδη λεφτα δεν εχω να ντιθω σαν αστακος και να  βαλω καμερα στο κρανος δεν θελω καποιος πανω στα νευρα του, επιδη δεν ειδε καλα την μπιλια που επεσε στον θαμνο και οχι πανο μου να αρχισει να με κραζει στο φορουμ με πιθανοτητα να απαγορευσουν σε εμενα η και στην ομαδα μου εισοδο σε παιχνιδι. Οποτε αμα δεν με βαζουν σε παιχνιδια μου ειναι αχρηστα τα 500 ευρο εξοπλισμος που αγορασα και θα μπορουσα να τα κανω κατι αλλο γιατι δεν μου περισσευουν.Αυτο θελω να υπερασπιστω κυριε Paladin και οχι τους αθανατους που τοσο ευκολα φορας την ταμπελα τους σε αλλους.

Palladin

ΟΚ έχω σπαταλήσει λοιπόν 100-200-1000 ευρώ, έρχομαι στο πεδίο τούμπανο στην παπάτζα και στο παιχνίδι μου ρίχνεις ένα κουβά μπίλιες αλλά κάνω το παγόνι... τι θα κάνεις? Θα βγεις και θα πεις "εντάξει μωρέ, έχει χαλάσει ένα σκασμό λεφτά, αφήστε τον, δεν πειράζει??"
Δυστυχώς έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, αυτό που έγραψες πριν το κατάλαβα σαν θες να πεις "εντάξει ρε παιδιά μπορεί να μη βγω με την πρώτη, μη με σταμπάρετε αθάνατο" ενώ εσύ εννοούσες αυτό που έγραψες...
Παράθεση από: AggStath στις  10 Δεκ 2012, 23:58:58 ΜΜ
Αυτο θελω να αποφυγω και επιδη λεφτα δεν εχω να ντιθω σαν αστακος και να  βαλω καμερα στο κρανος δεν θελω καποιος πανω στα νευρα του, επιδη δεν ειδε καλα την μπιλια που επεσε στον θαμνο και οχι πανο μου να αρχισει να με κραζει στο φορουμ με πιθανοτητα να απαγορευσουν σε εμενα η και στην ομαδα μου εισοδο σε παιχνιδι.
Δεν έχω πρόθεση να κολλήσω καμιά ταμπέλα, ούτε πάω στα παιχνίδια προκατειλημμένος και κυρίως δεν κράζω ΠΟΤΕ στο φόρουμ, το μόνο που κάνω είναι ότι αν καταλάβω ότι δεν βγαίνεις απλά θα σε αγνοήσω και θα πάω στον επόμενο αντίπαλο.
Για να μη το κουράσω άλλο, αν σε πρόσβαλλα ή σε έθιξα ζητώ συγνώμη γιατί δεν είχα τέτοια πρόθεση αλλά δυστυχώς ο γραπτός λόγος δεν είναι ίδιος με τον προφορικό και θα 'θελα σε κάποιο παιχνίδι να βρεθούμε να τα πούμε και από κοντά για να κάνουμε σωστό διάλογο.

chaosmaker

..........

spirosleon

Θες να μου πεις οτι απο την ίδια τρύπα που είχες βγάλει την κάνη , είχες και τον στοχο διαμέσω τον σκοπευτικων σου; ....
Ας το αφήσουμε φιλέ μου, δεν βγάζουμε άκρη, έχω και εχεις διαφορετική αντίληψη της έννοιας "κάλυψη".

muninja

δηλαδή οι μεν δεν βγαίνουν και οι δε κάνουν τυφλές βολές και ο ένας κατηγορεί τον άλλο χαχα ;D ;D
Και υπήρχαν και αυτοί που επειδή ο άλλος ήταν όπως ήταν τις έτρωγαν και συνέχιζαν; ??? ??? ???

Μια ερώτηση,αν έχω λεηζερ και σημαδεύω έτσι χωρίς απαραίτητα να έχω το όπλο επωμισμένο,θεωρείται τυφλή βολή;Εννοείται ότι τα μάτια θα είναι ευθυγραμμισμένα με το στόχο και την κουκίδα. ::)

spirosleon

Και οι μεν και οι δε είναι κακά παραδείγματα του airsoft, αυτό που σηζηταμε όμως είναι οτι πρεπει να γίνουμε εμείς καλύτεροι και μετα να κρίνουμε τι είναι αισχος και τι όχι. Όσο για την απορία σου , θεωρειται τυφλή βολή εαν εχεις και τα 2 ματια κλειστά. :).

Over and out.

muninja

Έγινε σ'ευχαριστώ.Συνοψίζοντας αρκεί να βλέπω την κουκίδα για να είμαι σωστός;

PanPan

Υπάρχει κάποιος κανόνας πού λέει ότι αν την φας από τυφλή βολή δεν βγαίνεις; Γιατί την τελευταία φορά που διάβασα τους κανονισμούς έλεγαν ότι "όπου και να σε πετύχει ένα μπιλάκι είσαι έξω". Το ότι δεν βλέπουμε τον άλλο να σκοπεύει όταν είναι πίσω από κάλυψη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάνει τυφλή βολή! Μου έχει τύχει στην Μαλακάσα να είμαι πίσω από ένα τοίχο με μια τρύπα στο ύψος της μέσης από την οποία και στόχευα και έριχνα σε έναν που βρισκόταν ακριβώς απέναντι μου και μισοκαλυβόταν πίσω από ένα δέντρο. Έφαγε ένα εκατομμύριο μπίλιες και δεν βγήκε ΠΟΤΕ γιατί δεν πήρε χαμπάρι από πού του ερχόντουσαν. Είναι δικαιολογημένος επειδή δεν με έβλεπε ή μήπως με είδε και το θεώρησε τυφλή βολή;;; Απλά ρωτάω γιατί δεν ξέρω πλέον! ::) ::) ::)

EREVOS750

Παράθεση από: PanPan στις  11 Δεκ 2012, 19:23:24 ΜΜ
Υπάρχει κάποιος κανόνας πού λέει ότι αν την φας από τυφλή βολή δεν βγαίνεις; Γιατί την τελευταία φορά που διάβασα τους κανονισμούς έλεγαν ότι "όπου και να σε πετύχει ένα μπιλάκι είσαι έξω". Το ότι δεν βλέπουμε τον άλλο να σκοπεύει όταν είναι πίσω από κάλυψη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάνει τυφλή βολή! Μου έχει τύχει στην Μαλακάσα να είμαι πίσω από ένα τοίχο με μια τρύπα στο ύψος της μέσης από την οποία και στόχευα και έριχνα σε έναν που βρισκόταν ακριβώς απέναντι μου και μισοκαλυβόταν πίσω από ένα δέντρο. Έφαγε ένα εκατομμύριο μπίλιες και δεν βγήκε ΠΟΤΕ γιατί δεν πήρε χαμπάρι από πού του ερχόντουσαν. Είναι δικαιολογημένος επειδή δεν με έβλεπε ή μήπως με είδε και το θεώρησε τυφλή βολή;;; Απλά ρωτάω γιατί δεν ξέρω πλέον! ::) ::) ::)
να σοθ απαντησω αδερφε χαιρετοντας τους παντες εδω λεγοντας σου πως ειτε στην μια περιπτωση ειτε στην αλλη ο αλλος επρεπε να βγει απλα να παρει αλλη τροπη το θεμα και τι εννοω να παει σε εναν διαιτητη και να του πει πως εριχνες απο την μεση και να πραξει απο εκει και περα ο διαιτητης αναλογα αυτη ειναι η μια λυση η δευτερη απαντηση ειναι πολυ απλα να ηταν αθανατος και να μην εβγαινε και χωρις να θελω να κανω τον συνηγορο του διαβολου υπαρχει και ενα ενδεχμενο να μην χτυπηθηκε καθολου αν ηταν πισω απο θαμνο και στο λεω εγγυημενα γιατι μου εχει τυχει να μου ριχνουν μπιλιες με το τσουβαλι να ειμαι πισω απο εναν θαμνο πυκνο να εχω ξαπλωσει στην κυριολεξια κατω και να περνανε οι μπιλιες απο πανω μου με αποτελεσμα να με ρωτησει δεν βγηκες?αντε μετα να αξηγεισεις και να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας απλα επειδη το αιρσοφτ δεν εχει μπιλιες που αφηνουν σημαδι τουλαχιστον ακομα θα ειναι ενα θεμα που θα μας βασανιζει!
OPOIOS FOVATE PEFTEI KAI KOIMATE

spirosleon

Υπάρχει κάποιος κανόνας πού λέει ότι αν την φας από τυφλή βολή δεν βγαίνεις;

δεν συζηταμε αυτο. ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι βγαινεις. το κριμα το εχει αλλος στο λαιμο του. ας ειμαι εγω σωστος και ας παιζω και με τον Norris.

Το ότι δεν βλέπουμε τον άλλο να σκοπεύει όταν είναι πίσω από κάλυψη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάνει τυφλή βολή! 
εδω παιζει ομως και το εξης φαινομενο "καμπερομα". ειναι ηθικο και σωστο απο αλλη τρυπα να περνας την κανη και απο αλλη τρυπα να σημαδευεις?

ας μας πουν λοιπον και οι παλαιοτεροι, ειναι καποιος μεσα σε μια τρυπα, εχει πεταξει εξω την κανη (με την καλη εννοια...)και ριχνει κουβαδες μπιλιες. ναι , παιζει αμυνα, αδιαπεραστη, σαν διαιτητης εγω τι πρεπει να κανω οταν δεν παιζει να βγει ποτε αυτος γιατι η πλατη του που ειναι εκτεθειμενη ειναι 20μετρα απο οχυρο αμυνωμενων και respawn και δενπαιζει με τιποτε να τον βγαλεις απο την πλατη/?

ROOKIEJO

εγω αν μου επιτρεπατε θα το ελεγα αριστη επιλογη θεσης.
επισης αν μου επιτρεπετε οταν φας μπιλια δεν ψαχνεις να βρεις απο που ηρθε αλλα σηκωνεις το χερακι και βγαινεις και το ψαχνεις μετα .
αλλιως τα σναιπερ θα τα βαλουμε εκει που ξερετε.
αυτοι που δεν βγαινουν καλο ειναι να ξεμπροστιαζονται το που και το πως ομως ειναι ενα αλυτο θεμα .ας τους ξεφωνιζουμε μεταξυ μας οπως μεχρι τωρα.
η κοινοτητα τους αποβαλει και τους περιοριζει απο μονη της

tristan

Καταρχας δεν καταφερα να παρο μερος στο παιχνιδι και θα μου πειτε οτι πεταγωμε σαν την κλανια στα λαχανα

φιλε chaosmaker -2
-1) το θεμα το λεινετε στο παιδιο στο τελος του παιχνιδιου και με τους δηοργανωτες
-2) αν πραγματι εκανες τυφλες βολες εισαι ακηρος

φιλε spirosleon -2
-1) κακος που δεν βγεικατε και ας ηταν και με τυφλη βολη
-2) ακομα πιο κακος που δεν τον βγαλατε επιτοπου απο την θεσητου και να το αναφερετε στους κριτες

φιλε  panpan πιος ειναι πιο νομημος στους κανονες αυτος που κανη την τυφλη βολη
η αυτος που δεν βγενη απο την τυφλη βολη

παρτετο χαμπαρη αν δεν αλαξουμε την νοτροπια μια ζωη θα κανουμε σαν τα παιδακια που τα παιρνουν απο το χερι για να περασουν απεναντη στο δρωμο

spirosleon

Παράθεση από: tristan στις  11 Δεκ 2012, 22:08:37 ΜΜ
Καταρχας δεν καταφερα να παρο μερος στο παιχνιδι και θα μου πειτε οτι πεταγωμε σαν την κλανια στα λαχανα

δεν χρειαζεται να παρεις μερος για να εχεις αποψη. αλλα .....
Παράθεση από: tristan στις  11 Δεκ 2012, 22:08:37 ΜΜ
φιλε spirosleon -2
-1) κακος που δεν βγεικατε και ας ηταν και με τυφλη βολη

θα πρεπει να διαβαζεις καλυτερα τι γραφονται και μετα !
λαθος εντυπωση σχηματισες λοιπον. βγηκαμε και μαλιστα και οι 4-5 μαζι! χωρις καν να δουμε απο που προερχονται. δεν με ενοιαζε κιολας. Εχασα. μεχρι  ομως που ειδα απο που ερχονταν οι βολες. ειπαμε, εχω διαφορετικη αποψη για το θεμα καλυψη.Βεβαια οταν γυρισαμε απο το respawn και να ξανα μπουμε, δεν υπηρχε λογος να ξανα παμε απο εκει γιατι  ηταν απορθητη η αμυνα με το "τεθωρακισμενο"

tristan

Σωστος spirosleon βγηκατε ζητω συγνωμη αν και το διαβασα παρακατο το ξεχασα βλεπης τα χρονια το αλτσχαιμερ  μαματα