Πρόβλημα με το hop up

Ξεκίνησε από Asim, 05 Δεκ 2012, 16:13:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Asim

Καλησπέρα σε όλους, άλλαξα το πλαστικό hop up του CM16 της G&G με ένα μεταλλικό και άρχισε να φτύνει BB's.
Ξανά έβαλα το πλαστικό και όλα καλά.

Σαφώς το μεταλλικό έχει θέμα, αλλά μπορεί να φταίει κάτι άλλο;

arghles

οχι δεν μπορει να φταιει κατι αλλο ελεξε αν το εβαλες σωστα,αν μπαινει καλα στο σωμα και αν κουμπωνει στο πλαστικο που σπρωχνει τα μπιλακια!κοιταξε το μεταλλικο χοπ δεν ειναι απαραιτητα καλυτερο εγω επειδη εδω που ειμαι το χειμωνα κανει κρυο φτανει και -15 δεν βαζω ποτε μεταλλικο παντα πλαστικο της vfc η marui και δεν εχω κανενα προβλημα.

Asim

Έχω ακούσει ότι τα μεταλλικά είναι καλύτερης ποιότητας, βέβαια σε ξένα φόρουμ, διίστανται οι απόψεις.

Στο σώμα του gearbox πατεί κανονικά, απλά βλέπω την υποδοχή του γεμιστήρα λίγο λοξά σε σχέση με το πλαστικό ... ίσως να παίζει κάτι εκεί.
Πάντως σε άλλο όπλο που ήταν (το μεταλλικό), δεν είχε κανένα θέμα, άρα πιστεύω ότι κάπου δεν πατεί σωστά !!!

cpervert

καταρχας φιλε μου τι οπλο εχεις και τι hop up  εβαλες υπαρχει πιθανοτητα αυτο το λοξό που λες να ειναι και μη συβατοτητα περα απο ελλατωματικο η λαθος τοποθετηση

Asim

Παράθεση από: cpervert στις  07 Δεκ 2012, 22:52:19 ΜΜ
καταρχας φιλε μου τι οπλο εχεις;
Παράθεση από: Asim στις  05 Δεκ 2012, 16:13:19 ΜΜ
Καλησπέρα σε όλους, άλλαξα το πλαστικό hop up του CM16 της G&G με ένα μεταλλικό
το hopup που έβαλα είναι από Μ4, όπως και το όπλο είναι Μ4, τώρα τι μάρκα είναι το μεταλλικό δεν θυμάμαι.

arghles

το αλλαξες γιατι ειχες καποιο προβλημα η για βελτιωση?ξαναβαλε το πλαστικο και αλλαξε απλα το λαστιχακι με ενα μαρουι η συστεμα

Asim

Δεν είπα όλο το ιστορικό, λάθος δικό μου.

Αντικατέστησα την κάνη με την magpul tightbore 6.03, το μπλε λαστιχάκι της ίδιας εταιρίας και το hop up όπως προανέφερα.

Να πω τώρα, πως έχω πρόβλημα και με το πλαστικό, αρχίζει να πετάει τις μπίλιες, δηλαδή στα 3 μετρά (να τις φτύνει), πετάει και αυτό καμιά φορά 2-3 μαζί, αλλά το κορυφαίο είναι ότι αρκετές φορές βαράει με τόση δύναμη που το όπλο κλωτσά (όχι σαν πυροβόλο, ούτε καν) και οι μπίλιες φτάνουν στα 50 μετρά χωρίς κόπο και ελάχιστη πτώση ύψους.

Το γρανάζι για την ρύθμιση του, έγινε υπέρ-ευαισθητο και μου κάνει τρελά νούμερα, μπορεί να το περιστρέψω ένα χιλιοστό και να παίρνει τρελά βαλτά προς τα πάνω, μετά να το περιστρέψω άλλο τόσο και να γίνει νορμάλ.

Δεν βγάζω άκρη πλέον.

arghles

για μενα καποιο προβλημα υπαρχει στο μονταρισμα γιατι αλλιως δεν εξηγειται.αν πριν κανεις τις αλλαγες το οπλο βαραγε κανονικα τοτε ισως κατι εβαλες λαθος

Asim

Λοιπόν όντως είχα κάνει κάτι λάθος και τώρα βαράει τρελά, αλλά τώρα κάνει το άλλο.

Δεν τραβάει ββ μέσα, πρέπει να τραβήξω μπροστά το γεμιστήρα, αλλιώς δεν μπαίνει ββ μέσα, δοκίμασα ενός φίλου το γεμιστήρα, και δεν είχε κανένα θέμα, έβαλα επίσης έναν άλλο G&G και πάλι τα ίδια ...

Προφανώς στο hopup αυτό δεν του αρέσουν οι G&G γεμιστήρες ... χαχα

arghles

δυστυχως αλλαζοντας το χοπ υπ επηρεαζεται και το φινταρισμα γιατι στα μ4 γινεται απο εκει

arghles

προσπαθησε να βρεις αν βρισκει ο γεμιστηρας και για αυτο δεν κουμπωνει σωστα,αν συμβαινει αυτο με σκληρο γυαλοχαρτο η με μια λιμα ξυσε το πλαστικο πανω μερος ωστε να το ευθυγραμισεις

Asim

Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει, κινιούνται περίεργα οι γεμιστήρες.

Δεν το έχω κοιτάξει ακόμα με ηρεμία, όταν θα έχω νέα, θα ενημερώσω.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και την υπομονή σου !!!

ΓΛΑΥΚΟΣ

παιδιά μόλις πρόσφατα άλλαξα το πρώτο ήταν και μεταλλικό σε ακ ,θέλω να πω ότι αν και καλή μάρκα που αγόρασα δεν ταίριαζε ακριβώς,,, έτσι αναγκάστηκα να ανοίξω μεγαλύτερες τρύπες γεια να μην ζορίζετε όταν κάθετε στο σόμα του όπλου,[αν δεν έκανα τις τρύπες θα είχε στραβοκατσή [βεβαία  ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει στην μάχη  άλλα θα έλεγα ότι το δικό του του πηγεναι γάντι και είχε καλύτερη εφαρμογή ,,,,αυτα απο εμενα

Asim

Παράθεση από: arghles στις  10 Δεκ 2012, 23:10:52 ΜΜ
δυστυχως αλλαζοντας το χοπ υπ επηρεαζεται και το φινταρισμα γιατι στα μ4 γινεται απο εκει
Το θέμα είναι ότι το όπλο το έχω ανοίξει και τα έχω βγάλει όλα αρκετές φορές.
Μετά της αλλαγή του hop up, απέκτησε πρόβλημα και με το 'μαμά'.

Το πρόβλημα που έφτυνε μπίλιες, ήταν το λαστιχάκι, είχε σκληρύνει πολύ, έτσι με αρκετό λάδι σιλικόνης και πολύ 'μασάζ' έκατσε σωστά.

Αλλά το πρόβλημα που δεν τραβάει bb παραμένει ... έχει σπάσει το κεφάλι μου με αυτό το πράγμα.
Δεν βρίσκει πουθενά και το πρόβλημα αυτό το κάνει με όλους τους γεμιστήρες.