Eρωτηση για καννη G3

Ξεκίνησε από alphacharlie, 05 Δεκ 2012, 19:16:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

alphacharlie

Θελω να βαλω μια καννη ακριβειας στο G3 και βρηκα καποια μακρυτερη (650mm αλλα δεν με νοιαζει θα βαλω σιγαστηρα) που σε οσα sites και αν κοιταξα λενε οτι ειναι για το PSG-1 και το Μ14. Ξερει κανεις αν τα οπλα αυτα εχουν καποια ιδιαιτεροτητα και παιρνουν ειδικη καννη ή πιστευετε οτι θα κανει και στο G3 χωρις προβλημα?
Ευχαριστω
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

motochris

Αν δεν κάνω λάθος το PSG-1 είναι το G3 απλά είναι ειδικής ακριβείας(για το κανονικό μιλάω)

alphacharlie

Δεν κανεις λαθος ο κορμος βασιζεται στο G3 αλλα θεωρειται αλλο οπλο. Εγω για την αιρσοφταδικη βερσιον ρωταω αν ξερει κανεις αν η καννη του εχει καμμια ιδιαιτεροτητα.

VAIK

ΑΝ ΤΟ G3 ΕΙΝΑΙ JG EXEI ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΠΙΣΩ, (ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 5.09 ΜΑDBULL)ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ... ΘΕΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ GEARBOX...

alphacharlie

Ναι ειναι της JG το SG-1 και απο την μανα του εχει 510mm. Ξερω για τον κυλινδρο,το θεμα μου ειναι αλλο. Αν η 650αρα καννη του PSG-1 και του M14 κανει σε αυτο ή αν αυτα τα δυο εχουν καποια ιδιαιτεροτητα σε σχεση με τις αλλες καννες.

VAIK

ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ Μ14 Π.Χ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ Μ14 ΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ....99% ΚΑΝΕΙ . ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΚΑΙ FPS ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....

alphacharlie