13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Ξεκίνησε από nikiforos, 31 Μαΐου 2009, 17:26:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nikiforos

Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2009 θα γίνει γύρισμα ταινίας μικρού μήκους πολεμικού χαρακτήρα στη βάση της Ελευσίνας με ώρα έναρξης γυρισμάτων 7:00 π.μ. τα οποία θα ολοκληρωθούν στις 8:00 μ.μ.

Το ακριβές είδος της ταινίας, το σενάριο και οι σκηνές μάχης, θα ανακοινωθεί την ημέρα των γυρισμάτων. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα συμμετέχουν σε σκηνές μάχης συγκεκριμένου σεναρίου. Η διαδικασία ίσως να είναι κουραστική όμως θα είναι διασκεδαστική και θα είναι σίγουρα μία όμορφη εμπειρία για όλους του συμμετέχοντες.

Φυσικά τα ονόματα των ατόμων που θα συμμετέχουν θα αναφερθούν στο τέλος της ταινίας. Τα γυρίσματα θα επενδυθούν απο οπτικά και ηχητικά εφέ. Παρακαλούμε όλοι οι συμμετέχοντες να φέρουν πλήρη εξάρτηση.

Παρακαλώ για τις συμμετοχές σας. Προσοχή δεν θα είναι ένα κλασσικό παιχνίδι airsoft, θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του σκηνοθέτη και παρακαλούμε όλους τους συμμέτεχοντες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Παρακαλώ για τις συμμετοχές σας ατομικά ή ως ομάδες.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Θάνος

:o
Μήπως θα ήταν φρόνιμο, να γνωρίζουμε καί τον σκοπό που γυρίζεται αυτό το βίντεο?  ???

Μην μου προσβάλουν καί το συμβόλαιο που έχω με τη (WARNER τάδε) επειδή συμμετείχα σε άλλη ταινία.  :P
keep safe distance...

nikiforos

Αγαπητέ Θάνο, το γύρισμα γίνεται στα πλαίσια του 48 Hour Film Project Athens. Πιστεύουμε πως θα είναι μια ωραία εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Δηλαδη υπαρχει ενδεχομενο να παιξει καποιος και να μην τον δειξει στην ταινια?
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Θάνος

Δε λέω φίλε nikiforos, είναι δελεαστική η πρόταση, θα περιμένουμε νεώτερά σου καί βλέπουμε.  ;)
Φιλικά, Θάνος.  :)
keep safe distance...

filakio 8

λοιπόν παιδιά μην τσακώνεστε!!και το oskar στοοον φυλάκιο 8 ;D ;D ;D ;D.και το αφιερώνω στους γονείς μου.βασικά eχω άλλη μια συμμετοχη σε ταινία στην λίμνη τον κύκνων!! :o :o που έκανα τον βράχο και εκεί είχα πάρει το oskar ερμηνείας ??? ???.εγώ προσωπικά είμαι μέσα σε όλη την φάση περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες νικηφόρε

Shooter

krima re gmt giati episa doulia barman paraskeues sabbata kai 8a h8ela na erxomoun..8a htan kalh empeiria..."geia sou mamaaaa...eimai sthn TV.."

ZINJA

ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ε ρε γλεντια που θα γινουν!(θελω 1000 ευρω το λεπτο!) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :) :) :) :-* :-* ενοηται μεσα φιλε αν με θελετε!καβαλαω και δεντρα!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

SAPPER

Το 48Hour Film Project Athens 2009 είναι διαγωνιστικό φεστιβάλ κινηματογράφου.

Η ταινία που θα κερδίσει το πρώτο βραβείο στον φετινό διαγωνισμό, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο "Filmapaloosa Festival" στο Las Vegas  και θα διεκδικήσει την θέση της στο επόμενο  φεστιβάλ των Καννών.

Η Audiovisual Enterprises S.A θα διανέμει τις 3 πρώτες νικήτριες ταινίες πανελλαδικά, και προσφέρει 5,000 στον μεγάλο νικητή που θα κερδίσει το "Best Film 48 HFP Athens 2009".

* Θα πρέπει να δοθεί βάση στην προστασία και την προβολή του Airsoft.

Falcon

Μεσα για ταινια. (μας βλεπω υπερπαραγωγη και να ξεπερναμε το tears of the sun  ;D ;D ;D ;D)

loubamboo

Όλες οι υπερπαραγωγές έχουν ένα κοινό σημείο: Μέχρι και ο τελευταίος κομπάρσος είναι επαγγελματίας.
Freedom is more important than peace. USMC!

fanioles

Τελικά δεν είμαι ο μόνος airsofter σκηνοθέτης !!   ;D

Θα συμμετέχει και η δική μου ομάδα στο 48 hours film project.   (LowCast Farm)  Και είπαμε οτι λόγω ευκολίας ανέυρεσης εξοπλισμού, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε κι εμείς το airsoft. 

Είναι καλή ιδέα της χρήσης του airsoft αρκει να βοηθάει και λίγο το θέμα. Βέβαια μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε κομωδία !

Καλά που το αναφέρεις παντως μη βρεθούμε προ εκπλήξεων στις αίθουσες προβολής !

Καλή επιτυχία  ;D   ;)

Siegfried

Παιδιά  σας ευχαριστώ και εγώ για την αυθόρμητη και ενθουσιώδη συμμετοχή σας. Μαζί με το Νικηφόρο διοργανώνουμε το κινηματογραφικό project. Η ιδέα να χρησιμοποιήσουμε το airsoft ως θέμα ήταν του επαγγελματία σκηνοθέτη ο οποίος ευγενώς και αφιλοκερδώς προσφέρθηκε να μας βοηθήσει. Αν και δεν πηγαίνουμε για το έπαθλο, το οποίο είναι 5000 Ευρώ, θα ήθελα να διευκρινίσω σε όλους όσους με μεράκι και ενθουσιασμό  θα συμβάλετε σε αυτό το εγχείρημα  ότι αν, αν λέω η ταινία  κερδίσει το έπαθλο θα μοιραστεί σε αυτούς που πλήρωσαν τα 150 Ευρώ συμμετοχής στο διαγωνισμό και επωμίσθηκαν το κόστος του εξοπλισμού (κάμερες, φώτα κλπ). Φυσικά τα ονόματα όλων όσων συμμετάσχουν θα μπουν στα credits της ταινίας.

Επίσης να διευκρινίσω (βλ σχόλιο Sapper) ότι στο συγκεκριμένο σενάριο το airsoft θα χρησιμοποιηθεί για σκοπούς milsim. Δηλαδή δεν θα παριστάνουμε τους airsofters στην ταινία αλλά στρατιώτες κανονικούς. Συνεπώς ή άμεση προβολή της δραστηριότητάς μας μέσα από την ταινία δεν είναι ο αντικειμενικός στόχος αν και θα μπορούσε εμμέσως να προβληθεί. Όποιος έχει κάποιες ιδέες επ' αυτού με χαρά να τις ακούσουμε.

Fanioles καλή επιτυχία και σε σένα. Θα αναμετρηθούμε στο κινηματογραφικό πεδίο. Βασίλη, ίσως για τις ανάγκες του σεναρίου να χρειαστεί να καβαλήσεις κανένα δέντρο. Αλλά εσύ ξέρεις από αυτά ;D

Παναγιώτη, ετοίμασε φράκο για την απονομή  ;)

Για περισσότερες λεπτομέρειες μείνετε συντονισμένοι!

loubamboo

Άκρως διαφωτιστικό το τελευταίο post σου, Siegfried.
Freedom is more important than peace. USMC!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

mirrage

Θα ήθελα πολύ να συμετάσω αλλά τα Σάββατα δουλεύω.
Ίσως κατορθώσω να πάρω καμιά άδεια όμως.
Θα δω και αν βγει κάτι θα postαρω!

Το ωραίο είναι πως σκεφτόμουν να πάρω μέρος στνδαγωνισμό
για το poster αλλά και πάλι λόγω δουλειάς δεν τα κατάφερα.

Frostmeister

"If it bleeds, I can kill it. If it broke, I can fix it"

mirrage

Τελικά για εμένα άλλαξε το ωράριο του Σαββάτου και μπορώ να έρθω.

Θα ήθελα να ξέρω αν θα φαίνεται το πρόσωπό μου και αν θα χρειαστεί να πούμε
λόγια μπροστά στην καμερα.

Επίσης επειδή δεν έχω μεταφορικό μέσω θα πρέπει να έρθω με κάποιον που έχει αυτοκίνητο.
Όπως έχω ξαναπεί μπορώ να μετακινηθώ με λεωφορείο ως την γέφυρα της Λ.Σχιστού και
ποιο πέρα σε όποια στάση είναι πριν την στροφή για το πεδίο (απλά δεν ξέρω τις στάσεις μετά
την γέφυρα και θα είναι μπέρδεμα).

Siegfried

Φίλε Mirrage,

Σε ευχαριστώ για τη δήλωση συμμετοχής. Σήμερα το βράδυ θα γίνει μια συνάντηση μεταξύ των βασικών στελεχών της παραγωγής για να αποφασιστεί το τελικό σενάριο. Υπήρξαν κάποια τεχνικά προβλήματα με την εκ των υστέρων αποχώρηση μελών που θα είχαν αναλάβει την τεχνική υποστήριξη. Σήμερα το βράδυ λοιπόν θα είμαι σε θέση να γνωρίζω αν το σενάριο με το airsoft θα παίξει έτσι ώστε να μην σας δεσμεύσουμε άδικα. Εφόσον γίνει θα επικοινωνήσουμε για τις λεπτομέρειες μετάβσης, ώρας κλπ.