MP7A1 hi cp problem

Ξεκίνησε από The Dot, 23 Μαΐου 2009, 10:32:17 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

The Dot

Εχω ενα MP7 στο οποιο αγορασα κι εναν hi cap. Αυτος ομως εχει προβληματα και δεν ανεβαζει τα bbs εκει που πρπει. Ξερει κανεις τι να κανω?

Dadias

τον γέμησες μέχρι πάνω και τον κούρδισες εως ότου να είναι λίγο δύσκολο να κουρδιστεί?
εαν ναί τότο μπορεί το ελατήριο κουρδίσματος του γεμμηστήρα να έχει βγεί από την θέση του ή να έχει σπάσει

Aggelos91

Πήγαινε στο airsoftcenter να στο φτιάξουν.
Η συμβουλή μου για αυτό το παιχνίδι αν και είμαι νέος σε αυτό είναι να υπάρχει τιμιότητα. Να κοιτάμε να χαρούμε τίμια, έντιμα. Να μην θυμώνουμε με τους άλλους και να έχουμε καλή συμπεριφορά εντός του παιχνιδιού.

el_ninio

Παράθεση από: Aggelos91 στις  29 Μαΐου 2009, 21:20:07 ΜΜ
Πήγαινε στο airsoftcenter να στο φτιάξουν.

δεν χρειαζεται... ας παρει λιγο σπραιυ και να ριξει λιγο στον γεμιστηρα (btw τι μαρκα μπιλιες χρησιμοποιεις?)

-Knights of Avalon-

skotostras

file to idio provlima akrivos ixe enas filos mou prin 2 vdomades me ena CA33 tou. sinandi8ikame kai tou eriksa spray silikonis mesa sto gemistira kai apo kato pou to kourdizeis kai tsak. li8ike to provlima
lipansi 8elei apla....ala me ta idika SPRAY SILIKONIS GIA AIRSOFT. ;)

FanIsHere

Δεν είναι ειδικά. Απλό σπρέυ σιλικόνης είναι.

And by the way καλύτερα να μεταφερθεί το νήμα στο section "Γεμιστήρες" που ταιριάζει περισσότερο.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

The Dot

thx. tha paw sto  na parw ena spray.