ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ 2012 -2013 ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ

Ξεκίνησε από Mitsigun, 14 Νοε 2012, 12:31:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Mitsigun

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΜΟΥ ,,,,ΠΗΡΑΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ,ΑΥΤΗ Η ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ .. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΙRSOFT ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ... ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/11/2012...ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ...ΑΔΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ,,,ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ....AΛΛΑ DONT WORRY !!!!! WE PLAY AGAIN !!!  ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

spirosleon

Συγχαρητήρια για την όρεξη σου για τρέξιμο, για το κουράγιο σου με το θηρίο που λέγεται γραφειοκρατία και φυσικά για την διάθεση σου να το μοίραστεις  με την κοινότητα. Εύγε.

je33

"Give me the place to stand, and I shall move the earth" — Archimedes

Shooter

Μπραβο,πολυ καλη κινηση σου!! +1 και απο μενα!

nitrox

Μπράβο για την υπομονή και σίγουρα τα περίεργα βλέμματα και τις παράξενες ερωτήσεις που θα έπρεπε να εξηγήσεις ,και πάλι μπράβο . :) :) 8) 8) 

spyros_pap

Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

ninja

Μπραβο Βαγγέλη !! αντε καλα παιχνίδια χωρίς άχγος..
Live for nothing or Die for something!

Albatros

Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

kaiser_soze0307

αφου ειχες την υπομονή να τρεξεις για όλους μας απλα ενα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ....
Ο αριθμός των μεταλλίων στο πέτο ενός αξιωματικού είναι αντιστρόφως ανάλογος του τετραγώνου της απόστασής του από την πρώτη γραμμή.
Charles Edward Montague