Airsoft Στη Βροχή

Ξεκίνησε από dionisos1991hel, 29 Μαΐου 2009, 19:19:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dionisos1991hel

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Παίζετε στη βροχή; Γιατί αφενός είναι πολύ ρεαλιστικό και ωραίο (κατα τη γνώμη μου η μάχη με ψιχάλα είναι ότι καλύτερο), αλλά μπορεί να βραχυκυκλώσει το όπλο και τότε τζάμπα το χρήμα...
VENI-VIDI-FUGI (Ηρθα, είδα και... εφυγα!)

skotostras

nomizo oti stin vroxi ginete ean peksoun oloi me spring opla mono. giati sini8os otan vrexei einai kai xamili i 8ermokrasia kai ta opla aeriou den leitourgoun sosta sto krio, kai veveos AEG oute pou sizitame.....

SAPPER

Μας έχουν πιάσει βροχές σε παιχνίδια να μην βλέπεις στο ένα μέτρο, η μάσκα να θαμπώνει, και να γίνετε της κολάσεως  ;D

Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι φεύγουν και μένουμε λίγοι και ψαχνόμαστε και δεν βρισκόμαστε  :D

Στο προ τελευταίο με καταρρακτώδη βροχή παιχνίδι ήμουν στην μια γωνιά ενός κτιρίου εγώ στην άλλη ένας άλλος πλάτη πλάτη και να ρίχνουμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις με απόσταση μεταξύ μας 6 μέτρα, και νομίζουμε και οι δυο ότι είμαστε στην ίδια ομάδα... φαντάσου τι καναπέδες έριχνε  :D :D :D

Μετά όταν το συνειδητοποιήσαμε λιώσαμε στο γέλιο, και πιο πριν φωνάζαμε κιόλας, "έχω ένα από εδώ..."   "εγώ έχω τρις στα δέντρα..."  :D :D :D

kinmid

Έχουν γίνει παιχνίδια με βροχή, και όσοι πήραμε μέρος το ευχαριστηθήκαμε κιόλας πάρα πολύ (@CostasV θέλω βαρελάκια με τα γουρουνάκια και τον Godzila ΤΩΡΑΑΑΑ  ;D ).

Ορισμένα όπλα δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα με την βροχή (κάποια καθόλου), ενώ άλλα έχουν πολύ μεγάλο, αλλά σε κάθε περίπτωση το να παίξεις στην βροχή δεν είναι υποχρεωτικό (για προφανείς λόγους υγείας πρώτα απ'όλα και συνθηκών εδάφους έπειτα), ενώ όσοι αποφασίζουν να το κάνουν καλό θα είναι να έχουν λάβει κάποια στοιχειώδη μέτρα αδιαβροχοποίησης για τα όπλα τους.

dionisos1991hel

Δηλαδη γίνονται παιχνίδια στη βροχή. Ενδιαφέρον...
VENI-VIDI-FUGI (Ηρθα, είδα και... εφυγα!)

CostasV

Παράθεση από: kinmid στις  29 Μαΐου 2009, 19:42:52 ΜΜ
Έχουν γίνει παιχνίδια με βροχή, και όσοι πήραμε μέρος το ευχαριστηθήκαμε κιόλας πάρα πολύ (@CostasV θέλω βαρελάκια με τα γουρουνάκια και τον Godzila ΤΩΡΑΑΑΑ  ;D ).

Φοβερή εμπειρία...Βροχή και airsoft ισούται με το καλύτερο...

Από προσωπική εμπειριά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περιμένεις κάτω από κουβάδες νερό και βουτηγμένος μέσα στην λάσπη να εμφανιστεί μια ολόκληρη ομάδα παιχτών για να πατήσεις την σκανδάλη. Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω κάνει...

Βέβαια σκεπτόμενος τα επακόλουθα, εκτός του ότι πρέπει να υπάρχει στοιχειώδης μόνωση του AEG πρέπει να έχουμε μέσα στην τσάντα μας μία αλλαξιά στεγνά ρούχα... τουλάχιστον τα στοιχειώδη...δλδ.σώβρακα φανέλες...
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Falcon

Εγω εχω παιξει σε βροχη 2 φορες το χειμωνα και τη δευτερη ειμουν κι εγω με πυρετο, αλλα ειμουν τοσο πωρωμενος που ακομη και βρεγμενος, απο πανω μεχρι κατω, συνεχισα!! Οσο, για τα "τρανα" marui, οχι δεν παθαινουν τιποτα απολυτως με τη βροχη.