= S.W.A.T. =

Ξεκίνησε από StarScream, 13 Νοε 2010, 13:24:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

{MITSUGUN}

Μπράβο Αγόρια μου !!!Με το καλό !!!
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΜΟΥ !!!!.:**MITSUGUN**:.

kaliostro

Καλώς τα παιδιάααα.... καλώς τα 3-0... όπα όπα...αυτό είναι απο άλλο ανέκδοτο!!!
Καλώς ήρθατε στην Αγέλη παίδες...
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

hitman1975

Παράθεση από: StarScream στις  22 Μαΐου 2012, 23:22:02 ΜΜ
Καλωσορίζουμε πλέον και επίσημα 2 λυκάκια στην αγέλη μας καλά παιχνίδια να εχουμε!! Ονόματα δεν λέω είναι στην παρουσίαση και ας τα πουν μόνοι τους....   ;D :P
επίσης θα ήθελα να αναφέρω την αποχώρηση λόγο υποχρεώσεων τον Corleone & Skyhawk όποτε είναι
Αθήνα τους περιμένουμε δίπλα μας.
;)

ευχαριστουμε τους swat για την τιμη και την ευκαιρια που μας δινουν να μπουμε σ αυτην την ομαδα που γνωριζουν ολοι για το ποσο καλα παιδια ειναι. πιστευω να καταφερω να τους ανταποδωσω την χαρα αυτη που μου δωσανε με την ενταξη μου στην ομαδα τους. S W A T σας ευχαριστω ολους αλλα και τον καθενα ξεχωριστα για την χαρα αυτη και πιστευω να μπορεσω να σας το ανταποδωσω με την διαθεση μου για καλα και ασφαλη παιχνιδια  εχοντας σκοπο πανω απ ολα την φιλια σας (που ειναι το δυσκολο κοματι σημερα στην εποχη αυτη ) και μετα την καλη  συνεργσεια μας στα πεδια

godfather

Παράθεση από: StarScream στις  22 Μαΐου 2012, 23:22:02 ΜΜ
Καλωσορίζουμε πλέον και επίσημα 2 λυκάκια στην αγέλη μας καλά παιχνίδια να εχουμε!! Ονόματα δεν λέω είναι στην παρουσίαση και ας τα πουν μόνοι τους....   ;D :P

Λοιπον θελω να πω ενα ευχαριστω με την σειρα μου σε ολοι την ομαδα των S W A T για την χαρα που μας δωσανε με την ενταξει μας ολοι ξερουν τη ομαδα ειναι τη αξιζει και το τη παιδεια εχει τα πολλα λογια ειναι φτωχεια την αξια τους την ειδαμε ολοι στο τουρνουα κ οχι μονο!!!!Παιδεια καλα κ ασφαλει παιχνιδια να εχουμε μεσα και εξω απο το airsoft!!!!

manoloride

Καλημερα και απο μενα..
εισαστε και οι 2 διαπλεκομενοι, κομπλεξικοι, εμπαθεις, και απ' οτι ειδα σε φωτογραφιες (που καμοια σχεση δεν εχω με αυτες) χρηματιζεστε απο αλλες ομαδες!!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

τρελοπαιδα καλος ηρθατε στα λυκακια και το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ευχαριστηθητε και τα παιχνιδια και την φιλια με τους υπολοιπους. (ειναι κομπλεξικοι και αυτοι....)  ;D ;D ;D ;D

Cerberus Airsoft Team

KRATOS

καλως τα παιδια!!! ;D ;D ;D καλα να περασετε με την υπολοιπη αγελη!!! ;D ;D
καλα παιχνιδιαααα

spiros.k

βρε καλο στα βρε καλο στα τα παιδιααα.. ;) ;)

batrax

;D ;D ;DΧαχαχαχαχαχαχ καλωστα τα Παιδια μαςςςςςςςςςςςςςςςςςς.................... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)..Διαπλεκομενη........χαχαχαχαχαχαχαχ mani mani maniiiiiiiiiiiiiiiiiiii 
-CERBERUS-

SAPPER

Καλη συνεχεια στα νεα σας λυκακια, και την αξιολογη ομαδα σας σας ευχομαι !!!

Ghost Recon Team

ΓΛΑΥΚΟΣ

ο λυκοσ αρχοντας    αρχοντιλυκι

StarScream

Έγινε αλλαγή εμφάνισης της ομάδας από BLACK σε DIGITAL URBAN σε συνδυασμό με μαύρο εξοπλισμό όπως στην photo πλέον η ομάδα την καθιερώνει ως βασική της εμφάνιση.

και με την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε και επίσημα πλέον με μεγάλη χαρά τα δυο νέα λυκάκια στην αγέλη μας!!

Nickname :Dusty 
Name :Θωμας
Expert : Assault
Basic AEG:M-4 

Nickname :Valkyrie       
Name :Συλβια
Expert : Assault
Basic AEG:M-4 

Frost

Καλη πορεια να εχεται στην ομαδα παιδακια να ξερεται οτι μπηκατε σε μια ομαδα που πανω απο ολα εχει καλα παιδια!!!

Τάλων

Βρε βρε... το συνοικέσιο κατέληξε σε γάμο!!!   ;D ;D ;D

Μπράβο βρε παίδες. :)

Δύο ακόμη αξιόλογα παιδιά σε μια αξιόλογη ομάδα.   :-* :-* :-*

Υ.Γ. Το μοντέλο στην πρώτη φωτό είναι όλα τα λεφτά.  :P :P :P
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

manoloride

βρε καλος τα παιδιαααα!!!!!!
θωμας απο τα πολυ καλα παιδια και σχεδον καθε κυριακη παιζουμε,
οσο για την γειτονισα μονο ενα κακο εχει... δεν ειμαστε τοσο κοντα για να πηγαινω να δανειζομαι καφε και ζαχαρη.....!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα
καλος ηρθατε στα λυκακια τρελοπαιδα!!!!!!!!!!

Cerberus Airsoft Team

Valkyrie

καλως σας βρηκαμε και καλα παιχνιδια να εχουμε και ως ομαδα απο εδω και περα  ;D ;D ;D

batrax

N :) :) :) :) :)ame :Θωμας..................................... :)
-CERBERUS-

#LEONARDO-SWORDFISH#

Βρε βρε τα κρουασανακια.... που κανουν και μεταγραφες τα τυροπιτακια....

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

SAPPER

Καλή η επιλογή της νέας σας εμφάνισης και καλορίζικα και τα νέα μέλη στην αξιόλογη ομάδα σας !!!

StarScream

Αυτό το τραγουδάκι είναι για όλα τα λυκάκια τις ομάδας για τα 2 χρονια σαν S.W.A.T. και σας ευχαριστώ. -13/11/10-

corgis singing happy birthday

Tomahawk

Σημείωση: Για να δείτε το video πηγαίνετε στο youtube απευθείας..