Παιχνιδι εξοικειωσης για Νεους παικτες - δανεισμος οπλισμου

Ξεκίνησε από Agamemnwn, 03 Νοε 2012, 09:36:27 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Agamemnwn

ΚΑλημερα σε ολους,

Σκεφτομουν το εξης και θελω την γνωμη σας σχετικα. Δεν ξερω κατα ποσον εχει ξανααναφερθει καποιος σε αυτο το θεμα παλαιοτερα στο forum.

Καινουργιος παικτης, θελει να ασχοληθει ενεργα. Μαθαινει απο τον χωρο τα βασικα σε οτι αφορα ασφαλεια ( γυαλια , αρβυλα, επιγονατιδες κτλ) για την διεξαγωγη του εκαστοτε παιχνιδιου και τα εχει προμηθευτει αντιστοιχα (γυαλια , αρβυλα κτλ)  εν οψη της αγορας του  πρωτου οπλου οπου ειναι και το μεγαλυτερο κοστος και ψαξιμο. Θελει να δει ενα παιχνιδι απο κοντα οπως εγω που θα ερθω στο  =Dead Zone= .
Και υπαρχει το εξης κολημα.
Πας και βλεπεις το παιχνιδι και γουσταρεις και δεν εχεις οπλο να παιξεις γιατι δεν ηξερες αν θα σου αρεσε και λες περιμενε πρωτα. Τι μ... εκανα και δεν πηρα το οπλο.
Πας και βλεπεις το παιχνιδι και δεν σου αρεσει και μενεις με το οπλο που αγορασες πριν απο δυο μερες. Τσαμπα γμτ... κριμας

Πρωτον. ΔΕν υπαρχει μια μεση λυση ειδικα σε καποιον που δεν εχει φιλους που να ασχολουνται με το συγκεκριμενο χομπι, αθλημα ωστε να παει σε καποιο prive παιχνιδι να δει πριν απο τα public games.
Δευτερον. ΔΕν μπορεις να δανειστεις καποιο οπλο με χρηματικο ανταλαγμα ωστε να μπορεις να παιξεις ενα παιχνιδι πριν ασχοληθεις πληρως με το παιχνιδι και να γνωρισεισ κοσμο, πεδια κτλ.

Την γνωμη σας   ;D

Sierraxray

H Ελευθερία που διέπει αυτό το χόμπυ δυστυχώς έχει και αυτό το τίμημα. Παρ'όλα αυτά υπάρχει πεδίο αιρσοφτ  (1 στην Ελλάδα) που νοικιάζει εξοπλισμό.
Από την άλλη είναι αρκετά εύκολο να σου δανείσουν γυαλιά, να μπείς σ'ένα παιχνίδι και να δείς ώς observer και ίσως και για κανα 10λεπτο να σου δανείσουν και όπλο να παιξεις.

Λόγω δυσχερών οικονομικών πιστεύω ότι γίναμε όλοι λίγο υπερπροστατευτικοί με τα όπλα μας  ;D. Κατ'αρχήν ξεπουλάμε οπότε ξέχνα κάτι όπλα που θα μπορούσαν να δίνονται δανικά ή "όπλα ομάδας" που ήταν για ένταξη νέων... :'(

Απλά να ξέρεις είναι πιό εύκολο να πάς εκεί και να σου δανείσει κάποιος όπλο παρά να το κλείσεις μέσω φόρουμ... ποιός θα έλεγε εύκολα ΝΑΙ χωρίς να έχει δεί ούτε τη φάτσα σου...
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

agent 47

Θα συμφωνήσω με τον φίλο Sierraxray....

Τυγχάνει να έχω δανείσει όπλο σε έναν νέο και για κακή μου τύχη αλλα και δική του έπεσε και το έσπασε... Και ευτυχώς για μένα που το παιδί ήταν φίλος γνωστού και μου έδωσε το αντίτιμο του όπλου....
Δυστυχώς όμως για εκείνον πλήρωσε ένα αεροβόλο παραπάνω για την δική του ατυχία...

Για φαντάσου τώρα να έρθει κάποιος και να μου ζητήσει να του δανείσω αεροβόλο,να μην τον ξέρω και να γίνει η στραβή.... πιάσε το αυγό και κούρευτο....
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Agamemnwn

Καταλαβαινω τους προβληματισμους σας και ειναι απολυτα αληθης, γιατι δεν ξερεις τον αλλον και τι μπορει να κανει.

Εγω παλι αυτες τις ημερες κοιταξα και πηρα τον βασικο εξοπλισμο προστασιας κατ εμε. Καλα Γυαλια και αρβυλα που θα μου μεινουν σε καθε περιπτωση και ενα shemagh για το προσωπο. Οποτε θα κοιταξω τωρα να βρεθω στο πεδιο σαν observer για αρχη και βλεπουμε .

Απλα ειναι δυσκολο για τους νεους στο παιχνιδι και δεν εχουν φιλουσ που να ασχολουνται με το συγκεκριμενο αντικειμενο να μπουν αμεσα στην ροη του παιχνιδιου.

Ειδικοτερα πιστευω οτι αν δεν εισαι και σε καποια ομαδα  ωστε να παρεβρισκεσαι και σε  prive παιχνιδια παραμενει δυσκολο να παρεβρεθεις σε καποιο αλλο μερος εκτος απο τα public παιχνιδια.

Jim21

σιγα σιγα αδερφε αν εχεις φραγκα διαβαινε τωρα για το δανεικο οπλο εγω δεν θα το εδινα

kill or be killed

Agamemnwn

Παράθεση από: Jim21 στις  03 Νοε 2012, 13:51:52 ΜΜ
σιγα σιγα αδερφε αν εχεις φραγκα διαβαινε τωρα για το δανεικο οπλο εγω δεν θα το εδινα

το αμαξι, την γυναικα και το οπλο δεν δανειζονται ενα πραγμα ;) . Το καταλαβαινω . ο αλλος το ποναει και ειδικα σε αυτες τισ εποχες και  γι αυτο και το σκεφτομαι παραπανω.  Thanks for the input .

alphacharlie

Φιλε μου αν καποιος παιζει συχνα και τον γνωριζουν οι αλλοι εστω και εξ'οψεος,αν ξεχασει καμμια το οπλο ή αν του χαλασει,να εισαι σιγουρος οτι ολο και καποιος που θα εχει μαζι του ενα δευτερο οπλο θα του το δωσει.Τωρα οταν καποιος ερχεται και τον βλεπεις πρωτη φορα δεν προκειται να παρει οπλο απο κανενα γιατι απλουστατα δεν ξερεις αν θα στο καταστρεψει ή αν θα στο παρει και θα την κανει...(χωρις παρεξηγηση,γενικα μιλαω).
Η καλυτερη λυση ειναι ή να πας σας θεατης να δεις τι παιζει ή να το δοκιμασεις σε οργανωμενο πεδιο που νοικιαζει εξοπλισμο.
Eπισης θα σε συμβουλευα αν θες να αγορασεις ενα μεταχειρισμενο απο καποιον.Μεταχειρισμενα υπαρχουν σε πολυ καλες τιμες (ειδικα τωρα) και μαλιστα τα περισσοτερα εχουν και ωραιες αναβαθμισεις.

Φιλικα alphacharlie
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

Agamemnwn

Παράθεση από: alphacharlie στις  03 Νοε 2012, 14:23:14 ΜΜ
Φιλε μου αν καποιος παιζει συχνα και τον γνωριζουν οι αλλοι εστω και εξ'οψεος,αν ξεχασει καμμια το οπλο ή αν του χαλασει,να εισαι σιγουρος οτι ολο και καποιος που θα εχει μαζι του ενα δευτερο οπλο θα του το δωσει.Τωρα οταν καποιος ερχεται και τον βλεπεις πρωτη φορα δεν προκειται να παρει οπλο απο κανενα γιατι απλουστατα δεν ξερεις αν θα στο καταστρεψει ή αν θα στο παρει και θα την κανει...(χωρις παρεξηγηση,γενικα μιλαω).
Η καλυτερη λυση ειναι ή να πας σας θεατης να δεις τι παιζει ή να το δοκιμασεις σε οργανωμενο πεδιο που νοικιαζει εξοπλισμο.
Eπισης θα σε συμβουλευα αν θες να αγορασεις ενα μεταχειρισμενο απο καποιον.Μεταχειρισμενα υπαρχουν σε πολυ καλες τιμες (ειδικα τωρα) και μαλιστα τα περισσοτερα εχουν και ωραιες αναβαθμισεις.

Φιλικα alphacharlie

Εννοειται και αυτο εννοουσα για τον καινουργιο που παιζει για πρωτη φορα που δεν τον ξερει κανεισ και τι ανθρωποσ ειναι και τι κανει. Απολυτα κατανοητο και καμια παραξηγηση  ;D

Οσο για τα μεταχειρισμενα ψαχνω γενικοτερα το συγκεκριμενο χομπι εδω και κανα χρονο οποτε κοιταω γενικοτερα γιατι ειμαι τις νοοτροπιας RTFMF ( Read The F.... Manual First) οποτε γενικοτερα τα ψαχνω και εχω κατασταλαξει σε οπλο για να αρχισω  και το ψαχνω και σε μεταχειρισμενα ,απλα θελω να σιγουρευτω πρωτα πριν κανω μια τετοια επενδυση και εκει ειναι και το διλημα που εθεσα εξαρχης.

Ομως οντως πρεπει να το παρεις σιγα σιγα οπως ειπε ο φιλος Jim21, οντως ειναι δυσκολο να χρεωθεις οπλο απο τον αλλο που δεν σε ξερει και τα καει τα λεφτα που εχει δωσει για να κανει τον χαβαλε του και να ξεδινει και να περναει καλα , ειδικα σε αυτεσ τισ εποχες.

spirosleon

σαν παθων θα σου γραψω..... ειμαι σε παιχνιδι με 2 οπλα, ενα για μενα (το καλο  ;D, και ενα για ...καλο και για κακο.. ;)) το "δευτερο" το εχω δανείσει σε παικτη και εγω καποια στιγμη μενω με το "καλο" μου απο κουρεμα.... και αντι να παρω το δευτερο που ειχα δανεισει, δανειζομαι εγω απο αλλον παικτη .Αποτελεσμα? να μου μεινει και το "δανεικο" στα χερια απο τον ιδιο λογο.!! 2 οπλα σε μια μερα! να με τρωνε οι τυψεις για ενα ξενο οπλο που χαλασε στα χερια μου,
οπλο φιλου και συμπαικτη του οποιου ακομα χρωσταω.... 8) :-X
και να καταριεμαι την ωρα και την στιγμη που ΔΕΝ εκατσα στην ακρη να βγαζω φωτογραφιες απο την πρωτη στιγμη.

αυτο που θελω να πω ειναι , οτι, αυτος ο νομος του γα@$#λι του Μερφι, ισχυει και πιανει!!

Sierraxray

Πλακα πλάκα 2 χρόνια τώρα, μία φορά κούρεψα πιστόνι.... ήταν η μία από τις 2 φορές που δανείστηκα όπλο.... και μάλιστα έριχνα βολή κατα βολή...
Απο τότε αρνούμαι να δανειστώ και παίζω με πιστόλι αν υπάρξει πρόβλημα μπαταρίας ή FPS..
Στα δικά μου δε, ποτέ δεν προκάλεσα βλάβη.... είμαι σίγουρος οτι ο διάολος περιμένει να πιάσω ξένο όπλο για να σπάσει το πόδι του...
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

spirosleon

Παράθεση από: Sierraxray στις  03 Νοε 2012, 17:08:10 ΜΜ
είμαι σίγουρος οτι ο διάολος περιμένει να πιάσω ξένο όπλο για να σπάσει το πόδι του...
εχει τυχει και εμεινα απο μπαταρια και συνεχισα με πιστολι.No problem,  παρολο ομως που παντα παιζω βολη -βολη ,και ετυχε και πετυχε!!, και μαλιστα 2 φορες την ιδια μερα!!!

5.500.000 δινε το τζοκερ εε?

Agamemnwn

ειναι τελικα αμα σου κατσει δλδ. Και αφου και στατιστικα ειναι μεγαλο το ποσοστο, αστο να δουμε και οταν παρω το δικο μου.
Οποτε τα γυαλακια μου τα εχω περασα και anti fog και στα μεσα γιατι τα εξω δεν εχουν θεμα . τα αρβυλα μας τα εχουμε . Νερο κανα τοστ κανα καφε για τον δρομο . Αδειασα και το κινητο γιατι οταν τραβαω φωτογραφιες ειναι κατα ρυπας :D οποτε για οσους απο εσας θα τα πουμε και αυριο απο κοντα στα μεταλεια :D

PanPan

Δυστυχώς το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και σε μένα. Παίζω 2 χρόνια και την μοναδική φορά που δανείστηκα όπλο έπεσα κάτω και το έσπασα.... ::) ::) ::)