Κανονες εμπλοκης

Ξεκίνησε από Ironhide, 30 Οκτ 2012, 16:48:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ironhide

Την καλησπερα μου σε ολους σας.
Εχω μια ερωτηση - απορια η οποια απευθυνεται σε ολους και κυριως στις ομαδες οι οποιες διωργανωνουν public παιχνιδια.

Σε ολα τα public παιχνιδια ενας απο τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ κανονες ειναι οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ η ριπη εντος κτιριων ( και συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτο !!!)

Η ερωτηση μου ειναι η εξης:
Στην αγορα κυκλοφορουν ( ελαχιστα..) μοντελα με επιλογεα βολης  3 burst και επισης κυκλοφορουν και πολλες συσκευες mosfet οι οποιες δινουν αυτη τη δυνατοτητα στο οπλο μας.

Στα μελοντικα σεναρια σας θα δεχοσασταν τετοιου τυπου βολες ( 3burst) εντος κτιριων ??
Η οχι ....και για ποιο λογο ??

Ρωταω γιατι πρωτον ενδιαφερομαι να προχωρησω σε μια τετοια αναβαθμιση στο AEG μου και δευτερον ρωταω γιατι και στην πραγματηκοτητα  (απο οσο εχω μελετησει..)  για cqb καταστασεις αποδεδειγμενα ,  η τριπλη αυτοματη βολη εχει πολυ καλυτερα ( θανασιμα..)  αποτελεσματα απο την μονη η διπλη,οσο γρηγορος και αν ειναι ο χρηστης..

Σας ευχαριστω πολυ.
Φραγκισκος

Delta-7

Στα μελοντικα σεναρια σας θα δεχοσασταν τετοιου τυπου βολες ( 3burst) εντος κτιριων ??

Φυσικά και Ναι, γιατί σε κανονική εκπαίδευση  υπάρχει το διπλό νταπ νταπ προς τον στόχο. (ο λογος που μπηκε το 3burst ειναι ο ελεγχος των βολων και η μη σπαταλη πυρομαχικων του οπλου για την εξουδετερωση ενος στοχου)
επίσης στο χομπι, βοηθά να καταλάβει ο αντίπαλος το κτύπημα που δέχεται απο την μπίλια λογω της φύσης του όπλου.

εγω προσωπικά  παίζω τις περισσότερες φορές έτσι.

Η οχι ....και για ποιο λογο ??
'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

Ironhide

Παράθεση από: Delta-7 στις  30 Οκτ 2012, 17:24:47 ΜΜ

Φυσικά και Ναι, γιατί σε κανονική εκπαίδευση  υπάρχει το διπλό νταπ νταπ προς τον στόχο. (ο λογος που μπηκε το 3burst ειναι ο ελεγχος των βολων και η μη σπαταλη πυρομαχικων του οπλου για την εξουδετερωση ενος στοχου)
επίσης στο χομπι, βοηθά να καταλάβει ο αντίπαλος το κτύπημα που δέχεται απο την μπίλια λογω της φύσης του όπλου.

εγω προσωπικά  παίζω τις περισσότερες φορές έτσι.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.

Kανεις αλλος .....  ???  ???  ???
Φραγκισκος

nitrox

Κι εγώ θα συμφωνήσω με τον Delta-7  με μια επισήμανση αρκεί να σταματάς στο ένα πάτημα σκανδάλης [τρεις  βολές ] και όχι δυο η περισσότερα και γρήγορα , που είναι σχεδόν ριπή , και βέβαια η απόσταση από τον αντίπαλο . 

Ironhide

Παντα για 1 πατημα σκανδαλης μιλαω ειδικα αν ο αντιπαλος ειναι σε κοντινη αποσταση( 7-10 μετρα)  και το πολυ 2 πατηματα ( 6 μπιλακια ) οταν τον εχεις σε μια αποσταση μακρυτερη (12 - 15 μετρα).
Φραγκισκος

muninja

Παράθεση από: Delta-7 στις  30 Οκτ 2012, 17:24:47 ΜΜ

Φυσικά και Ναι, γιατί σε κανονική εκπαίδευση  υπάρχει το διπλό νταπ νταπ προς τον στόχο.

double tap ρε βλάχο! ;D ;D ;D ;D

Delta-7

Απλά Πιγκουινικα κοπελα μου !!!!
Οπως λενε και στην ταινια happy feet!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

nitrox

Μέσα κι έξω απ΄ το νερό με χαρά και τσαχπινιά , στρατιώτη . ;)