Πρόταση για την αντιμετώπιση του φαινομένου της << αθανασίας >>.

Ξεκίνησε από loubamboo, 17 Οκτ 2012, 14:06:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Mitsigun

Τον ειδατε τον ξερετε οπου τον ξαναδειτε Ban ,Kick,Expell κλπ. + 1000000

tristan

Εχουν ξεθωριασι τα πληκτρα και με αυτο το θεμα και παλυ ληση δεν θα υπαρξη
καλα τα λεμε ο αλλος τη γνωμη εχει για εμας στο παιχνιδι  ??? ??? ??? ??? (μας θεωρη αθανατους και γιατι   ??? ??? )

Nα ξερετε οτι πανο απο τα 10 -15 μετρα πιος ειναι σηγουρος οτι πετηχε τον αλλων εχουμε βιονικο ματι καλυτερο απο τον αλλον  ??? ???

Ο καθενας αν κατση να γραψη αυτα που του εχουν τυχη σε καθε παιχνιδι ζησε μαιμου να φας τριφυλλι

Οποτε  εδω τερηαζη  Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΟ

remali

Η λυση ειναι να σταματησουμε να λεμε τα public ''public''.  :o Σοβαρα κατι περιεργο συμβαινει και η πιθανοτητα να συναντησεις αθανασια μεγαλωνει μονο στο ακουσμα της λεξης. Υπαρχει ενας σχετικος ανταγωνισμος που μπορει να σε σπρωξει στην παρατυπια κατι που δεν ισχυει στα πριβε αφου ολοι ειναι γνωστοι, αλλα εκτος απο αυτο επειδη εισαι προκατιλημενος οτι θα  την συναντησεις, κρινεις καταστασεις μερολειπτικα και εξαγεις ακυρα συμπαιρασματα για αυτον που εχεις απεναντι σου. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο αθανατος υπαρχει. Εμεις ομως ειμαστε ικανοι να κρινουμε αν οντως ειναι αθανατος ή εμεις βαραμε στον γαμο του καραγκιοζη? Διαβασα πιο πριν οτι 30 ατομα εριχναν σε εναν πισω απο ενα παραθυρο και εκανε τον κινεζο. Ειδε κανεις μπιλια επανω του?Στις περιπτωσεις που ειναι εμφανες οτι τις εχει φαει και απροκαλυπτα δεν τις παραδεχεται τοτε σταματα το παιχνιδι και καντον ρομπα σε ολους οσους ειναι εκει.... αλλα οχι πριν εισαι απολυτα σιγουρος.

Admax

Αυτά που έχω να προτείνω είναι μπίλιες-κιμωλία που αφήνουν μια σκόνη πάνω στον παίκτη! (και προαιρετικά οποιο στείελι να βάζει μπίλιες με χρώμα) + διαιτητές πάντα!

spyros_pap

Οσο για το χρωμα εκτο του οτι σπανε μεσα στο hop up. Να ειναι σε αλλο γεμιστηρα γιατι εαν πεσει χρωμα π.χ στην στολη ww2 η  vietnam η οποια αλλη, επειδη ο αλλος δεν ξερει ποιοι δεν ψωφανε θα το γυρισουμε σε Βox το airsoft και ειναι κριμα
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Prom81

Μεταξυ μας, γνωριζουμε καμποσες περιπτωσεις.
Διαλεγουμε που παμε κ με ποιον παιζουμε (πχ prive "ποιοι θα ειναι?")
Αν αυτο δεν ειναι δυνατον, πχ σε Public, ελεγχουμε τις συμμετοχες και αναλογως μετεχουμε ή οχι. (και κανονιζουμε πριβε  8) )

Δυσκολο να αλλαξει καποιος ασεβης προς τους κανονες και κατα συνεπεια στους συνχομπιστες του, πολλω δε μαλλον να "σοφρωνιστει".

Για να καταληξω, ειναι θεμα επιλογων. Και κανω ακομη λαθη στις επιλογες μου, απλα ευτυχως πλεον, δεν τις μετανιωνω.

PanPan

Παράθεση από: remali στις  18 Οκτ 2012, 20:49:31 ΜΜ
Διαβασα πιο πριν οτι 30 ατομα εριχναν σε εναν πισω απο ενα παραθυρο και εκανε τον κινεζο. Ειδε κανεις μπιλια επανω του?

Στην συγκεκριμένη περίπτωση είχε φάει πολλές και με sniper και ο άλλος έβλεπε με την διόπτρα να σκάνε πάνω του οι μπίλιες. Πάντως ισχύει ότι πολλοί κράζουνε κάποιον ότι δεν  βγαίνει χωρίς να ναι σίγουροι. Γενικά η black list όπως προτάθηκε είναι μία καλή λύση

alphacharlie

Και τα πριβεδακια σιγουρα ειναι καλλιτερα απο το τιποτα δεν ειναι ομως λυση.Σε ενα πριβε γνωριζεις τις ομαδες που παιζουν με αποτελεσμα οι περισσοτεροι να ντρεπονται να ρεζιλευτουν.Οχι ομως ολοι.Σε εμενα εχει τυχει σε παιχνιδι να ειμαστε 3 ατομα απο την ομαδα μου και να ριχνουμε σε εναν τυπο (ας τον ονομασουμε Χ) και να μην βγαινει με τιποτα! Του λεω μεταξυ σοβαρου και αστειου γιατι στην αρχη ειχαμε θυμωσει αλλα μετα γελουσαμε με την "στρατηγικη" (ας μην πω καταντια) του τυπου: "ρε φιλε ειμαστε τρια ατομα που σου ριχνουμε και εχουμε αλλαξει 2 γεμιστηρες ο καθενας,καμμια δεν σε πετυχε?". -Οχι μου απανταει και τρεχει να κρυφτει αλλου...
Ε,φευγουμε και εμεις και παμε να μαζεψουμε τα πραγματα αφου ηταν το τελευταιο deathmatsaki της ημερας.Εκει που τα μαζευαμε ρωταω ενα αλλο παιδι (πολυ σωστο παικτη) απο την ομαδα του αθανατου,"Ρε ###### αυτος ο Χ πως την εχει δει και δεν βγαινει?"
Και μου απανταει "Α μην δινετε σημασια,αυτος ειναι η μασκωτ της ομαδας,παντα ετσι κανει....Ειναι ομως στην ομαδα.Τι να του πουμε? Μην ερθεις?"
Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι και τα πριβεδακια καλα ειναι,ΑΛΛΑ....αν θελει ο αλλος να μην βγει,ο,τι και να κανεις δεν θα βγει.
Γι'αυτο και επαναλαμβανω οτι ειμαι υπερ των δραστικων λυσεων σε αυτο το θεμα! Καν'τον τον αλλον ρομπα δημοσια να τον "φτυνει" ολη η αιρσοφταδικη κοινοτητα να δεις μετα αν θα το ξανακανει.Ασε που θα ειναι και παραδειγμα προς αποφυγην...

Φιλικα παντα
alphacharlie
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

Delta-7

Προσωπικη μου αποψη:
Αφήστε το καλυτέρα, γιατι εαν κάνουμε black list με αθανατους τοτε με πιον θα παίζουμε- παίζεται, οπιος καταλαβε καταλαβε  ::) σε παιχνιδια ελευθερα η πριβε.

Είναι έτσι η φύση του παιχνιδιού που σου αφήνει αμφιβολίες για το τελικο χιτ στον αντίπαλο.

Πλην του μ@@@κα!!! ;D

Ολα ειναι στην σωστη συμπεριφορα του παιχτη προς τον συμπαιχτη του.
Τι και εαν την αφαγες δλδη, θα σου θυξουν τον ανδρισμο.

η θα σε πουν γιωτα.

η επιδει φωρας 300 ευρω εξοπλισμο κ φερεις οπλο αξιας 500 ευρω  σε κανει ανηκιτο προς τους αλλους.

Και για να καταλαβεται σωστη συμπεριφορα παικτη σε καπιο παιχνιδι (πριβε) κτυπηθηκε ατομο στην αρχη του παιχνιδιου (γιατι ηταν σνα'ι'περ) την ωρα πηγεναι  να παρει την θεση αλλα δυστηχως εγινε αντιληπτος απο την ενεδρα του εχθρου. εκατσε 3 ωρες στο παρκιν του παιχνιδιου μεχρι να τελειωσει η αποστολη.
πειτε μου πιος ειναι διατηθημενος να το κανει ;  σιγουρα λιγα ατομα!!!

Αλλα μετα μην λετε ααα!!! ωραιο παιχνιδι κανατε αλλα εμας δεν μας καλεσατε!!!!

(Γιατι αραγε !!)

Η γιατι σε δημοσια παιχνιδια εχει οριο συμμετοχων; .(για να γινει φυσικα face control). Ωστε να μην ερθουν ατομα που  ισως Δημιουργήσουν καπιο θεμα.

ολα αυτα ειναι μερικα απο τα λιγα που ισχυουν στην κοινοτητα.
εαν λεω κατι λαθος πειτε μου;

ΥΓ. Δεν κανω σε κανεναν προσωπικη επιθεση, ειναι προσωπικη μου αποψη.
  Επισης και σε πριβε υπαρχουν περιπτωσης αθανασιας αλλα σε πολυ χαμηλα πασοστα σε σχεση με τα δημοσια.

'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

Palladin

Φίλοι και συνχομπίστες, οι απόψεις όλων είναι σεβαστές αλλά δυστυχώς καταλήγουμε σε αδιέξοδο πάλι. Κλείνω σχεδόν 3 χρόνια στα πεδία και στα παιχνίδια, public και πριβέ και μέσα σε όλον αυτόν τον καιρό είχα την τύχη να κάνω πολλές γνωριμίες αλλά και φιλίες. Πολλές φορές στις συζητήσεις μας επανέρχεται αυτό το θέμα αλλά πάντοτε θα καταλήξουμε στο ότι "αφού περνάμε καλά γιατί να χαλαστούμε για 1-2 ηλίθιους?". Τι θέλω να πω? Ότι παρ' όλο που όσοι παίζουμε καιρό ΞΈΡΟΥΜΕ το 90% των "αθάνατων" ΔΕΝ θα τους ξεμπροστιάσουμε. Γιατί?? Γιατί δεν γουστάρω να με πουν ρουφιάνο/καθίκι/ και άλλα κοσμητικά επίθετα. Από την άλλη ποιος έχει πάει στο τέλος κάποιου παιχνιδιού να πει στον διοργανωτή με τεντωμένο δάχτυλο "ΑΥΤΌΣ είναι αθάνατος" και να τον δείχνει? Προφανώς κανένας γιατί αμέσως μετά θα γίνει παρεξήγηση και θα πέσει το ξύλο της αρκούδας...
Ας πάμε τώρα στην πρόταση... Κάποια στιγμή είχε πέσει μια ιδέα να μπαίνουν διαιτητές άτομα με τυχαία σειρά ώστε όλοι να μπουν διαιτητές αλλά αυτό προυποθέτει λίστα παικτών και κάποιον που να μπορεί να αναλάβει τη διαχείριση της λίστας (κάποιον σύλλογο/ομοσπονδία?) αλλά δυστυχώς το βλέπω πολύ χλωμό να γίνεται. Άλλη στιγμή είχα προτείνει στην ομάδα μου ώστε να το προωθήσουμε στην κοινότητα να δημιουργηθεί μια ομάδα αποκλειστικά διαιτητών, κοινά αποδεκτούς, αποδεδειγμένα "σωστούς", με τον κατάλληλο εξοπλισμό (κάμερες με zoom/ κιάλια, κλπ.) αλλά επειδή με χαρακτήρισαν με διάφορα που δεν θέλω να ανάφέρω στο παρόν ποστ  :-X :-X :-X δεν επέμεινα.
Η πρόταση μου λοιπόν είναι οι διαίτητές να κυκλοφορούν στα πεδία με κάμερες και να καταγράφουν από μακρυά, όπως επίσης με κιάλια και με το που θα δουν το παραμικρό να κάνουν τα απαραίτητα, γιατί όπως ξέρουμε όλοι αν έχουμε κάποιον ΠΑΝΩ από το κεφάλι μας είμαστε οι καλύτεροι παίκτες αλλά όταν είμαστε μόνοι έχουμε την "τάση" να την κάνουμε την λαμογιά... Η άλλη λύση είναι σε κάθε παιχνίδι να αναλαμβάνουν στρατιές διαιτητών ώστε να μη ξεφεύγει ούτε μπίλια και η τρίτη λύση είναι (surprise-surprise  ;D ;D) ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!!!

Admax

Παράθεση από: spyros_pap στις  18 Οκτ 2012, 21:23:23 ΜΜ
Οσο για το χρωμα εκτο του οτι σπανε μεσα στο hop up. Να ειναι σε αλλο γεμιστηρα γιατι εαν πεσει χρωμα π.χ στην στολη ww2 η  vietnam η οποια αλλη, επειδη ο αλλος δεν ξερει ποιοι δεν ψωφανε θα το γυρισουμε σε Βox το airsoft και ειναι κριμα
γιαφτο είπα προαιρετικά οποιος θέλει! :P

Τώρα για τα άτομα που δεν γνωρίζουν ότι η "μπογιά" φεύγει ακόμα και με lg τρίψιμο θα υπάρχει φυσικά η σχετική ανακοίνωση στο game μέσα! τώρα m φαίνεται ποιο δύσκολο να μην υπάρχει ενημέρωση πάνω στο θέμα! Ασχολούμαστε με κάτι ποιο εξελιγμένο από το paintball που σημαίνει ότι τα άτομα που δεν το γνωρίζουν ότι το χρώμα φεύγει πανεύκολα είναι μηδαμινά! ;)

ADINOWS

COBRA TEAM

O.Y.K.1985

Κύριοι, όλοι μας  άθελα  (δεν καταλάβαμε το χιτ) ή ηθελημένα έχουμε γίνει τουλάχιστον μία φορά αθάνατοι. Σε ένα τετοιο παιχνίδι είναι όλα πιθανα.
Από την άλλη μεριά οι "συνήθεις ύποπτοι" και εννοω οι αθάνατοι κατ' επάγγελμα έιναι λίγο - πολύ γνωστοι σε όλους . Για τον λόγο αυτό σε κάθε παιχνίδι (τουλάχιστον σε όσα έχω πάρει μέρος) αν δουμε καποιον από τους γνωστους - αγνωστους  λεμε "ο τάδε είναι Superman η Highlander" περιποιηθήτε τον καλά . Νομίζω ότι "έχουσιν γνώσιν οι φύλακες".   Οσον αφορά τις μπίλιες με χρώμα ( ειλικρινα αγνοούσα την ύπαρξη τους στο airsoft) αν υπάρχει διαβεβαίωση ότι δεν κανουν ζημιά στο όπλο (φθηνο ή ακριβό) τότε θα ήταν μία καλή αρχή για να περιορίσουμε το θέμα της αθανασίας.
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

Sierraxray

Συμφωνώ απόλυτα με τις θέσεις των Tristan και Remali....

Ας χαλαρώσουμε και ας αποδεχτούμε το συγκεκριμένο deficit του airsoft ως αναπόφευκτο,
ας αποδεχτούμε ότι ακόμα και σ'αυτό το χόμπυ θα πέσει και λίγο νεύρο ή κόντρα όπως γίνεται σε κάθε παιχνίδι με αγνώστους,
ας αποδεχτούμε ότι πολλές φορές όντως είμαστε προκατειλημμένοι όπως λέει ο Remali, και πολλές φορές υπερβάλουμε,
ας αποδεχτούμε ότι πολλές φορές διογκώνουμε τη λίστα των αθανάτων προσθέτοντας και αυτούς που το κάνανε καταλάθος ή περιπτώσεις που εμείς κρίναμε ότι ήταν αθάνατοι χωρίς να έχουμε τα στοιχεία..

θυμάμαι στο φόρουμ του paintball νομίζω είχε γίνει συζήτηση για το πώς μπορείς να ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ κάποιον που νομίζεις ότι έκανε cheat.
Αμα θέλετε μπορούμε να συζητήσουμε και αυτή τη θεματική.

Πρόταση:
ν'ανοίξουμε ένα thread με όνομα "εξομολόγηcoν" και να γράφουμε μετά από κάθε παιχνίδι αν κατα λάθος ή επίτηδες κάναμε κάποιο cheat ζητώντας τη συγνώμη μας, ή αν υπήρξε κατηγορία για cheat εναντίον μας να κάνουμε κάποιες διευκρινήσεις σε περίπτωση που θεωρούμε ότι δεν είχαμε πρόθεση ή δεν κλέψαμε και σε τελική ανάλυση.
Φιλικά - πολιτισμένα -ελεύθερα - χωρίς μπάστακες ή ρουφιάνους - οδηγούμε την κοινότητα προς μια κατεύθυνση όπου αναγνωρίζουμε λάθη, συζητάμε παρεξηγήσεις, πολεμάμε το ανταγωνιστικό πνεύμα.
(έλα σαν φειγ βολάν της αριστεράς το έκανα ν'ακούγεται. Δεχτείτε το επιτέλους  ;D)
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

ALEXANDROS

Να πώ και εγώ με τη σειρά μου οτι... τα παιχνίδια γίνοντε για να περνάμε μια όμορφη μέρα.  Οτι υπάρχουν αθάνατοι το ξέρουμε όλοι μας,... αφήστε τους να κάνουν οτι θέλουν. Εμείς θα παίζουμε σωστά και θα περνάμε καλά !!!
Οσον αφορά τα prive παιχνίδια ο καθένας κάνει οτι θέλει, αλλά επειδή έχω παίξει τέτοια παιχνίδια με καλές ομάδες και καλά ονόματα,σας πληροφορώ ότι και εκεί υπάρχουν αθάνατοι.
Απλώς όταν ένας τέτοιος είναι στην ομάδα μας, δεν θέλουμε ποτέ να το παραδεχτούμε, επειδή είναι φίλος ή γιατί θεωρούμε οτι η ομάδα μας είναι η καλύτερη.
Οπότε παίζουμε και ευχαριστιόμαστε τα παιχνίδια μας και ας κάνει ο καθένας οτι καλύτερο μπορεί !!

......__DECKER__......

Τάλων

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

#LEONARDO-SWORDFISH#

Tsitouras

χαρχαρχραρχαρχαρ
Το βιντεακι επικο  ;D ;D ;D

Τωρα το θεμα ειναι πως εχω ψηθει να αλλαξω το ονομα μου σε highlander αλλα δεν θα μου βγει σε καλο απ' οτι μ φενετε  ::) ::) ::)
Umbrella Trashsweepers

Prom81

χαχα δεν ειχα δει το βιντεο..

ατακα Goodspeed: "Δεν βγαινει? ΟΚ.. ας ρυθμισουμε τα χοπ-απ μας επανω του"

tristan