Μερικες ερωτησεις για αρχη νεου

Ξεκίνησε από Mousman, 18 Οκτ 2012, 13:25:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Mousman

Καλησπερα παιδια!! ειμαι νεος και σκεφτομαι να αγορασω αυτο το οπλο: http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=144&products_id=2606
1. Ειναι καλο σαν ισχυ (380fps)?
2. Αξιζουν αυτα τα λεφτα για το συγκεκριμενο οπλο?
3. Αυτο το οπλο σε AEG ειναι καλυτερο?
4. Ειναι πολλα τα λεφτα για την αρχη ενος νεου?

Πολλες ερωτησεις  :) αλλα καταλαβαινετε γιατι γινονται!  ;D

MPRAF

1.για αττικη οχι γιατι αν δεν κανω λαθος το μεγιστο ειναι 350 fps
2.αναλογα αν σου αρεσει και παει στο χερι σου ειναι μια χαρα οπλο
3.τα gbb δεχοντε λιγοτερες σφαιρες απο τα  aeg καπου στις 30 αν δεν κανω λαθος
και ισως να εχεις προβλημα γιατι τα aeg παιρνουν 300-400 μπιλιες οι απλοι γεμιστηρες
4.προσωπικα πιστευω οτι δεν μετρανε τα χρηματα παντα για ενα οπλο υπαρχουν και κινεζικα που περνουν σε ισχυ ευθυβολια κλπ οπλα γνωστών εταιριων .καλο θα ηταν να ξεκινήσεις με ενα aeg και αν σου αρεσει το αθλημα συνεχιζεις και περνεις ενα αεριου η sniper που δεν θα στο προτεινα  γιατι σχεδον ολοι οσοι περνουν sniper μετα το πρωτο παιχνιδι βαζουν αγκελια   
ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

Mousman

Ευχαριστω φιλε μου για το ενδιαφερον..!! επειδη μενω στην αθηνα δεν υπαρχει περιπτωση να δεχτουνε ενα τετοιο οπλο με ισχυ 380fps?? δηλαδη θελω να πω οτι τα 30fps κανουν την διαφορα? μπορει να φενονται χαζες οι ερωτησεις μου αλλα επειδη ειμαι νεος υπομονη! ;)  :)

MPRAF

δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη αν μας ενοχλουσες δεν θα απαντουσαμε .
δυστηχως η ευτηχως στην αττικη οι κανονες για τα fps ειναι αυστηροι σε ενα παιχνιδι   που ειχε παει ενας φιλος γιατι εγω εχω κανα 6μηνο να παω δεν τον αφησαν να παιξει γιατι ειχε 352 fps :o και μερικες φορες δεν εχουν αδικο γιατι τα aeg εχουν μικροτερη αποσταση βολης (δηλαδη αν το οριο ειναι 10 μετρα και πας να τον βαρεσεις απο τα 5 του αφηνεις χοντρο σημαδι ) επειδη λοιπον το συγκεκριμενο φτανει τα fps ενος απλου sniper κανει χοντρη ζημια στα 10 μετρα
ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

Mousman

Αχα.. καταλαβα!! τοτε θα πρεπει να κοιταξω αλλα οπλο..  :) ευχαριστω πολυ φιλε μου! αν χρειαστω κατι αλλο για αρχη μπορει να σε απασχολησω ξανα..!! thanks!

MPRAF

αν θες να σου προτεινω καποιο οπλο στιλε μου πμ να σου δείξω καποια καλα και φθηνα μοντελα
ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

dtz

φίλε καλημέρα,

επειδή τυχαίνει να έχω το συγκεκριμένο SCAR, όπως και αρκετά παιδιά εδώ,
θα σου έλεγα ότι παρότι είναι καταπληκτικό σε αίσθηση (τρόπος λειτουργείας, λύση-αρμολόγηση, ανάκρουση κτλ) όπλο,
είναι εντελώς ακατάλληλο για 1ο όπλο.
Για να παίξεις σε παιχνίδι με το συγκεκριμένο, θα πρέπει να επενδύσεις, γύρω στα 200 € περίπου για άλλες 5 γεμιστήρες το λιγότερο, συν κανένα 200 άρι € σε ενισχυμένα εσωτερικά, τα οποία όπως θα παίζεις σταδιακά θα διαλύονται.
Ξεκίνα με κάνενα AEG, στην κατηγορία 200- 300 €, ώστε να παίζεις, και μετά παίρνεις το WE Scar για να ασχολείσαι ...  ;)

don 't get mad, get even

SubZer0

Παράθεση από: dtz στις  18 Οκτ 2012, 13:50:09 ΜΜ
Ξεκίνα με κάνενα AEG, στην κατηγορία 200- 300 €
Και ούτε καν τόσα  ;D ;D ;D  Εγώ ένα Μ4 AEG έχω που κόστισε 150 €, και την δουλειά του την κάνει άριστα!!!! Υπάρχουν φθηνές λύσεις για πρώτα όπλα ευτυχώς...
"Άρρωστο μυαλό δεν σκέφτεται, άρρωστο σώμα δεν πολεμά"

Mousman

φιλε μου dtz ευχαριστω για την βοηθεια..!! ;) subzer0 σκεφτομαι τοσα λεφτα για να ειναι κατι καλο μην μου βγαζει προβληματα δηλαδη να το κρατησω για αρκετο καιρο μεχρι να παρω καποιο αλλο οταν θα υπαρχει μια καλυτερη οικονομικη κατασταση!  ;)

dtz

Παράθεση από: SubZer0 στις  18 Οκτ 2012, 13:53:00 ΜΜ
Και ούτε καν τόσα  ;D ;D ;D  Εγώ ένα Μ4 AEG έχω που κόστισε 150 €, και την δουλειά του την κάνει άριστα!!!! Υπάρχουν φθηνές λύσεις για πρώτα όπλα ευτυχώς...

φίλε Subzero δεν έχεις άδικο, απλά μια αρχαία κινέζικη παροιμία  :P λέει, ότι όποιος πάρει όπλο φτήνια,
μέσα σε ένα εξάμηνο, παίρνει και 2ο καλύτερο, οπότε του έρχεται ακριβότερα  ;D
όσο για το πόσο άριστα κάνει τη δουλειά του είναι σχετικό.
Δεν σου έχει τύχει όπλο αντιπάλου με τα ίδια fps ή παρόμοια με το δικό σου, να τρώς τη μπίλια και να την "ακούς"
ενώ η μπίλια του δικού σου να μην φτάνει τον αντίπαλο, και να λές "τι έγινε ρε φούστη" ?
don 't get mad, get even

Mousman

dtz εισαι απο αθηνα?? ρωταω γιατι αν δεις πιο πανω ο φιλος mpraf με ενημερωσε οτι αυτη η ισχυ που εχει αυτο το οπλο δεν μπορει να δεχτει απο αλλες ομαδες της Αθηνας..

SubZer0

Πάσοοοο....  ;D ;D ;D Αλλά όπως λέει και μία... αρχαία ελληνική διαφήμιση  :P :P Αυτό έχουμε, αυτό εμπιστευόμαστε!!!!! Και πάλι καλά να λέω που βρήκα πέντε φράγκα να αγοράσω αυτό  :) :) Δεν διαφωνώ όμως dtz, ίσως σύντομα να μου την καρφώσει για κάτι καλύτερο... δεν ξέρω....
"Άρρωστο μυαλό δεν σκέφτεται, άρρωστο σώμα δεν πολεμά"

dtz

Παράθεση από: Mousman στις  18 Οκτ 2012, 14:06:57 ΜΜ
dtz εισαι απο αθηνα?? ρωταω γιατι αν δεις πιο πανω ο φιλος mpraf με ενημερωσε οτι αυτη η ισχυ που εχει αυτο το οπλο δεν μπορει να δεχτει απο αλλες ομαδες της Αθηνας..

ναι Αθήνα μένω, η ισχύς του όπλου ρυθμίζεται, (άμα πληρώσεις όλα γίνονται σ' αυτή την παλιοζωή  ;D)
απλά αν αρχίσεις να ασχολείσαι, χωρίς να το καταλάβεις έχουν φύγει πολλά (ΠΟΛΛΑ !) λεφτά και πιθανότατα η χρήση
που θα κάνεις, θα είναι όπως αυτή που κάνω εγώ, δηλαδή το Πάσχα με τον οβελία  ;D

don 't get mad, get even

Mousman

dtz

Παράθεση από: SubZer0 στις  18 Οκτ 2012, 14:15:31 ΜΜ
ίσως σύντομα να μου την καρφώσει για κάτι καλύτερο... δεν ξέρω....

φίλε Subzero, σίγουρα θα στην καρφώσει κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα,
αν όχι τότε πας για μοναχός στο Βουντάν  :)
Εδώ έχουμε δώσει τόσα λεφτά, και παίζουμε με ένα όπλο  ;D
Δεν πειράζει όμως τι να κάνουμε, αν ασχολούμασταν με πλέξιμο, θα παίρναμε 2 βελόνες και τέλος  ;D
don 't get mad, get even

dtz

Παράθεση από: Mousman στις  18 Οκτ 2012, 14:31:48 ΜΜ
τωρα κοιτουσα οπλα.. και ειδα αυτο: http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=2427 τι λες?? αξιζει??

για αρχή (όπως είπαμε πρίν) μια χαρά, προσωπικά θα προτιμούσα το ίδιο με την μακρύτερη κάνη,
πιο ευθύβολο, και λίγο καλύτερη συγκέντρωση.
Κατά τα άλλα τα G&G, σε αυτήν τη κατηγορία τιμής, είναι ίδια εσωτερικά
don 't get mad, get even

Mousman

Αχα.. αλλα νομιζω πως με πιο μεγαλη κανη κοστιζει παραπανω το οπλο και δεν θα μπορουσα να δωσω 300+... :-\

dtz

πήγαινε καλύτερα μια βόλτα από το μαγαζί, να δείς επιτόπου τι υπάρχει
don 't get mad, get even

MPRAF

Παράθεση από: dtz στις  18 Οκτ 2012, 14:54:40 ΜΜ
πήγαινε καλύτερα μια βόλτα από το μαγαζί, να δείς επιτόπου τι υπάρχει
αυτο του ειπα και εγω σε μυνημα αλλα καλο ειναι να κοιταξει λιγα μοντελα μην επηρεαστεί μονο απο την οψη 
ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

Mousman

OOOOK!! Καταλαβα!!! μια επισκεψη στο μαγαζι και ολα θα λυθουν!!  ;) :P