και μετά σου λέει +18 ο νόμος..

Ξεκίνησε από dimitris91, 15 Οκτ 2012, 00:59:34 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

WARBRO

Παράθεση από: Τάλων στις  15 Οκτ 2012, 20:58:40 ΜΜ
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή  μου.  >:( >:( >:(
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++100000000000000000000000000000000000000000
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: liongreek στις  15 Οκτ 2012, 19:53:41 ΜΜ

Για τα μαγαζιά δεν μπορώ να μιλήσω. Επαγγελματίες είναι, λογικό να πουλάνε. Το κέρδος φέρνει ψωμί σπίτι, εφόσον δεν έχουν κάποιο νομικό πλαίσιο να τους περιορίζει.

Οτι του κατέβει του καθενός λέει......
ή για να περάσει η ώρα ή για να συμπληρώσουν ποστ για να γίνουν Ταγματάρχες....
Ποιος σας είπε οτι τα καταστήματα δεν έχουν Νομικό πλαίσιο?
Τι Μ@λ@κί@ σας έχει χτυπήσει και λέτε ότι σας κατέβει απο το φτωχό σας ψυχολογικό νου???

ΗΜΑΡΤΟΝ .....

Και βέβαια περιορίζεται το κατάστημα στην πώληση αεροβόλων όπλων.
Την επόμενη μέρα του πήραν την άδεια.

Και επειδή τυχγάνει να εργάζομαι στο Airsoft Club....

ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΏ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΩΛΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ
ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΙ
ΑΕΡΟΒΟΛΟ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ.
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ
ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.
ΑΥΤΟΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟ
(για τον απλό λόγο οτι ξέρουμε που μπορει να προορίζεται)
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΖΕΥΕΙ.
ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

Απο κει και πέρα ο έχων την γονική μέριμνα και επιμέλεια του ανηλίκου
έχει την πλήρη ευθύνη αν θα το δώσει στην κατοχή του του ανήλικου υιού ή θυγατέρας.

Κανένα κατάστημα δεν έχει την ευθύνη αυτή.

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ;;;

Πέρα της εργασίας στο συγκεκριμένο κατάστημα είμαι και λάτρης του συγκεκρίμενου
Ηobby και όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι ...ξέρουν το κόλλημα μου περι κατοχής
αεροβόλου σε ανήλικους.

Ας βρεθεί ένας να το διαψευσει ή να επιβεβαιώσει τα αντίθετα.

Συμβουλή: Από το να αναλώνεστε σε οποιαδήποτε μπαρουφολογία - μπουρδολογία
βάλτε στο Youtube "Ιrene Airsoft" "CQBCity" κλπ  να περάσει ή ωρα σας και να σας πιασει κατάθλιψη
για το πόσο πίσω μπορούμε να μείνουμε στο Airsoft...και το πόσο πισω είμαστε......

για τους απλούς λόγους.....
α) Συμφωνα με το  Ελληνικό ανέκδοτο....."Να ψοφήσει το γαϊδούρι του γείτονα..."
και β) Οτι δεν μπορουμε να το(ν) φτάσουμε...το(ν) μειώνουμε.

ΤΕΛΟΣ δεν περιγράφω άλλο.... ;)
Τώρα...γράψτε και πείτε ότι θέλετε.......κάψτε τα πληκτρολόγια......
γιατί υπάρχουν και οι airsofter του καναπέ και του πληκτρολογίου...... :)

Αντιοθ Αιρθοφτιεροθ & Αιρθοφτιεραθ !!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

mirrage

Παράθεση από: spyros1989 στις  15 Οκτ 2012, 09:04:09 ΠΜ
Εχεις δει 10-11 παιδια να πληρονουν σε μαγαζια οπλα των 400+ ευρο και να μην λεει κανεις τιποτα? ??? ??? ???

ΙΣΧΥΕΙ 100%.

Παράθεση από: GIASTA στις  15 Οκτ 2012, 20:15:38 ΜΜ
Ο Λογος που συμβαινουν ολα αυτα ειναι γιατι ζουμε στην ελλαδα και η νοοτροπια μας ειναι λιγο τραγικη.Δεν φταει λοιπον η γεωγραφικη θεση της χωρας αλλα η νοοτροπια και εκπαιδευση απο 1)τους γονεις μας και 2)του συστηματος διαπεδαγωγησεις που παρεχεται απο το κρατος!

Ο λόγος που συμβαίνουν αυτά είναι πως ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν κάποιοι που είτε από άγνοια είτε από "μαγκία"(κλανιά κτλ...).
Φίλος από Αμερική μυο έλεγε το περασμένο καλοκαίρι ότι είδε μία παρέα ανηλίκων να παίζει με όπλα και πήρε την αστυνομία.
Η αντίδραση της γυναίκας του ήταν "Είσαι καλά και αν τους ρίξουν?Αυτά είναι airsoft!".
Κοινώς παντού υπάρχουν ανεύθυνοι.Ακόμα και στην ανεκτική με τα όπλα Αμερική κάποιοι δεν φρόντισαν να νουθετήσουν
τα παιδιά τους και τα άφησαν στους δρόμους με αεροβόλα που φαίνονταν αληθινά.

jumbo

Παράθεση από: Τάλων στις  15 Οκτ 2012, 20:58:40 ΜΜ
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή  μου.  >:( >:( >:(

Δημητρη.... + 1000000 αλλα απο οτι βλεπεις, βλεπω και γενικοτερα οσοι θεωρουμε τους εαυτους μας νοημονες καταλαβαινουμε οτι ορισμενα πραγματα δεν αλλαζουν απλα αποκτουν αξια ανεκτιμητη... κατι σαν την Diners ενα πραγμα..... :-\ :-\

Παράθεση από: liongreek στις  15 Οκτ 2012, 15:20:58 ΜΜ
...και πολύ σωστά το είδες

Ο νόμος είναι σαφής. Αεροβόλα=18+. Επίσης, είναι γνωστό ότι βάσει νόμου, εμείς, οι paintballάδες, ακόμη και οι πίστες paintball που λειτουργούν ως νόμιμες επιχειρήσεις, είμαστε παράνομοι τεχνικά. Ο νόμος απαγορεύει ΡΗΤΑ την βολή με αεροβόλο ή πυροβόλο όπλο ενάντια σε άνθρωπο.

Κενό νόμου; Ναι.

Από εκεί και πέρα, αν σε παιχνίδι που θα λάβω μέρος αντιληφθώ ανήλικο, όσο φίλος με τους διοργανωτές να είμαι, θα τους δώσω στεγνά στην αστυνομία μαζί με τον ανήλικο...

Επειδή παίζουμε με την ανοχή των αρχών, δεν μπορούμε να ξεχυλώνουμε βασικά όρια.

Θεωρώ υπεύθυνη θέση ενός γονέα να φέρει σε επαφή έναν ανήλικο με οπλισμό airsoft και να τυπώσει στο μυαλό του κανόνες λειτουργίας, ασφαλείας, απόδοσης και συντήρησης, έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα (18+) να παραδώσει στο άθλημα έναν υπεύθυνο...rookie.

Η συμμετοχή σε παιχνίδι όμως σημαίνει ασυδοσία και ωχαδερφισμό.

Προσωπικά δεν είμαι υπέρ της αλλαγής στα όρια ηλικίας του νόμου. Σαν Έλληνες το θέμα όπλα είναι taboo και δεν είμαστε έτοιμοι να θέσουμε σε σωστή βάση τον χειρισμό τους σε νεαρά μυαλά. Στις ΗΠΑ η συνείδηση αυτή καλλιεργείται δεκαετίες τώρα και υπάρχει σωστός τρόπος, έστω και αν υπάρχουν και άσχημα παραδείγματα.

Αν κάποιος πάντως δεν είναι σίγουρος αν ο συμπαίκτης είναι ενήλικος, υπάρχουν και οι ταυτότητες...

lion + 100000 απλα...
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

liongreek

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  15 Οκτ 2012, 22:10:30 ΜΜ
Οτι του κατέβει του καθενός λέει......
ή για να περάσει η ώρα ή για να συμπληρώσουν ποστ για να γίνουν Ταγματάρχες....
Ποιος σας είπε οτι τα καταστήματα δεν έχουν Νομικό πλαίσιο?
Τι Μ@λ@κί@ σας έχει χτυπήσει και λέτε ότι σας κατέβει απο το φτωχό σας ψυχολογικό νου???

ΗΜΑΡΤΟΝ .....

Και βέβαια περιορίζεται το κατάστημα στην πώληση αεροβόλων όπλων.
Την επόμενη μέρα του πήραν την άδεια.

Και επειδή τυχγάνει να εργάζομαι στο Airsoft Club....

ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΏ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΩΛΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ
ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΙ
ΑΕΡΟΒΟΛΟ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ.
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ
ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.
ΑΥΤΟΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟ
(για τον απλό λόγο οτι ξέρουμε που μπορει να προορίζεται)
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΖΕΥΕΙ.
ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

Απο κει και πέρα ο έχων την γονική μέριμνα και επιμέλεια του ανηλίκου
έχει την πλήρη ευθύνη αν θα το δώσει στην κατοχή του του ανήλικου υιού ή θυγατέρας.

Κανένα κατάστημα δεν έχει την ευθύνη αυτή.

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ;;;

Πέρα της εργασίας στο συγκεκριμένο κατάστημα είμαι και λάτρης του συγκεκρίμενου
Ηobby και όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι ...ξέρουν το κόλλημα μου περι κατοχής
αεροβόλου σε ανήλικους.

Ας βρεθεί ένας να το διαψευσει ή να επιβεβαιώσει τα αντίθετα.

Συμβουλή: Από το να αναλώνεστε σε οποιαδήποτε μπαρουφολογία - μπουρδολογία
βάλτε στο Youtube "Ιrene Airsoft" "CQBCity" κλπ  να περάσει ή ωρα σας και να σας πιασει κατάθλιψη
για το πόσο πίσω μπορούμε να μείνουμε στο Airsoft...και το πόσο πισω είμαστε......

για τους απλούς λόγους.....
α) Συμφωνα με το  Ελληνικό ανέκδοτο....."Να ψοφήσει το γαϊδούρι του γείτονα..."
και β) Οτι δεν μπορουμε να το(ν) φτάσουμε...το(ν) μειώνουμε.

ΤΕΛΟΣ δεν περιγράφω άλλο.... ;)
Τώρα...γράψτε και πείτε ότι θέλετε.......κάψτε τα πληκτρολόγια......
γιατί υπάρχουν και οι airsofter του καναπέ και του πληκτρολογίου...... :)

Αντιοθ Αιρθοφτιεροθ & Αιρθοφτιεραθ !!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Θα μπω στον κόπο να σου εξηγήσω ήρεμα, γιατί δεν γουστάρω να ξεκατινιάζομαι. Το νομικό πλαίσιο αναφέρεται στο ότι πουλάς κάτι που προορίζεται να βάλλει ενάντια σε άνθρωπο. Τέλος. Όπως και να το δεις, αν πουλάς όπλο airsoft με την προοπτική ότι θα χρησιμοποιηθεί ΝΟΜΙΜΑ ΕΝΤΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ όπως προβλέπει ο νόμος για την χρήση όπλων, τότε απλά ψεύδεσαι συνειδητά και μόνο για να πουλήσεις.

Δεν αναφέρθηκα σε πώληση απευθείας σε ανήλικους από μαγαζάτορες, έστω και αν υπάρχουν πολλοί ανήλικοι που καυχιούνται ότι μπήκαν μόνοι τους σε μαγαζί και βγήκαν με AEG. Δεν γνωρίζω, και ειλικρινά δεν πολυπιστεύω πως ένας επαγγελματίας θα ρίσκαρε την ύπαρξη του έτσι. Μαγαζί έχω χρόνια και ξέρω.

Το ρητό για την μύγα το ξέρεις. Άλλωστε είσαι γνωστός για τις μύγες που σε τσιμπάνε κατά καιρούς...

Πάμε παρακάτω...

Ξεκινάς το ωραίο σου post κάνοντας quote το δικό μου και αρχίζεις περί μαλακίας και φτωχού ψυχολογικού νου...

...προφανώς αναφέρεσαι σε μένα προσωπικά. Διότι με ξέρεις καλά. Έχουμε μιλήσει. Παίξαμε μαζί. Κάναμε παρέα. Ξέρεις τι ήμουν και ποιος είμαι τώρα. Με έχεις δει. Κάτι από αυτά ρε αδερφέ, για να καταλάβουμε από που αντλείς πληροφορίες...

...μια απλή επισήμανση θα αρκούσε να σου εξηγήσω τι εννοούσα. Σου είπα και πριν, επιχείρηση έχω, δεν είμαι υπάλληλος σε αυτή, ξέρω τα ζόρια του αφεντικού.

...αντ'αυτού ξεκινάς τα γνωστά σου κατεβατά που γενικά απλά επαναλαμβάνεις ότι λένε όλοι και στο τέλος πετάς το γνωστό "ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙΤΕΕΕ" του Πανταζή...

...και στο τέλος μου δίνεις συμβουλές για το Irene, καναπέδες κλπ...

Δεν χρειάζομαι συμβουλές μικρό μου φωτοπουλάκι...στο Irene πήγα πριν 3 χρόνια, το θυμάμαι ακόμη καλά και έχω τα προσωπικά μου βίντεο να κοιτάω όποτε θέλω...

...και ο καναπές μου σου πέφτει λίγο μεγάλος...200+200 χιλιόμετρα κάθε Κυριακή για να παίξω airsoft, εκτός όταν παίζω στα μέρη σου, οπότε είμαστε κοντα στα 1700 σύνολο...

Αν οι διαχειριστές βλέπουν το παραπάνω ως προσωπική επίθεση, ευχαρίστως να ανασκευάσω, αφού γίνει το ίδιο στο ανάλογο post που καταφέρεται εναντίον μου.

Όχι ότι με ενοχλεί, ούτε θα βάλω το σκύλο μου να κλαίει αν δεν γίνει, αλλά προσωπικά δεν δημιούργησα πρόβλημα σε κανένα ιστοχώρο όπως και δεν επιτέθηκα ποτέ ενάντια σε κάποιον.

Οι γνώμες είναι σεβαστές όταν εκφράζονται κόσμια.

Όταν το iq αυτού που τις εκφράζει δεν ξεπερνάει το πιαστράκι της πετσέτας του μπάνιου, τότε απαντάς ανάλογα.

Τα σέβη μου.

#LEONARDO-SWORDFISH#

Τη βασική ΕΛΛΗΝΙΚΗ γραμματική να ήξερες...θα έβλεπες σε τι  πρόσωπο (γραμματικό) αναφέρομαι.......ΣΑΣ ..οχι (S.A.S) και λόγω της παραθεσης σε δικο ΣΟΥ ποστ.....
όλα τα ΣΑΣ τα είδες ΣΟΥ.... ( βιάστηκες λοιπόν να το δεις επιθετικό στο δικο ΣΟΥ πρόσωπο,
για τους δικούς ΣΟΥ λόγους.)

Ο καθένας, όπως σωστα αναφέρεις, έχει τη μύγα του, τους λόγους του....
και σίγουρα τις μεταφράσεις οπως τις βλέπεις και αντιλαμβάνεται ο καθένας.

Απλά Βιάστηκες..... Αντιοθ.... ;)

liongreek

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  16 Οκτ 2012, 16:00:42 ΜΜ
Τη βασική ΕΛΛΗΝΙΚΗ γραμματική να ήξερες...θα έβλεπες σε τι  πρόσωπο (γραμματικό) αναφέρομαι.......ΣΑΣ ..οχι (S.A.S) και λόγω της παραθεσης σε δικο ΣΟΥ ποστ.....
όλα τα ΣΑΣ τα είδες ΣΟΥ.... ( βιάστηκες λοιπόν να το δεις επιθετικό στο δικο ΣΟΥ πρόσωπο,
για τους δικούς ΣΟΥ λόγους.)

Ο καθένας, όπως σωστα αναφέρεις, έχει τη μύγα του, τους λόγους του....
και σίγουρα τις μεταφράσεις οπως τις βλέπεις και αντιλαμβάνεται ο καθένας.

Απλά Βιάστηκες..... Αντιοθ.... ;)

Δόξα τω Θεώ (δοτική, αν σου λέει κάτι) η γραμματική μου είναι άριστη...

Πέραν τούτου, δεν με καλύπτει ούτε το ΣΑΣ, ούτε οι S.A.S. ούτε οι Navy SEALs από τη στιγμή που αναφέρεσαι σε δικό μου post και μάλιστα με τρόπο προσβλητικό. Ακόμη και αν μας βάζεις όλους στο καζάνι, εξακολουθείς να είσαι προσβλητικός και εριστικός. Όπως συμβαίνει και στο παρόν post, αν και είναι αναμενόμενο διότι κι εγώ επιτέθηκα στο προηγούμενο

...σου ξαναείπα: μια διευκρίνηση να ζητούσες, θα είχαν λυθεί οι απορίες σου...

Είχα τη διάθεση να γράψω κι άλλα, αλλά προτιμώ να μην κλιμακώσω και άλλο την κατάσταση και να καταχραστώ περισσότερο το νήμα. Αρκετό popcorn ψήσανε κάποιοι και περιμένουν αίμα.

Οτιδήποτε χρειαστείς μικρέ μου Δάσκαλε της γραμματικής (έλα, αστειεύομαι...), με πμ...

A tout aller mon petit enfant!!!

P.S.: Α, ναι...posts, λοχαγός, ταγματάρχης...ναι, ευτυχώς δεν αναφερόσουν προσωπικά σε μένα...

Jim21

αν αγοραζουν αεροβολα ανηλικοι υπαρχουν αλλοι να ασχοληθουν και οχι εσεις απο εδω μεσα

kill or be killed

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Jim21 στις  16 Οκτ 2012, 18:30:51 ΜΜ
αν αγοραζουν αεροβολα ανηλικοι υπαρχουν αλλοι να ασχοληθουν και οχι εσεις απο εδω μεσα

εσυ τι πεταγεσαι  σαν Χ ορδή  ???  ;D ;D ;D ;D

Jim21

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  16 Οκτ 2012, 19:17:34 ΜΜ
εσυ τι πεταγεσαι  σαν Χ ορδή  ???  ;D ;D ;D ;D
ε αλητη κατσε καλα αλλιως δεν εχει πατατα τηγανητη

kill or be killed

liongreek

Επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειται, να κανω μια διευκρινηση:

Το σχολιο μου για το μαγαζι, και οποιοδηποτε μαγαζι, εχει να κανει με το κενο νομου γενικα για την υπαρξη θεσμοθετημενα του airsoft.

Οχι με θελημενη πωληση σε ανηλικους.

Το θεωρω απιθανο ως και χαζο καποιος επαγγελματιας να ρισκαρει το ψωμι του για λιγα ευρω παραπανω.

Στην Αγγλια τον ελεγχο των πωλησεων σε ανηλικους τον εχουν τα μαγαζια και για καλο λογο.

Η παρουσα δηλωση γινεται αφενος προς αποφυγη περαιτερω παρεξηγησεων, αφετερου διοτι με απειλησαν οτι αν δεν την κανω, θα μου καψουν τις μπαταριες... :P

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: liongreek στις  17 Οκτ 2012, 13:55:27 ΜΜ
Επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειται, να κανω μια διευκρινηση:

Η παρουσα δηλωση γινεται αφενος προς αποφυγη περαιτερω παρεξηγησεων, αφετερου διοτι με απειλησαν οτι αν δεν την κανω, θα μου καψουν τις μπαταριες... :P

Νάτος πάλι..... ;D ;D ;D ;D Τα χχαααααααααπππππιααααα μου..........
Εγω το πιασα το αστειο...ΟΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ εδω μέσα -και δεν είναι λίγοι, θα νομίζουν οτι κάποιος σε απείλησε στ'αλήθεια....

Ουφ....πάω να φάω ενα σουβλάκι με τζατζίκι .........  ;D ;D

Αντιοθ αιρθοφτιεροθ και αιρθοφτιεραθ.....

Το θέμα λύθηκε με μπουνιές και κλωτσιες ....(για τους περίεργους)
Τα ποπ κορν κρατήστε τα για άλλο flame.... oleeee....αντιοθ.....

liongreek

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  17 Οκτ 2012, 17:06:10 ΜΜ
Νάτος πάλι..... ;D ;D ;D ;D Τα χχαααααααααπππππιααααα μου..........
Εγω το πιασα το αστειο...ΟΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ εδω μέσα -και δεν είναι λίγοι, θα νομίζουν οτι κάποιος σε απείλησε στ'αλήθεια....

Ουφ....πάω να φάω ενα σουβλάκι με τζατζίκι .........  ;D ;D

Αντιοθ αιρθοφτιεροθ και αιρθοφτιεραθ.....

Το θέμα λύθηκε με μπουνιές και κλωτσιες ....(για τους περίεργους)
Τα ποπ κορν κρατήστε τα για άλλο flame.... oleeee....αντιοθ.....

Αμάν ρε! Φατσούλα έβαλα δίπλα! Αν σε απειλούν βάζεις φατσούλα;

Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, έπεσε ξύλο (που λέει και ο από πάνω...) και τέλος...

Δεν μπορεί να με απειλήσει κανείς...απειλούμαι μόνο από εξαφάνιση... ;D ;D

BladeGT

Εαν μιλαμε περι ψυχολογιας.. Σιγα το πραγμα... Ειτε αεροβολα ειτε First Person Shooter σε βιντεοπαιχνιδια το ιδιο πραγμα ειναι. Οποτε δεν υπαρχει κατι το απολυτα κακο.
Αν μιλαμε απλα για το παιχνιδι "Αεροβολο" και μηπως χτυπησει κανεις.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Καλα κανουν και δεν περνουν ανηλικοι παιχνιδια απο τα μαγαζια και η νομοθεσια ειναι οπως αρμοζει. Τα αγοραζει ο πατερας
και εχει ευθυνη αυτος. Εγω ειμαι υπερ του να παιζουν και πιο μικροι καθως και δε με νοιαζει αν γινει παιχνιδι με ανηλικους.(Υπευθυνος ειναι ο κηδεμονας του η ο εκαστοτε οργανωτης οποτε σε κανεναν αλλον δεν πευτει λογος για το αν παιζει ανηλικος)
Το airsoft ειναι παιχνιδι και ειναι οσο επικυνδινο ειναι και το ποδοσφαιρο και το να παιζει κρυφτο η κυνηγητο στην εγκαταλαλειλημενη οικοδομη της γειτονιας ενας ανηλικος. Για να μη πω λιγοτερο επικινδυνο κι ολας.
Ολα αφορουν την διαπαιδαγωγιση του καθε παιδιου. Αν οι γονεις ειναι @#$@#$ τοτε και το παιδι @#%#$% θα ναι.
Και το συγκεκριμενο ποστ με προκαλει πολυ για flame αλλα τελος παντων :P (Το οποιο flame θα ηταν εναντια σε οσους ειναι τοοοσοο κατα στο να παιξει ενας ανηλικος airsoft)
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

MPRAF

Παράθεση από: BladeGT στις  18 Οκτ 2012, 19:26:25 ΜΜ
Εαν μιλαμε περι ψυχολογιας.. Σιγα το πραγμα... Ειτε αεροβολα ειτε First Person Shooter σε βιντεοπαιχνιδια το ιδιο πραγμα ειναι. Οποτε δεν υπαρχει κατι το απολυτα κακο.
Αν μιλαμε απλα για το παιχνιδι "Αεροβολο" και μηπως χτυπησει κανεις.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Καλα κανουν και δεν περνουν ανηλικοι παιχνιδια απο τα μαγαζια και η νομοθεσια ειναι οπως αρμοζει. Τα αγοραζει ο πατερας
και εχει ευθυνη αυτος. Εγω ειμαι υπερ του να παιζουν και πιο μικροι καθως και δε με νοιαζει αν γινει παιχνιδι με ανηλικους.(Υπευθυνος ειναι ο κηδεμονας του η ο εκαστοτε οργανωτης οποτε σε κανεναν αλλον δεν πευτει λογος για το αν παιζει ανηλικος)
Το airsoft ειναι παιχνιδι και ειναι οσο επικυνδινο ειναι και το ποδοσφαιρο και το να παιζει κρυφτο η κυνηγητο στην εγκαταλαλειλημενη οικοδομη της γειτονιας ενας ανηλικος. Για να μη πω λιγοτερο επικινδυνο κι ολας.
Ολα αφορουν την διαπαιδαγωγιση του καθε παιδιου. Αν οι γονεις ειναι @#$@#$ τοτε και το παιδι @#%#$% θα ναι.
Και το συγκεκριμενο ποστ με προκαλει πολυ για flame αλλα τελος παντων :P (Το οποιο flame θα ηταν εναντια σε οσους ειναι τοοοσοο κατα στο να παιξει ενας ανηλικος airsoft)
Δεν διαφωνω μαζι σου αν ειναι θεμα ασφαλειας συγνωμη αλλα και ο γιος μου που κοντευει 18 την προηγουμενη εβδομαδα εσπασε το ποδι του στο ποδοσφαιρο,και προχθες περνουσα μπροστα απο μια οικοδομη και εβλεπα κατι πιτσιρικια 9-10 χρονων να πηδανε μεσα στα σιδερα και τις προκες .αν ειναι θεμα διαπαιδαγώγησης συγνωμη αλλα και τα οπλακια που βγαζουν φωτακια μπροστα παραπεμπουν σε οπλα αρα αν δεν θες το παιδι σου να  παζει με οπλα παρτου το call of duty και πετα το απο το παραθυρο εγω σαν γονιος τον γιο μου δεν τον αφησα να παιζει ουτε call of duty η εστω ενα πολεμικο παιχνιδι της εποχης εκεινης ουτε να εχει οπλα μεχρι να γινει 16 που ηταν αρκετα ωριμος να καταλαβει ποσο επικυνδυνα ειναι τα οπλα και οτι ο πολεμος δεν ειναι κατι διασκεδαστικο και εφοσον εδειξε σημαδεια κατανοησης και paintball τον αφηνα και call of duty και ολα με δικα μου εξοδα και αν με πει καποιος συντηρητικό καλο θα ηταν να ξερει πως τον ωθησα στον αθλητισμο και τωρα τρεχει καμια 25ρια χιλιομετρα και εγω ειμαι με το αυτοκινητο και εφοσον ειχε καλη βαθμολογια δεν του ελειψε τιποτα απο οπλα(οχι airsoft), κονσολες μετα τα 16  και μια χαρα μεγαλωσε ουτε ''φλορος'' εγινε και πηγαίνει για γιατρος .αρα ποια ειναι η ουσια μην περιμενεις το κρατος να περιορισει το παιδι σου με νομους σαν σωστος γονιος περιορισε το εσυ
ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

Admax

Παράθεση από: spyros_pap στις  15 Οκτ 2012, 09:04:09 ΠΜ
Εχεις δει 10-11 παιδια να πληρονουν σε μαγαζια οπλα των 400+ ευρο και να μην λεει κανεις τιποτα? ??? ??? ???

Ο ναι φιλε μου! Προσωπικά και εγώ ο ίδιος! Μάλλον η  κρίση που περνάει ο κλάδος δεν αφήνει περιθώρια διαχωρισμού ηλικίας!
Το μονο που έκανα εγώ είναι να πω στον πωλητή "τραγικό" αλλα τι να κάνει και αυτός.. υπάλληλος είναι...

Are Mpraf κρίμα p δεν έχει Like στο forum να σ πάταγα!

spyros_pap

Οκ <<παιδια>> για να εχετε δει παω πασο δεν εχω λογο να μην το πιστεψω.
Και οσο για το Like και εγω θα πατουσα
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

MPRAF

Παράθεση από: Stavros3 στις  18 Οκτ 2012, 20:51:44 ΜΜ

Are Mpraf κρίμα p δεν έχει Like στο forum να σ πάταγα!
μπορεις  να γραψεις +1  ;D ;D ;D(πλακα κανω ενοειτε τα Likes δεν μου χρειαζοντε αλλαγη θελω να δω και μετα εγω οχι likes και στην πατμο κολυμποντας θα παω  ;D ;D ;D)
ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

Admax

Παράθεση από: MPRAF στις  18 Οκτ 2012, 21:24:30 ΜΜ
μπορεις  να γραψεις +1  ;D ;D ;D(πλακα κανω ενοειτε τα Likes δεν μου χρειαζοντε αλλαγη θελω να δω και μετα εγω οχι likes και στην πατμο κολυμποντας θα παω  ;D ;D ;D)

xaxaxaxa η mlkia είναι ότι "απαγορεύεται"! θεωρείτε spamm! XD

O.Y.K.1985

Οσο και να τα λέμε και να τσακωνόμαστε  το φαινόμενο θα συνεχιστεί  μέχρι να γίνει ή πρώτη κομπλα!! Μετα θα σφίξουν λιγο οι... πρωκτοι!! Μέχρι να ξεχαστεί το γεγονός και να ξαναρχισουμε τα παλιά. Και για την ιστορία μου έτυχε περιστατικό σε μαγαζί να μπεί να ρωτήσει παιδάκι Α λυκείου (το ρώτησα) και το AEG να έλθει 5 λεπτα μετα να το αγοράσει ο πατέρας του για τον ίδιο (τουλάχιστον έτσι είπε) . Οπότε πιασε το αυγο και κουρεψε το. Αν δεν υπάρχει η κατάλληλη διαπαιδαγώγηση και η κοινή λογική τότε η συζήτηση είναι καθαρ αακαδημαική.
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER