Μερικές ερωτήσεις για τα GBB!!

Ξεκίνησε από dimitris91, 09 Οκτ 2012, 18:41:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dimitris91

Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα.
θελω να κανω 4 ερωτησουλες για τα airsoft πιστολια αεριου μιας και τοσο καιρο ασχολουμουν μονο με AEG.
Εχω ενα μ9 της kj works που δουλευει με green gas.

1. μεχρι ποσους βαθμους -μειον μπορει να αντεξει το αεριο τον χειμωνα?

2. αυτο με την θερμοκρασια, ισχυει και για τους καλοκαιρινους μηνες?

3. Κατα την αποθήκευση του αεροβολου, αν εχω αφησει μεσα στον γεμιστηρα αεριο παθαινει κατι?

4. Μια φιαλη green gas, ποσους γεμιστηρες βγαζει?

ευχαριστω για τον χρονο σας και ευχομαι να καταφερω να ερθω σε μια απο τις συναντησεις σας :)

dimitris91

Tsitouras

1. με πολυ κρυο και με πολυ ζεστη (με τα ελληνικα δεδομενα για θερμοκρασιες) θα εχεις ενα μικρο θεματακι, αλλα με καυσονα η χιονι, δεν νομιζω να πας να παιξεις κιολας.

2. ναι, να αδειαζεις τη γεμιστηρα μετα απο καθε παιχνιδι, και να αφηνεις μεσα πολυ λιγο, ισα ισα να λυπενει.

3.Νομιζω καμια 30αρια, αλλα θα σε γελασω.

Δεν ειμαι και ειδικος στα αεριου (βασικα αποφευγω τα αεριου) αλλα μιας και δεν ειχες ανταποκριση, ειπα να βοηθησω  ;)
Umbrella Trashsweepers

MPRAF

φιλε το τεταρτο λιγο δυσκολο να στο απαντησουμε ψαξτο στο inernet για το πρωτο πρεπει να ειναι μια μεση θερμοκρασια για να παιξεις με ανεση για το 3 εγω ειχα αφησει τον γεμιστηρα με αεριο κανα μηνα και μολις το εβαλα δουλεψε κανονικα και το εχω αφησει και αλλες φορες μεγαλο χρονικο διαστημα απλα τους κουναω λιγο αν αφησω το αεριο καιρο τωρα μπορει να κανω και λαθος και να μην πρεπει αλλα τα δικα μου δεν εχουν παθει τιποτα
ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

dimitris91

ευχαριστω για τις απαντησεις σας

βασικα ποιος ειναι ο πιο ασφαλης τροπος για να αδειασουμε τον γεμιστηρα?
ομολογω οτι μεχρι τωρα και εγω δεν κοιτουσα να τον αδιαζω προτου τον ξανα βαλω στο κουτι του.. ποτε τον αφηνα γεματο γιατι δεν τυχαινε να ριξω αλλα bb's και ποτε απλα το αφηνα με οσο εμενε :-[ ελπιζω να μην παθει τιποτα

και παλι ευχαριστω για την βοηθεια γιατι δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω εκτος απο το φορουμ σας :) :)

MPRAF

προσωπικα πιστευω πως καλυτερος τροπος να αδειασεις εναν γεμιστηρα που δεν θες ειναι να πατησεις την βαλβιδα που εχει στο πισω μερος ο γεμιστηρας γιατι βολες χωρις λογο τιμωρουντε με φυλακιση ασκοπη χρηση πυρομαχικων  ;D ;D ;D ;D περα απο την πλακα αν δεν σου χρειαστει το πιστολι και μένει αεριο μεσα η κανεις σκοποβολη για εξασκηση η πατας την βαλβιδα  γιατι μπορει με ασκοπες βολες να κανει εωτερικες φθορες εγω το m1911 που εχω ειναι ολο μεταλικο και δεν εχει θεμα απλα το κοματι μπροστα στην κανη που κραταει την κανη απο το να μην κουνιετε εσπασε γιατι ηταν πλαστικο και ο εκπληκτικος  SAPPER πηρε το αντιστοιχο  κοματι που δεν κανει κανονικα στο οπλο και με λιγο λαδι σιλικονης και υπερανθρωπη δυναμη το εβαλε  στο οπλο  ;D ;D ;D ;D ;D
ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

dimitris91

βασικα εγω ειδα αυτο εδω το βιντεακι Gas Blowback Pistols: For The Beginners - How To Operate And Use Safely και αμα δεις απο το 05:35 και λιγο πιο μετα, δειχνει οτι μπορει να χαλασει ο γεμιστηρας αμα τον αδειαζεις απο την βαλβιδα

MPRAF

οκ λαθος μου αλλα δεν δουλευω ιδιετερα με gbb οποτε οχι μην ακουσετε αυτο που ειπα λαθος λογο απειρίας ;D ;D 
ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!

dimitris91

μην νομιζεις και εγω δεν ειμαι σιγουρος αν τελικα πρεπει να τους αδειαζουμε η οχι..
απλως ειπα να ρωτησω για να μην κανω καμια πατατα, και παει χαμενος ο γεμιστηρας

αν υπαρχει καποιος σχετικα γνωστης των gbb ας μας ριξει τα φωτα του ;D

tristan

Της γεμιστηρες απο τα gbb καλο ειναι να μην τους αδειαζουμε τεληος αλλα να εχουν λιγο αεριο μεσα  και να λιπενετε την βαλβιδα εξαερωσης με λαδι σιλικονης  :)