Είναι τρελλοί αυτοί στην Ρωσία!

Ξεκίνησε από paliou, 09 Οκτ 2012, 18:09:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cuspid

Τι είναι αυτά ρε συ; Ζηλεύω τρελά όταν βλέπω τέτοια παιχνίδια. Θέλουμε 50 χρόνια για να τους φτάσουμε.
Ένα φιλαράκι μου που ζούσε Ρωσία μου έχει πει ότι η κοινότητα airsoft είναι τεράστια και έχουν μεγάλη οργάνωση αλλά και παροχή παλιών οχημάτων από το στρατό.
don't try to kill,
just try to stay alive

KOMANTO

Δεν πεθαίνει ο αετός ΠΟΤΕ του σαν ορνίθι.

extreme_sotos

Απλα οι τυποι δεν υπαρχουν... Αλλα με λιγη ορεξη μπορουμε και εμεις.,...
---ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ---

Tsitouras

με λιγη ορεξη, λιγο παραπανω κοσμο, λιγο μεγαλυτερη εκταση, λιγο μεγαλυτερο budget λιγο απο πολλα , αλλα να μπορουμε  8)
Umbrella Trashsweepers

batrax

-CERBERUS-

Frost

μην βιαζεσται παιδες σε λιγο καιρω θα γινουν και εδω τετοια παιχνιδια!!!!

cuspid

Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;;;;;;;;;; ???
don't try to kill,
just try to stay alive

ΓΛΑΥΚΟΣ

έλα κάλε τα δικά μας παιχνίδια είναι καλύτερα [ μου έρχεται να βάλω τα κλάματα , ζηλεύω πολύ ]  δεν είμαι και ο μόνος ε γιατί να το κρυψωμαι αλώστε

Albatros

Битва за Тайвань. Открытие страйкбольного сезона 2011

εδω να δειτε τι γεινεται. χαμος στο ισωμα. επισης παρατηρηστε την ταξη που εχουν οταν περιμενουν την σειρα τους.
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

spirosleon

KATADROMEAS

Μυπος πρέπει να κάνουμε ένα ταξιδάκι στη Ρωσία? ;D ;D ;D

je33

"Give me the place to stand, and I shall move the earth" — Archimedes

cuspid

Κατά τη γνώμη μου, για να παίξεις ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, πρέπει αυτοί που το διοργανώνουν να έχουν καλή εμπειρία σε στρατιωτική διοίκηση. Αν κάνει ο καθένας ότι θέλει, θα γίνει χαμός και δεν θα ευχαριστηθεί κανείς. Ίσως ακούγεται υπερβολικό αλλά θεωρώ δύσκολη αυτή την οργάνωση χωρίς εμπειρία! 
don't try to kill,
just try to stay alive