POLICE III – The Final Showdown EΛΕΥΣΙΝΑ 7 Οκτωβρίου 2012

Ξεκίνησε από TSAKOS, 26 Σεπ 2012, 21:49:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

moglis

ρε παλιοπαιδα θα ερθω ετσι για καφεδακι!!!!
A.K.A YiannisM-dragon236-mallis-moglis alla pio vasika JESTER

Τάλων

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Μέσα εγώ και η μικρή μου κόρη (3dan TKD, 2dan HAPKIDO, 1dan sword  ) για να είναι αληθινός ο ρόλος.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Father

Απο την "ELIT3" μεσα 8 ατομα με τους μπατσους!

StarScream

Παράθεση από: Τάλων στις  29 Σεπ 2012, 16:43:55 ΜΜ

Μέσα εγώ και η μικρή μου κόρη (3dan TKD, 2dan HAPKIDO, 1dan sword  ) για να είναι αληθινός ο ρόλος.

Ρε φίλε η λαλακια είναι ότι ξέρω πως λες την αλήθεια... στο έχω ξανά πει δεν σε θέλω για πεθερό μου λόγο της κόρης σου...  ;D ;D ;D :P

KRATOS

αχαχαχχαχαχα αυτα ειναι στα προηγουμενα 2 ημουνα στα κακα παιδια  στο τελευταιο....με τους αλλουνους!!!   αχαχχαχα βασιλη (zinza) το νου σου φιλε!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

εννοειται και καραμπινα μαζι μου!!!   ;)

pit k

βλέπω έχει μαζευτεί  όλος ο κάλος κόσμος δεν γίνεται να μην έρθω  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

pipilas

παιδια καλημερα
θελω να σας ενημερωσω οτι την δευτερα κλειδωνουν οι συμετοχες
απο εκει και επειτα θα μετρηθουν ολοι και αν οι 2 ομαδες δεν ειναι ισες θα σπασουν καποιοι......
οποτε μην δηλωνετε ολοι με τους αστυνομικους......
ευχαριστω πολυ καλη σας μερα...... ;) ;) ;)

Τάλων

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

ZINJA

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Papis

Καλησπέρα αν υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις υπολογίστε και 'μένα ;),βάλτε όπου θέλετε δεν έχω πρόβλημα παιχνίδι με τον zinja και όπου να 'ναι!!!! ;D ;D ;D

Jim21

kill or be killed

KRONOS-TITANES

Aπο ΤΙΤΑΝΕΣ 7 ατομα με POLICE.....

spiros.k

ερεεεε γελιααααααα  ερεεε γελιαααααααααααα ;D ;D ;D ;D

Mil.Sim.On

TSAKOS

Παιδιά για να μην έχουμε θέμα και κάποιοι ενω είχαν ψηθεί για αστυνομικοί τους γυρίσουμε,τρομοκράτες....ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ τις συμμετοχές για τους αστυνομικούς και μεχρι την Τετάρτη μένουν για τους τρομοκράτες....Ευχαριστούμε....

Για να κυλίσει το σενάριο και αφού είναι και  πιστόλια οι τρομοκράτες που θα είναι απο έξω απο τα κτήρια πρέπει να είναι περισσότεροι....
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

Hannibal

Hannibal, ΟΠΛΟΝ

TSAKOS

"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

Arbiter

ποπο αυταα ειναι!!ελα και ακονιζω την πανοπλια και ετοιμαζω και αλλον εναν σαν και εμενα στο team!!!!Θα πεσει ξυλο!!!εεε παιχνιδι χαχαχα
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

ZINJA

ΘΑ σε παιασω δε θα σε παιασω στα χερια μου ρε καθαρμα!!!!!!!!!!αχ αχ θα σε λιανησω ρεεεεεεε....ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΡΕ?τωρα που τη παντρευω κιολας! ;D ;D ;D ;D ;D ;)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

kafros001

Εσύ είσαι η κόρη του ζινζα ?

ΠΑΦΦΦ

Κάφρος με τεροριστες