A.S.A.T.

Ξεκίνησε από Revo, 03 Ιουν 2011, 17:14:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chrisdeggestin

Τελικα εχετε πολλα ταλεντα ;D ;D ;D
Ευχομαι οι ωραιες στιγμες να γινουν περισσοτερες κοντρα στις δυσκολιες που ζουμε !!!
Πανω απο ολα η ωραια παρεα ;)

anestis

Καλη αρχη παιδες και καλα παιχνιδια :D
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

Revo

Ευχαριστουμε παιδες για ολα τα καλα σχολια πιστευω η δευτερη χρονια να δωσουμε πολλα περισσοτερα στο airsoft
Mors Ultima Ratio

anestis

Αντε αντε σε λιγο καιρο αλλη μια ομαδα θα γενηθει ;)
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

ARIS LAMIA

Μπράβο εκ μέρους των Μυρμιδόνων σε όλα τα παιδιά από την Αμφικλεια για όλες τους τις προσπάθειες στο χώρο του airsoft!

Καλα και ασφαλή παιχνίδια να έχουμε στο μέλλον!

Σίγουρα θα τα πούμε στα πεδία!

nitrox

Μπράβο σε όλα παιδιά καλή δουλειά, και αξέχαστη διαμονή ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι  [αλήθεια μάθατε να ανάβετε φωτιά ;)] πέρα από την πλάκα πότε θα τα ξανά πούμε . Με  εκτίμηση BRAVO 3 ZERO       

Revo

Ευχαριστουμε και παλι ολους οσο για παιχνιδι κατι ετοιμαζουμε αλλα δεν ξερω αν θα το κανω μια  ή δυο μερες θα δουμε ακουω γνωμες
Mors Ultima Ratio

Revo

Mors Ultima Ratio

nitrox

Καλημέρα σου γράφω πρωί και είμαι στο σπίτι και όχι στην δουλειά ελπίζω να κατάλαβες . Πολύ πιθανό να είναι και άλλοι στην ίδια κατάσταση και να μην το λένε η να τα καταφέρνουν καλύτερα , η απόσταση μεγάλη και τα έξοδα για δυο ημέρες μάλλον διπλά , δεν σου βάζω δύσκολα απλά μια σκέψη είναι , ο φίλος σου Γιάννης . :)     

spirosleon

επειδη η περιοχη, το πεδιο και η φιλοξενια ηταν υπεροχη, θα σας τιμησουμε εννοειτε!  επειδη ομως διανυουμε περιοδο μεγααααλης κρισης..., εαν ειναι να κανετε κατι, ενημερωστε μας τουλαχιστον ενα μηνα πριν να κανουμε την καβατζα μας (παιδια, γυναικα, λεφτα....). Θα συμφωνησω και με τον nitrox οτι 2 μερες= διπλα εξοδα....εκτος και εαν παιζει νυχτερινη διαβιωση κ.τ.λ οπως χο-τσι -μινχ...

nitrox

Σωστός ο φίλος spirosleon , αν και όταν βρεθήκαμε στο NAT μόνο μπίλιες ανταλλάξαμε δεν μιλήσαμε καθόλου .  :) 

spirosleon

Παράθεση από: nitrox στις  24 Σεπ 2012, 12:16:54 ΜΜ
Σωστός ο φίλος spirosleon , αν και όταν βρεθήκαμε στο NAT μόνο μπίλιες ανταλλάξαμε δεν μιλήσαμε καθόλου .  :) 

χαχαχαχαχαχαχα οντως και δηλωνω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! δεν πηρα χαμπαρι Γιαννη!! φεύγοντας μου ειπε ο σταυρος (asphaltos) "ρε ηταν και τα παιδια εκει oi B-3-0"  πολλους χαιρετησμους!

Revo

Γιάννη & Σπύρο και οχι μόνο αν έχετε κάποιο σενάριο κατα νου στειλτε το σε μηνυμα για να το ετοιμάσοθμε σιγα σιγα οσο για το οτι εισαι σπιτι Γιάννη ενα θα σου πω παρότι ειμαι ελευθερος επαγγελματιας εχω κανει τρελες διακοπες φετος και αυτες ανεφ αποδοχων χαχαχχαχαχαχαχα αλλα που θα παει   
Mors Ultima Ratio

nitrox

Τον χώρο πιστεύω να τον έχετε ακόμα , αν ναι , γύρω από εκεί θα μπορέσεις να οργανώσεις κάτι .     

Revo

Ο χωρος υπαρχει ακομα και λογικά συντομα και της λέσχης
Mors Ultima Ratio

Frost

καλησπερα φιλε που ακριβως ειναι το μερος αμφικλεια?

Revo

Η Αμφίκλεια είναι στους προποδες του Παρνασσου 170 χιλιομετρα απο Αθήνα περιπου 
Mors Ultima Ratio

willakos.

καλη αρχη παιδια.....παρα πολυ οραια video.
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

Revo

Το νέο σήμα της ομάδας μας με βαση το παλιό σήμα μας

Mors Ultima Ratio

Revo

Το νέο σήμα της ομάδας μας με βαση το παλιό σήμα μας

Mors Ultima Ratio