Snow Wolf M82A1 (AEG)

Ξεκίνησε από Vangelis, 23 Ιουν 2012, 00:52:47 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Vangelis

Η αλήθεια είναι ότι τα ICS crane stock έχουν επαφές για την παροχή του ρεύματος από την μπαταριά στο όπλο.
Ενώ το mini-type βύσμα χρησιμοποιείται μόνο για την φόρτιση και όχι για την σύνδεση με το όπλο.

Τώρα.. αν κατορθώσεις με custom solution και "πειραξεις" την συνδεσμολογία παροχής του ρεύματος παρακάμπτοντας τις "επαφές"..  τότε ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι κοντάκι και μπαταριά θέλεις.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

anestis

Δεν λεω μονο με ics αλλα και με τα g&g που απο εκει το εχω δει.
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

Vangelis

Παράθεση από: anestis στις  16 Σεπ 2012, 00:39:23 ΠΜ
Δεν λεω μονο με ics αλλα και με τα g&g που απο εκει το εχω δει.

Όπως πολύ σωστά είπε και ο Sierraxray:

Παράθεση από: Sierraxray στις  15 Σεπ 2012, 22:50:50 ΜΜ
Μπορείς να στριμώξεις LIPO μέσα στο stock tube

Εγώ χρησιμοποιώ 7.4v LiPo ή όπως μπορείς να δεις στην παρακάτω φωτογραφία μια Hot Power 7.4v 12C που ταιριάζει οριακά.

Vangelis aka IronHawk

anestis

Ειναι λιγο μπερδεμα για βρεις το σωστο μεγεθος  8) αλλα πηστευω οτι το αποτελεσμα ειναι ωρεο ;)
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.

ARIS LAMIA

Παράθεση από: Vangelis στις  16 Σεπ 2012, 01:12:50 ΠΜ
Όπως πολύ σωστά είπε και ο Sierraxray:

Εγώ χρησιμοποιώ 7.4v LiPo ή όπως μπορείς να δεις στην παρακάτω φωτογραφία μια Hot Power 7.4v 12C που ταιριάζει οριακά.

Kαλημέρα,

μπορείς να εξηγήσεις ή να δείξεις, από που περνάνε τα καλωδια από το gearbox για να φτάσουν στην μπαταρία;

anestis

Μεσα απο το stock tube φιλε :)

ARIS LAMIA

Θέλω να το δω λίγο καλύτερα, γιατί ο χώρος για να περάσουν τα καλώδια ανάμεσα στο 1)stock pipe που μπαίνει
πάνω στο 2)μικρό σωλήνα που είναι που είναι ένα με τον κορμό του όπλου μου φαινεται αδιανόητα μικρός εως μηδαμινός!

Έχω ακούσει πως κάποια 2) έχουν ένα μικρό αυλάκι κατα μήκος τους που χωρανε τα καλώδια, αλλά το δικό μου όπλο δεν έχει, γίνεται λοιπόν χωρίς αυλάκι στο 2) ;

anestis

ARIS LAMIA

Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει,

δεν είναι τπτ σπουδαίο απλά δε μου έχει τύχει στην πράξη

και θέλω να αλλάξω το σταθερό κοντάκι με crane stock!

Vangelis

Παράθεση από: ARIS LAMIA στις  16 Σεπ 2012, 14:28:42 ΜΜ
Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει,
Μάλλον οι απαντήσεις μου δεν είναι ικανοποιητικές ή απλά οι γνώσεις μου είναι ανεπαρκείς!

Ας κάνω λοιπόν μια δεύτερη προσπάθεια.

Αν το όπλο σου έχει ήδη πίσω την καλωδίωση, τότε δεν έχεις παρά να προμηθευτείς μια μπαταριά LiPo μικρών διαστάσεων.

Προσοχή σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να "τερματίσεις" το κοντάκι (θέση 1) γιατί τότε όντως θα τραυματίσεις την καλωδίωση.

Φυσικά αν θέλεις αγοράζεις και ένα tube με αρίθμηση και με το "ειδικό άνοιγμα" crane stock όπως άλλωστε φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ελπίζω να βοήθησα!

Καλή συνέχεια.

Vangelis aka IronHawk

ARIS LAMIA

Vangelis αυτό που ήθελα να απανήσεις και είσαι πολύ κοντά,

μόνο που δε φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία, γιατί δεν είναι από κάτω,

είναι στο σημείο που έχω μαρκάρει στη φωτογραφία που επισυνάπτω, αν έχει κάτω αυλάκι για το καλλώδιο.

Αν στο σημείο δεν υπάρχει αυλάκι χωράει η καλλωδίωση;

Ρωτάω για να μη χαλάσω χρήματα να πάρω stock pipe και crane stock και μετά δε μπορώ να τα βάλω, γιατί στο συγκεκριμένο σημείο το m4 που έχω δεν έχει αυλάκι.

Vangelis

Ναι Άρη, έχει αυλάκι.
Vangelis aka IronHawk

Vangelis

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται να έχεις όπλο με πίσω καλωδίωση και να μην έχει αυλάκι η βάση ένωσης με το tube!

Ίσως αυτή η φωτογραφία να σε βοηθήσει περισσότερο.

Πάντως αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως χωρίς το "αυλάκι" δεν θα χωρέσει....  ;)

Καλή επιτυχία.
Vangelis aka IronHawk

ARIS LAMIA

Αυτο ακριβώς εννοουσα κι ήθελα να δω, αλλά δυστυχώς

δεν έχει αυλάκι, ίσως να υπάρχει κάποιος τρόπος μοντάροντας το stock pipe.

Πάντως ούτε το GR 25 της G&G είχε αυλάκι

κι ας έχει την καλωδίωση πίσω.