Κανα παιχνιδι για σκ?

Ξεκίνησε από Tsitouras, 14 Σεπ 2012, 02:23:04 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

anestis

Μπορεις να περιμενεις διπλα στο θριασιο απο εκει περνανε απλα συνενοησου με καποιον να σε περημενει ;)
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

Tsitouras

Στίγμα : 38° 7'42.45"N   23°33'19.70"E

Τροποι να πας στο πεδιο:
Α. συνενοεισε με καποιο παιδι, και σε παιρνει απο εκει που εχετε κανονησει
Β. βαζεις τισ συντεταγμενες σου στο gps σου και πας με το αυτοκινητο σου
Umbrella Trashsweepers

gio75

Το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω κανεναν.....μηπως υπαρχουν συντεταγμενες του πεδιου για το google maps...??

Tsitouras

βαλε το στιγμα στην αναζητηση στα google maps και θα σου το βγαλει ... επισης, δες αμα καποιος απο αυτους που ερχονται μπορει να σε παρει μαζι του.

Μπορεις π.χ. να πας μονος σου μεχρι προαστιακο μαγουλας, και να σε ανεβασει καποιος απο εκει (απο τη μαγουλα ειναι 5λεπτα με το αυτοκινητο) ... Προσωπικα δεν μπορω να σε βοηθησω, επειδη και εμενα με πηγενουν, αλλα σιγουρα καποιος θα βρεθει ...
Umbrella Trashsweepers

gio75

Ο.κ φιλε ευχαριστω....ελπιζω να βρω καποιον αλλιως θα δοκιμασω μεσω google maps  .....θα εχει και αυτο την περιπετεια του...   τι ωρα πανω κατω πρεπει να ειμαι εκει??

Tsitouras

Umbrella Trashsweepers

gio75

anestis

Για ολα υπαρχει λυση φιλε ;)
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

Sierraxray

"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

Sierraxray

Κοιτάτε και τον καιρό κάθε τόσο... Λέει ότι θα έχει καταιγίδες. Βέβαια το πρωί της κυριακής θα καταλάβουμε τί παίζει γιατί και άλλες φορές έχει δώσει καταιγίδες και κατά τις 10 μετά έκανε καύσωνάκο...

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=213

Εννοείται ότι άμα φτάσει πρωί και ρίχνει καρέκλες είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει κανένας στο πεδίο οπότε μην πάτε και μετά λέτε βρέθηκα μόνος μου - με στήσατε κλπ  ;D ;D ;D

Sierraxray

Ωραίο παιχνιδάκι και στη βροχή... Δε μας χάλασε. ;D

Tsitouras

Πλην μιας ψιλομαλακιας, ολα μια χαρα  ;D ;D ;D
Το παιχνιδι πηγε τελεια και ο dealer αφησε την τελευτεα του πνοη στα πεδια της ελευσινας  :P
Umbrella Trashsweepers