ΕΡΥΘΡΕΣ - 9 Σεπτεμβρίου 2012 - CRYPTO CODE V

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 19 Αυγ 2012, 23:25:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dtz

πολύ καλά κάνατε  :)
ωραίες φωτό βλέπω, οπότε πρέπει να περάσατε καλά όλοι  ;)
άντε να δούμε το άλλο ΣΚ  :-\
don 't get mad, get even

#LEONARDO-SWORDFISH#

θα ξανακάνω την ερώτηση:

ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΟΠΤΡΑ ????

Ηταν αφημένη σε συγκεκριμένο σημείο. Για να την πάρουμε στο τέλος του παιχνιδιού.

loubamboo

Εκ μέρους της MAGTAF-A, θερμές ευχαριστίες στους διοργανωτές για τη φιλοξενία και για την αξιέπαινη οργανωτική προσπάθεια. Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη για την καθυστέρηση στην προσέλευσή μας, αν και πιστεύω ότι ήταν οριακή και δεν δημιούργησε πρόβλημα στην έγκαιρη έναρξη του παιχνιδιού.
  Εξ αμελείας καθαρά έκανα χρήση ΕΝΟΣ Hi-Cap γεμιστήρα - ο φόρτος μου περιελάμβανε ένα HI-CAP και τέσσερις LOW-CAP γεμιστήρες - και έκανα μια βολή εντός κτιρίου με FULL-AUTO κατ΄ ενός αντιπάλου από τον οποίο ζήτησα συγγνώμη. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζουμε όλοι και να δηλώνουμε δημόσια τα λάθη μας που είναι αναπόφευκτο να υπάρχουν σε ένα παιχνίδι δράσης όπως το airsoft. Η δημόσια παραδοχή του λάθους αποκλείει το ενδεχόμενο του δόλου και συμβάλλει στη βελτίωση της συμπεριφοράς όλων στα επόμενα παιχνίδια.
  Το πεδίο είναι απλά το καλύτερο URBAN (αστικού χώρου) πεδίο που έχω βρεθεί και παίξει airsoft ως τώρα. Είναι τόσο καλό που η απόσταση δεν μετράει καν ως μειονέκτημα.
  Καλή εβδομάδα σε όλους!   

Semper Fi!
Freedom is more important than peace. USMC!

hitman1975

Παράθεση από: Echo-Fox στις  09 Σεπ 2012, 21:11:58 ΜΜ
Πολύ καλό παιχνίδι ενα μεγάλο μπράβο στο Leo για τον κόπο του και την υπόμονή του με όλους μας. Α!!! και είχα παρα πολύ καιρό να δώ παιχνίδι να ξεκινάμε 70 και να τελείωνουμε 70.

+1

manoloride

καλημερα και απο μενα. μια χαρα παιχνιδακι ηταν και bravo στο Λεωνιδα που προσπαθει και φτιαχνει σεναρια για να παιζουμε εμεις.
ελπιζω να ειναι καλα το ποδι σου leo.
οποιος εχει βρει μια γεμιστηρα king arms 120rds ας μου το στειλει σε pm.
thanks.

Cerberus Airsoft Team