ΑΜΠΑΛΟΣ-ΑΝΑΖΗΤΗ ΟΜΑΔΑ-ΠΑΡΕΑ

Ξεκίνησε από Αχιλλεας94, 10 Σεπ 2012, 10:42:14 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Αχιλλεας94

Καλησπερα σε ολη την παρεα.Ψάχνω να βρω ομάδα η παρέα σε περιοχές κεφαλλονιά-πάτρα διότι φέτος μετακομίζω κεφαλλονιά για να ξεκινήσω τις σπουδές μου .από airsoft δεν ξέρω τίποτα δεν έχω παίξει ποτε ( εχω πεξει paintball αρκετες φορες ) αλλα αποσο έχω παρακολουθηση θα μου αρέσει πολύ.θα μπορώ να έρχομαι σαββατοκύριακα η οποτε έχουμε κατάληψη στην σχολη,φυσικά χριστούγεννα πάσχα καλοκαιρια και 3ημερες γιορτές. γενικά και οποτε θα έχω χρόνο και θα έχω τελειώσει διαβασμα-εργασίες νωρίς . αλλα αυτά είναι σίγουρα.Αυτα οσο οτι αφορα τον χρονω που διαθετω.  τωρα απο εξοπλισμο δεν εχω τιποτα ! θα προτιμουσα καπιος μεσα απτην ομαδα να μου πει τι να αγορασω γιατι δεν ξερω ,αποτι εχω καταλαβει αναλογα τι πεζετε επιτρεποντα καπια οπλα και καπια οχι ? για αυτο προτιμω να μου πει καπιος τι να αγορασω και τι ειναι καλο για να ειμαστε σιγουρη...χρηματα ειπαρχουν μιας και θα ειμαι φοιτητης αλλα θα κοβω καθε μηνα απτης "βολτες" και θα βαλω τα χρηματα στο αιρσοφτ. με εκτιμηση σε ολη την παρεα του site - Αχιλλεας απο Κεφαλλονια

Αχιλλεας94

και πελοπονησο παιδια το ξεχασα λολ

Αχιλλεας94

μαλλον δεν θα εχω πολλη τυχη ε ? με το ονειρο θα μεινω :P γιατι δεν απαντατε τιποτα ? λολ

Palladin

Δεν σου απαντά κανείς γιατί δεν είμαστε όλοι φοιτητές, τεσπά αν θα έχεις για βάση την Κεφαλλονιά βρες τα παιδιά από εκεί και επίσης τις ομάδες από την Πάτρα, θα σε καθοδηγήσουν και θα σε βοηθήσουν  να ξεκινήσεις, αν τελικά ασχοληθείς.

Αχιλλεας94

οκ αν ειναι καμια ομαδα απο πελοπονησο ας μου στειλη πμ...

anestis

Αυτο μπορεις να το κυταξεις και εσυ μεσο του φορουν ;)
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

reset

Από ότι γνωρίζω Αχιλλέα στην Κεφαλονιά έχει ομάδα airsoft και θα μπορούσε να απευθυνθείς εκεί !
Τα παιδιά στην Κεφαλονιά διοργανώνουν συχνά παιχνίδια με Πάτρα !!
Κάτι άλλο δεν νομίζω πως θα σε βόλευε .

anestis

Ναι δεν σημφερει και πολυ μονο που το λες χαλας χρηματα ;D!!
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''