RECCE TOKYO MARUI η COLT MK18 VFC MOD 1 BK ????????

Ξεκίνησε από ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ, 08 Σεπ 2012, 17:15:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ

Eιμαι μεταξυ αυτων των δυο-ποιο και γιατι?

anestis

Μμμ ειναι δυσκολο να αποφασησεις ειναι δυα καλα και ακρυβα οπλα αλλα προτινω να παρεις recce ειναι πολυ καλο 1 φορα εριξα και εχει εξερετικη βολη και σαν βελλινεκες αλλα και ευθιβολειας ειναι καλητερο απο το MK18.

Υ.Γ ενα MK18 εχω δει μονο και αυτο ειναι αλαγμενο εσωτερικα και ειναι τελειο αλλα γενικα εγω θα επερνα το recce TM ειναι απο τις κορυφεες οχι οτι η vfc δεν ειναι καλη αλλα TM δαγκωτοa  ;)
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

PanPan

To Recce πιστεύω θα σε καλύψει καλύτερα απότι το Mk18

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ

με χαλαει ομως τα 280fps του RECCE-εχωντας ηδη στη κατωχη 3 πολυ πιο δυνατα οπλα σε fps φοβαμαι μην ξενερωσω-επειδη το σπορ των αναβαθμισεων δεν το κατεχω υπαρχει καποιο σετ γι αυτο?υπαρχει καποια κανη ακριβειας καποιο hop up η γενικα τι χρειαζεται για να γινει SUPER...OI ..καθηγητες του ειδους ας απαντησουν

PanPan

Έχω το Sopmod της Marui το οποίο είναι το προηγούμενο μοντέλο από το Recce. Σε εμβέλεια και ευθυβολία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από όπλα με περισσότερα fps. Απλά η μπίλια ταξιδεύει πιο αργά και σε μεγάλες αποστάσεις μάλλον δεν θα προλαβαίνεις να πετύχεις εύκολα κάποιον. Κάνη ακριβείας του βάζεις όποια θες, για να αλλάξεις άλλα πραγματάκια πας σε σετάκια της prometheus και ίσως της laylax που κυκλοφορούν στο εξωτερικό αλλά το κόστος ανεβαίνει. Επίσης ένα μείον είναι και η τιμή των γεμιστήρων αλλά μπορείς να τους αγοράζεις σιγά σιγά έτσι και αλλιώς. Ουσιαστικά στο όπλο αυτό πληρώνεις τα markings, το recoil και το Bolt Lock όταν αδειάζει ο γεμιστήρας, αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά πήγαινε για το Vfc

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ

δεν εχω προβλημα με αυτα-η κανη του ομως δεν παιζει ρολο που απο μακρια γινεται κοντη?το barrel αφορα μονο το κυριο μερος?τα fps μπορω να τα αυξησω?το  hop up θελει βελτιωση?και αν ναι τι πρωτινετε?

PanPan

Δεν ξέρω τι μήκος κάνης φοράει, το Hop-Up του είναι από τα καλύτερα. Για να αυξήσεις τα FPS θες ειδικό ελατήριο από Αγγλία γιατί δεν είναι συμβατό με αυτά για τα απλά AEGs. Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να βελτιώσεις αυτό το όπλο-ήδη κοστίζει μία περιουσία :o :o :o

dtz

αγαπητέ φίλε, θα πρότεινα να μην πάρεις MARUI, αν έχεις σκοπό να το πειράξεις.
Θα τολμούσα μάλιστα να πω, ότι το AEG αυτό ίσως σε βοηθήσει, να κάνεις το παίχνίδι σου πιο αληθοφανές.
Αν νομίζεις ότι χρειάζεσαι "σκάλισμα" πάρε ένα κοντινό M4, με πίσω καλωδίωση που βγάζει 330 - 340 fps, και αφού πάρεις τα κατάλληλα "πραματάκια" το κάνεις RECCE μόνος σου, σε ένα απόγευμα  ;)
don 't get mad, get even

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ

το MARUI δεν <<σκαλιζεται ..>>δηλαδη?βασικα θελω blowback εθισμενος ηδη απο την κατοχη ηδη ενος M4 GBB και ενος AK74 GBB-Mε ενδιαφερει ομως και η ακριβεια και η καλυτερη αξιοπιστια

PanPan

Το recoil του Marui είναι πολύ πιο αδύναμο από αντίστοιχα GBB. Αξιόπιστο και ακριβές είναι αλλά είναι δύσκολο να σκαλιστεί και θέλει εηειδικευμένα ελατήρια, γρανάζια, πιστόνια κτλ που δεν υπάρχουν Ελλάδα

dtz

το RECCE έχει recoil, αξιοπιστία (μοναδική ίσως), ακρίβεια.
Τι άλλο να ζητήσεις ?
Για κάποιον που είναι "φίλος" των Μ4, είναι μονόδρομος και κορυφαία επιλογή  :)
Προσωπική άποψη και μόνο, αν έχεις το χρήμα, προχώρα χωρίς να κοιτάς κάτι άλλο  ;)
don 't get mad, get even

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ

Για εκει με βλεπω απλα δεν ξερω που να ψαξω για να αναβαθμισω τα fps -για καωη ακριβειας και καλυτερο hop up-eimai teliomanhs lalakas-αν κατι δεν γινει οπως το θελω με χαλαει

liongreek

Να μπω λίγο στο θέμα κι εγώ...

Πρώτον, όλα...σκαλίζονται. Recoil της Marui το είχα ανεβάσει ασφαλώς στα 400 fps με επιλογή να κατέβει στα...όσα θες. Όταν το αναβαθμίσεις μια φορά, η αλλαγή ελατηρίου είναι παιχνίδι.

Θα συμφωνήσω όμως στο ότι είναι πιο...μπελαλίδικο στο σκάλισμα από ένα κοινό AEG. Έχει ομοιότητες, αλλά και βασικές διαφορές. Ενδεικτικές φωτό:

Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ανταλλακτικά, αλλά βρίσκεις εύκολα στην Αγγλία αλλά και στην αγορά της ανατολής...

Από την άλλη πλευρά, αν με ενδιέφερε το airsoft μόνο παικτικά και όχι...μοντελιστικά (όσα όπλα έχω είναι custom made με πάνω από 500 ευρώ εξαρτήματα στο καθένα), δεν θα με απασχολούσε η χαμηλή...ιπποδύναμη του "μαμά" Marui. Ο Ιάπωνας έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής, το quality control είναι άψογο και αυστηρότατο, και η απόσταση που θα κερδίσεις από ένα καλοκατασκευασμένο Marui είναι εφάμιλλη αν όχι καλύτερη από ένα δυνατότερο AEG. Περισσότερα Fps δεν σημαίνει κατ'ανάγκη μεγαλύτερη απόσταση. Μπορώ να σου φέρω AEG που ρίχνει στα 330fps μακρύτερα από άλλα που βαράνε 440...

Το recoil, η εξομοίωση του bolt catch/release και οι "μαμά" γεμιστήρες του βοηθούν πολλούς operators να κάνουν cross training με Marui για να μην ξοδεύουν χρήματα σε αληθινά πυρομαχικά. Αν παίζεις με αληθοφάνεια, θα το λατρέψεις. Για μένα, αν θα άλλαζα ποτέ κάτι, θα ήταν μόνο η κάννη, αλλά μόνο με κάτι πραγματικά εξεζητημένο (υπάρχουν κάννες ακριβείας πάνω από 150 ευρώ...) αφού το σετάρισμα αυτής που έχει είναι θαυμάσιο.

Η VFC; Εξαιρετική, το SCAR που βγάζει είναι για μένα το καλύτερο της αγοράς. Σε mainstream AEG από τις καλύτερες επιλογές.

Απλά το Marui της σειράς recoil, δεν είναι mainstream...

Αυτά....

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ

Α ρε Λοχαγαρα εγραψες

anestis

''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.

ARIS LAMIA

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ$£¥υς!!
Και αν τρυπησουν δεν μπαλωνονται ούτε εύκολα ούτε φθηνά!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ

O ASAP ο γνησιος μπαινει στο recce η τουλαχιστον ο ερσοφτικος γιατι απ οσο γνωριζω ο ερσοφτικος δεν μπαινει -gpul PTS ASAP for Tokyo Marui Type AEG

Description:

The Ambidextrous Sling Attachment Point, aptly named ASAP was designed to give a shooter over 180 degrees range of motion of the sling attachment point and can be used ambidextrously by both left or right handed shooters. This sling mount gives the shooter a tactical advantage allowing a full range of motion and minimizes binding while switching shoulders. The ASAP is designed for use with Single-Point® slings with a snap hook.
WARNING, Will not fit on the following Marui AEGS:
- Tokyo Marui M4 SOPMOD CQB-R (all colors)
- Tokyo Marui M4A1 SOCOM (Recoil Shock)
- Tokyo Marui SOPMOD M4 (Recoil Shock)

anestis

Μου φενεται περιεργο διοτι εχει ris τι αλλο θελει καποιος...αλλα περι ωρεξεος κολοκιθοπιτα :P

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ

Δεν μιλάω για το ris-μιλάω για το sling attachment που μπαίνει ο εορτήρας-ειναι της magpul και μπορείς να τον χειριστές και στις δυο πλευρές-είχα σήμερα την ευκαιρία να το πιάσω στα χέρια μου-θα χρειαστεί κάποια αναβαθμιση μου είπε αφού και αυτός που το έχει ξενερωνει με τη μπίλια που παει τόσο αργά-ξέρει κανένας να προτού αι κανά πλήρες σετ γιατί είμαι άσχετος. 

anestis

Μετα απο καποιο χρονικο διαστημα στο παιχνιδι η μπιλια παει σαν matrix ;D αυτο το εχουν ολα τα ΤΜ πως διορθονεται δεν ειμαι σηγουρος !