προβλημα με vfc Μ4A1 ES

Ξεκίνησε από Rodero, 19 Αυγ 2012, 14:12:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rodero

πριν μια βδομαδα αγορασα το οπλο και χθες καθως το δοκιμαζα μπερδευοτανε με τις βολες του στο semi.απο full auto σε semi κολουσε και βαρουσε auto και αμα το εβαζα παλι auto και μετα semi η θα μπλοκαριζε σαν να ητανε safe. επειδη δεν ξερω απο οπλο τι μπορει να φταει? μηπως το gear box? επειδη ειναι καινουργιο το οπλο φοβαμαι να το ξανα χρησιμοποιησω μην σπαει τιποτα απο μεσα.

Jim21

πηγενε το πισω θα στο φτιαξουν

kill or be killed

Rodero

αυτο θα γινει σιγουρα. απλως θελω να ξερω τι εχει μην μου πουνε οτι φταιω και να το πληρωσω

ARIS LAMIA

Δεν έχει τίποτα σοβαρό απ'αυτά που γραφεις.
Πρέπει να έχει μετακινηθεί από μέσα μεριά του επιλογέα βολής ένα δοντακι μια θέση μπροστά.
Συμβαίνει και σε μένα όταν δενω ξανά όπλα καμία φορά
και το ξαναβαζω μια θέση πίσω.
Για να σε ξαθησυχασω δε χρειάζεται να ανοιχτεί το gearbox!
Αν το πας στο κατάστημα θα το φτιάξουν πολύ εύκολα!

Rodero

οκ ευχαριστω πολυ για την αναντηση σου επειδη εγω ειμαι απο Β.Ελλαδα μπορω να το κανω μονο μου? διοτι θα πληρωσω πολλα μεταφορικα

ARIS LAMIA

Εξαρτάται απο το πόσο σίγουρος και εξοικιωμενος  νιώθεις πάντα!
Συμβουλή μου βγάζε μερικές φωτο βήμα βήμα για να θυμάσαι που ήταν τι ειδικα γυρω από τον επολογεα και γενικά να είσαι παρατηρητικός.
Νομίζω το συγκεκριμένο AEG δεν αμφιδεξιο πράγμα που το κάνει και πιο απλό.

Rodero

πρεπει να βγαλω το gearbox απο τη θεση του?(οχι να το ανοιξω)

ARIS LAMIA

Ναι θα πρέπει να βγάλεις το gearbox και η θέση του selector plate που είναι πάνω στο gearbox να συμφωνεί με τη θέση του Εξωτερικού επιλογέα πχ να εναι και τα δυο βολή κατα βολή ή safe.

Rodero

τοτε αστο καλυτερα θα το στειλω στο μαγαζι. μην σπασω τιποτα

anestis

Κλασηκη περιπτωση και απολυτα ελενχομενη μην ανχονεσε φιλαρακι  ;D και εμενα το ιδιο μου εκανε αλλα το εφτιαξα μονος μου με μεγαλη ευκολια αμα δεν ξερεις να το λυνεις το οπλο τοτε πηγενε το στο μαγαζι που το πειρες καλητερα!!!! ;)
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

PIT BULL

φιλε μου μην ξεχνάς και το youtube !!!!

κοίταξε εκεί αν δεν μπορείς να το στήλης στο μαγαζί  ;) ;)