στο ελαιουργειο στα μεγαρα μονιμος αστεγος

Ξεκίνησε από WARBRO, 07 Ιουν 2012, 15:09:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dinamitisc4

καμιά ιδέα πως να τον στείλουμε σπιτι του?
Say GoodBye To Your Heaaaaaaddd.!!!!!111111!

Condor

Παράθεση από: dinamitisc4 στις  03 Ιουλ 2012, 21:58:08 ΜΜ
καμιά ιδέα πως να τον στείλουμε σπιτι του?
Πιστεύω οτι το πιο σωστό και αποτελεσματικό (με νόμιμη οδό πάντα εννοώντας) είναι αυτό που πρότεινε ο κ. AcidBlack... Μία καταγγελία για καταπάτηση δημόσιου χώρου (αν είναι δημόσιος χώρος και όχι ιδιωτικός γιατί τότε από αυτεπάγγελτο γίνεται κατ' έγκληση διωκόμενο αδίκημα -σόρρυ αλλά δεν ξέρω αν είναι δημόσιος, δεν έχω παίξει ποτέ εκεί) και τέλος... Δεν μπορώ να σκεφτώ κατι καλύτερο από αυτό που πρότεινε ο ανωτέρω...  ;)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

dinamitisc4

δεν ειναι ιδιοτικος χωρος, ;D και 1 μεσημερακι μετα την σχολη περνωντας απο εκει ειχε απλωσει και τα ρουχα ;D
πανω σε κατι σχοινια γελιο λεμε,την βολεψε καλα ο γυφτακος
Say GoodBye To Your Heaaaaaaddd.!!!!!111111!

SKORPIOS123

Αστυνομιες και δημαρχιες και παπαριες μαρακι μου
Αφου ολοι ξερετε τι πρερει να γινει και ποιος ειναι ο τροπος
Τι χαλατε σαλιο λοιπον περι ανθρωπινων δικαιωματων και νομιμων διαδικασιων κλπ κλπ

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ

Παμε εκει 5 ατομα και του δινουμε περιθωριο 2 ωριτσες να τα μαζεψει

Αλλιως γεια σου ελαιουργειο και περιμενετε δημαρχουνε και αστυνομους να τον διωξουν

Το πολυ πολυ να ερθουνε και αλλοι να κανουν οι τουρκογυφτοι καταυλισμο και φινιτο λα μουζικα

GIASTA

Παράθεση από: SKORPIOS123 στις  04 Ιουλ 2012, 13:40:47 ΜΜ
Αστυνομιες και δημαρχιες και παπαριες μαρακι μου
Αφου ολοι ξερετε τι πρερει να γινει και ποιος ειναι ο τροπος
Τι χαλατε σαλιο λοιπον περι ανθρωπινων δικαιωματων και νομιμων διαδικασιων κλπ κλπ

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ

Παμε εκει 5 ατομα και του δινουμε περιθωριο 2 ωριτσες να τα μαζεψει

Αλλιως γεια σου ελαιουργειο και περιμενετε δημαρχουνε και αστυνομους να τον διωξουν

Το πολυ πολυ να ερθουνε και αλλοι να κανουν οι τουρκογυφτοι καταυλισμο και φινιτο λα μουζικα
ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΩ

GIASTA

Δεν του ριχνουμε και καμια ψηλη ετσι για να γουσταρουμε?????

remali

Και να εχει κανενα real steal εκει κοντα να δουμε τι θα τσουξει περισσοτερο.... >:( >:( >:(
Αποτελεσμα μονο μεσω της νομιμης οδου κι ας παρει εναν αιωνα....OY MΠΛΕΞΕΙΣ!!!

greekf

αν και ειναι καλη η ιδεα του,ριχνω καμια ψιλη να το καταλαβει,αν δεν το καταλαβαινει πιστευω οτι η νομιμη οδος ειναι η καλυτερη γιατι αλλιως παιζει και κανα μπλεξιμο με το σοι του
alea iacta est

spirosleon

φανταστικη συνομιλια συνχομπιτη με Αξιωματικο Υπηρεσιας του Αστυνομικου "ταδε" τμηματος
-Κυριε αστυφυλαξ, παμε εκει για ματσακια με την παρεα  και ειναι ενας τυπος παρανομα εκει, και δεν μπορουμε να παιξουμε εμεις...
- τι ειναι αυτος? φυλακας?
-οχι τσιγγανος
- ::) ::)μμμμμ μαλιστα....και  τι ματσακια νεαρε μου?
-εεε ,να airsoft
-ερ τι? ??? :(
- παιχνιδι με οπλα ρεπλικες κανονικων, τα οποια πετανε μπιλιες, πλαστικες ομως... ο ενας στον αλλον, και οποιος χτυπηθει βγαινει εξω....
-μαλιστα....γυφτος εεε? οπλα εε?  >:(ρεπλικες?  >:(ο ενας στον αλλον? >:( ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ!!!!!! ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ

ΛΟΙΠΟΝ?
δεν λεω οτι πρεπει να φυγει με την χρηση οπλων οπως λαθος αναφερουν οι προηγουμενοι, αλλα η γλωσσα σπαει κοκκαλα..., πας με το "καλο", του λες κανε περα για 3-4 ωριτσες και μετα ελα να κατσεις ξανα.

GIASTA

Παράθεση από: GIASTA στις  04 Ιουλ 2012, 15:06:37 ΜΜ
Δεν του ριχνουμε και καμια ψηλη ετσι για να γουσταρουμε?????
SORRY παιδια αλλα το σχολιο μου ηταν ειρωνικο

Condor

δεν χρειάζεται να αναφέρεις τίποτα για Airsoft, απλά μία καταγγελία για καταπάτηση  ;) Ο τρόπος σου βέβαια φίλε spirosleon είναι πολύ ωραίος και συνεργάσιμος και σωστός, αλλά συνήθως αυτοί δεν είναι συνεργάσιμοι (αν βέβαια αυτός είναι γύφτος, γιατί όπως μας είπε ο φίλος δεν είναι και σίγουρος οτι είναι γύφτος που κλέβει ρεύμα, χαλκό κτλ) Τώρα βέβαια αν είναι άστεγος, εμένα με χτυπάει λίγο το φιλανθρωπικό μου, γιατί πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι που τότε είναι αρμόδια υπηρεσία του κράτους και ναι, η βαλίτσα πάει πολύ μακρυά...!
Και ναι η χρήση βίας είναι καταδικαστέα για πολλούς λόγους, και ένας είναι το αν πέσεις σε γύφτο, όπως είπανε και άλλα παιδιά πιο πάνω, πολύ πιθανόν να σου γυρίσει μπούμερανγκ, ένας άλλος είναι ότι θα εκθέσουμε το άθλημά μας και τους εαυτούς μας κτλ κτλ...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

spyros_pap

Ο αστεγος ειναι αθιγγανος (γυφτος) κοινος και εχει και παιδια.
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

muninja

Παράθεση από: spyros1989 στις  05 Ιουλ 2012, 22:24:55 ΜΜ
Ο αστεγος ειναι αθιγγανος (γυφτος) κοινος και εχει και παιδια.
Τότε δεν θα έχουμε και θέμα από συλλόγους προστασίας.Αν ήταν είδος προς εξαφάνιση θα είχαμε πρόβλημα ;D ;D ;D ;D

spyros_pap

Παράθεση από: muninja στις  05 Ιουλ 2012, 22:48:20 ΜΜ
Τότε δεν θα έχουμε και θέμα από συλλόγους προστασίας.Αν ήταν είδος προς εξαφάνιση θα είχαμε πρόβλημα ;D ;D ;D ;D
To εγραψα λαθος?

muninja

spyros_pap

Birankai

Καλησπέρα παιδιά . Τώρα το διάβασα το σχετικό νήμα.
Μήπως υπάρχει κάποια εξέλιξη ή κάτι νεότερο με το ελαιουργειο ;
Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

WARBRO

μπα τιποτα εκει αυτος εχω πει σε παιδια που ειναι μονιμοι κατοικοι μεγαρων να κανουνε μια καταγγελια αλλα δεν τουσ νοιαζει οι διας δεν σταματαει ουτε να δει
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

Birankai

Ευχαριστω . Θα δώ επιστρέφοντας απο Σαλαμίνα (φανερωμενη) μήπως περασω απο ΑΤ μεγαρων
Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

Delta-7

Δεν θα βγαλεις ακρη.
Πειγαμε πρωι για υπηρεσιακη εκπαιδευση, κ βγηκε ο τυπος κ απειλουσε κ εβριζε.
εφτασε μεχρι  Διοικητη μοναδας κ εκανε παραπονα Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ. (αμα πας θα δεις τι βρωμα εχει ο χωρος)
φυσικα ειπε οτι εχει αδεια απο τον Δημο Μεγαρεων.
'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>