εξαρτηση ελληνικω ειδικων δυναμεων

Ξεκίνησε από EKAMenos, 26 Μαΐου 2010, 18:02:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

EKAMenos

εχω και εγω ενα παρομιο γιλεκο με τον φιλο εκδρομο μονο που εινε molle σχετικο ποστ http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,1430.0.html  επισης το ιδιο με του εκδρομου αλλα σε od το χρισημοποιει η 31MEEΔ  καταλαβενετε για τι κελεπουρι μιλαμε ετσι και μια σχετικη φοτο απο το αφιερομα γνωστου περιοδικου  για την αποδηξη οτι χρισιμοποιητε απο την μοναδα 

http://img710.imageshack.us/f/dsc01403x.jpg/ 

υπαρχει ενα μικρο τυπογραφικο λαθος στηην επεξιγηση της φοτο και γραφει aktis αντι για arktis  :)
ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΜΥΝΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ  ΓΙΑΤΙ    Ο  ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

http://www.rbgungraphics.com/thompson6in.jpg

Ozymandias

Eνταξει, μην τα παραλεμε κιολας.....γεματο το ιντερνετ ειναι απο Arktis.
Μην κοιτας οτι εδω στο ελλαντα το πουλανε λες και ειναι κατι το σουπερ και ζητανε 300αρια στο Μοναστηρακι. Απλα πρεπει να ξερει καποιος για το τι ψαχνει, που να το ψαξει και να ξερει σε γενικες γραμμες τι παιζει και βρισκει φοβερες προσφορες τοσο σε ρεπλικες οσο και σε πραγματικο εξοπλισμο.

Ranger

(Η τυχη ευννόει τους τολμηρόυς ) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης

Fakas

mil-tec στο www.asmc.de

ωραία πράγματα και καλές τιμές. πάνω δεξιά γαι αγγλικά στο site τους.

ANTONIKOLAOU

Falcon

Παράθεση από: EKAMenos στις  26 Μαΐου 2010, 18:02:22 ΜΜ
μαγκες με τεραστια χαρα σας ανακοινωνω

Μ' αρεσει που το ανακοινωνεις και με, τεραστια κι ολας, χαρα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ

αν θελετε ακουστε με -η συγκεκριμενη εξαρτηση ειναι χαλια-μην σπαταλατε αδικα τα λεφτα σας,στις μοναδες των Ε.Δ. το μεγαλητερο ποσοστο φοραει δικες του εξαρτησεις κ οι υπολοιποι απλα κανουν υπομονη μεχρι να βρουν χρηματα να παρουν,προσωπικη εμπειρια..πρωτεινω S.O.E. κ MAROM DOLPHIN,εκτος κ αν καποιος τη θελει απλα για συλλογη

korkolikos

Συμφωνώ! Δεν υπάρχει χειρότερη εξάρτηση από αυτήν!  Δεν βολεύει πουθενά δεν έχει θήκες καλές για τις γεμιστήρες τα κλιπ ειναι χάλια κ σπανέ εύκολα. Μόνο για ενθύμιο κάνει!

ΓΙΑΝΝΗΣ1983

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΓΥΛΑΙΚΟ ΜΑΧΗΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

anestis

Αμα θες αληθινο γυλεκο τοτε μπες ArmyGates :P αλλα υποψην σου με τοσα που θα δωσεις καλητερα να παρεις οπλο για airsoft :D παρε καλητερα ενα απο το airsoftclub που πραγματικα τα σπανε και ασε τισ υπερβολες δεν αξηζει ο κοπος και το χρημα για εναν αληθηνο(εχω και ξερω)!!!
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

K.G.

χρονια πολλά!

θελω να βρω την εξαρτηση των ειδικών δυναμεων. ψαχνω παρα πολύ καιρό αλλα δεν την βρισκω πουθενά... μήπως γνωρίζει κανεις που μπορώ να απευθυνθώ..? δεν με νοίαζει να είναι καινουργια απαραίτητα... ας είναι και παλιά, θελω να την εχω αναμνηστική για συναισθηματικούς λόγους.

anestis

Στηχηζει περιπου 170-200 ευρο αν θυμαμαι καλα φιλε μου και μπορεις να την βρεις σε καταστηματα που πουλανε ιδη αστυνομιας και στρατου δεν ξερω αν σε αφησουν ομως αμα δεν εισαι στρατιοτικος για το συγκεκρυμενο λογο μαλον χρεωνετε παραπανο η αλλιος δεν στο πουλανε καν....Iστοσελιδες θα βρεις πολες ομως !!! ;)
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.

anestis

Ψαξε και σε αυτην την ιστοσελιδα που εχω γραψει ποιο πανω!

BloodBrothers

φιλε καλημερα! μπορεις να μου στειλεις το σαιτ με την ελληνικη εταιρια  που φτιαχνει τις εξαρτησεις και μηπως ξερεις και καμια φτινη εταιρεια για παραλαγες κ ολα τα παρελκομενα... τελος παντων οτι μπορεις στειλε μου!