OPERATION: KINGFISH (28/07/2012 - Ελευσινα - Νυχτερινο Παιχνιδι)

Ξεκίνησε από Father, 05 Ιουλ 2012, 15:45:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

#LEONARDO-SWORDFISH#

Εγινε της μπίλιας,,, ;D
Εγω μια φορά πέρασα καλά ...και ας γύρισα με καρούμπαλα... ;D ;D ;D ;D
Η συνεργασία  της ομάδας στην κατάληψη του κτιρίου με τον όμηρο..... λειτούργησε περίφημα.....

Καλη Εβδομάδα και καλές διακοπές ..(όσοι θα πάνε)  :)

spyros_pap

Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

KRATOS

ευχαριστουμε ολα τα παιδια που ηρθαν ελπιζω να περασατε καλα!
αψογη η συνεργασια της ομαδας για τον εντοπισμο και την εξοντοση του KINGFISH ΦΑΣΗ Α παιχνιδιου
ευχαριστουμε και τα παιδια απο κορινθο λειτουργησαμε ολοι σωστα
;D ;D ;D ;D ;D λεο +1 καρουμπαλακι και εγω!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

καλο καλοκαιρι !!!! 8) 8) 8)

spirosleon

απο τα λιγα παιχνιδια που εχω ευχαριστηθει!! μπραβο στην διοργανωση, εισασταν ΠΑΝΤΟΥ! ευγε! σκληρη αμυνα και στις 2 φασεις του παιχνιδιου αλλα ακομα πιο σκληρη η επιθεση...! καλες διακοπες σε ολους !

salamine153

Το παιχνιδι ηταν πολυ ωραιο 8) σε καποια πραγματα ηταν ανωτερο απο τα αλλα νυχτερινα και γενικα ειχε πολυ δραση. Καλη και η ιδεα με τα στικακια. Μονο η αναγνωρηση τη νυχτα μας τα χαλασε λιγο :-\
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Teacherdick

Παίδες θα το πω απλά: ΡΟΚΑΡΑΤΕ!!!!!!

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό.Είχε λίγα μπάγκς, αλλά αυτά γίνονται πάντα.Εμείς πάντως περάσαμε super.Ρίξαμε τσουβάλια μπίλιες, φάγαμε τσουβάλια μπίλιες και γενικά γελάσαμε πολύ.

Συνεχίστε την καλή δουλειά!!!!

Καλή εβδομάδα και καλές διακόπες σε όλους!!!!!!!!!!!!!
Si Vis Pacem, Para Bellum.

ALEXANDROS

Ηθελα να πω κι εγω με τη σειρα μου το παιχνιδι ηταν παρα πολυ ωραιο, ευχαριστηθηκαμε τα traser, το σεναριο πολυ καλο και στο επομενο που μπορει να κανετε μια μικρη βελτιωση, οι αμυνομενοι να μπορουν να οπησθοχωρισουν στα πισω κτηρια. Κατα τα αλλα, πολυ καλο παιχνιδι ! Περιμενουμε το επομενο !!!
......__DECKER__......

Palladin

Μπράβο παιδιά, πολύ καλό παιχνίδι και επειδή είχα να παίξω καιρό το ευχαριστήθηκα διπλά. Όλα πήγαν μια χαρά και δεν στεκόμαστε ψιλοβλακείες που όπως πάντα θα υπάρχουν. Δυστυχώς τα αποθέματα δύναμης μου εξαντλήθηκαν αφού δούλευα το πρωί και στο τέλος του 1ου σκέλους πήγα στο αυτοκίνητο.
Να είστε όλοι καλά και περαστικά στο παιδί που είχε το μικροατύχημα.

Father

*ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ (70+)
**ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (NVG)
***ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (Δεν ειχαμε κανενα ατυχημα εκτος απο ενα στραμπουληγμα)
****ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ (Διαιτητες)
*****ΚΑΛΗ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΛΗΞΗ (Αρχισαμε 21:25 και τελειωσαμε 00:05)
******ΤΑ CIALUM ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜEDIC

Εχω στεναχωρηθει μονο για 3 πραγματα.

1ον) Ξερω οτι 4 ατομα δεν το χαρηκαν το παιχνιδι ετσι οπως θα το ηθελαν... μακαρι να μενανε κοντα να τους το ελεγα απο κοντα!  :(
2ον) Ητανε μεγαλη ΜΑΛΑΚΙΑ να παει καποιος και να κατσει πανω στον ομηρο. Ητανε που ητανε το παιδι με τη κουκουλα κατω μια ωρα...
3ον) Ο γιγαντας που τον εβαλα να κανει τον KINGFISH δεν προκειτε να μου ξαναμιλησει...  ;D

ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ
ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ??? ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝΕ ΑΨΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΟ ΝΥΧΤΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ Η ΣΤΗ ΠΟΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ Η ΟΞΥΘΗΜΟΣ. ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ Σ' ΑΥΤΑ! ΟΛΑ ΟΚ!

ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΟ BRIEFING ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΙΒΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΙΣΩΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΩΣΤΑ! ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ AIRSOFT ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 30 ΜΕ 40 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 70. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ...

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Το παραπανω κειμενο δεν αναφερετε 100% στο χθεσινο παιχνιδι, ουτε το εγραψα για να κανουμε κουβεντα και να μου πειτε
οτι εχω δικιο η αδικο. Δεν θα απαντησω σε κανενα ποστ πανω σε αυτο. Το εγραψα για να εισαστε ενημεροι για αυτα που θα ακολουθησουν απο το Σεπτεμβρη και να εχετε πολυ χρονο να σκεφτειτε τι θελετε επι τις ουσιας απο ενα παιχνιδι AIRSOFT!
Το αν αλλαζουν η δεν αλλαζουν ελλατε να το δουμε ολοι παρεα...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ!!!!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...  :'( :'( :'(

SaTuRn

+1000 και αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι το άθλημά μας στηρίζετε στο fair play και χωρίς fair play δεν μπορείς να έχεις Airsoft.

Για εχτές παρόλο που δεν έπαιζα (διαιτητής) ΕΝΑ έχω να πω... ΠΩΡΩΣΗ!!!!!  ;D

krane1990

πρώτο μου νυχτερηνό μια χάρα ήταν και σαν νέος είδα πως άμα δεν δήνεις σημασια σε κάποια θέματα και απλά παιζεις μια χάρα το ευχαριστιεσε το παιχνίδι  ;D ;D ;D ;D

Airetikos

Από την πλευρά των Black Ops ένα ευχαριστώ για το ωραίο παιχνίδι!  ;)
Πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε και τα μικροπροβλήματα δεν μας στέρησαν την ευχαρίστηση, προσωπικά μόνη άσχημη στιγμή θεωρώ αυτή του μικροτραυματισμού του παιδιού.
Έχοντας εμπειρία στην διοργάνωση παιχνιδιών θεωρώ ότι τα παιδιά της ELITE τα πήγανε πολύ καλά και χαίρομε να βλέπω ομάδες να παίρνουν τέτοιες πρωτοβουλίες!
Ίσος αυτό που θα χρειαζότανε θα ήταν να το κάνανε όλες οι ομάδες αυτό για να βλέπουν την γλύκα της διοργάνωσης.....
Καλύτερη στιγμή η φάση με την κλήρωση του μέντικ και τον Λεωνίδα  ;D

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Airetikos στις  29 Ιουλ 2012, 14:31:51 ΜΜ

Καλύτερη στιγμή η φάση με την κλήρωση του μέντικ και τον Λεωνίδα  ;D

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.....   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kimi

Να γραψω και εγω με την σειρα μου ένα μεγαλο μπραβο στα παιδια
που ασχοληθηκαν με την υλοποιηση  του σεναριου  και τελος ένα μπραβο
στα παιδια που πηραν μερος σ'αυτό ... :D :D :D

spyros_pap

και ενα μπραβο στον κρατουμενο που καθησε και δεχτικε το σωματικο ελενχο και ολους τους αλλους ελενχους να μας τον ξανα φετερε  :P :P :P :P :P ;) ;) ;) ;) ;)

SaTuRn

Παράθεση από: spyros1989 στις  29 Ιουλ 2012, 14:51:21 ΜΜ
και ενα μπραβο στον κρατουμενο που καθησε και δεχτικε το σωματικο ελενχο και ολους τους αλλους ελενχους να μας τον ξανα φετερε  :P :P :P :P :P ;) ;) ;) ;) ;)

Αυτό με το σωματικό έλεγχο θέλουμε και άλλες λεπτομέρειες....!!! χαχαχαχαχαχα!!!

spyros_pap

Ντεπομαι δεν μπορω να πω,
καταλαβενεις πολεμος, αδρεναληνη δυνατα, συναισθηματα, ζεστη.
αστα αστα  :P :P :P :P :) :) :)

pit k

ήταν ένα πάρα πολύ κάλο παιχνίδι. αξίζει στα παιδιά της elite μπράβο για την άψογη διοργάνωσε :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D ;) ;)

Λεωνίδα μάλλον θα πρέπει να αλλάξει τυχερό αριθμό μάλλον το 8 δεν σου πάει  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

το μόνο αρνητικό πιστεύω ότι ήταν ότι δεν αφήσατε να παίξουν οι χειροβομβίδες αυτό σίγουρα θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε :'( :'(