OPERATION: KINGFISH (28/07/2012 - Ελευσινα - Νυχτερινο Παιχνιδι)

Ξεκίνησε από Father, 05 Ιουλ 2012, 15:45:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vag29

μεσα και εγω παιδια  !!!!!! (δεν εχω ξαναπαίξει νυχτερινό να ξερετε) .... και μια διευκρινηση που περιπου ειναι το πεδιο?? :-\ όποιος μπορεί pm ευχαριστω!!!

RIPmorgan

μεσα και εγω +3 ακομα
απλα σας παρακαλω να μην σπασουμε εμεις οι 4
ευχαριστω

RIPmorgan

Παράθεση από: MORGAN στις  26 Ιουλ 2012, 17:33:25 ΜΜ
μεσα και εγω +3 ακομα
απλα σας παρακαλω να μην σπασουμε εμεις οι 4
ευχαριστω
[/quot

giourgias
t.tailor
alex

Father

Θα αρχισουμε να φτιαχνουμε τις ομαδες σε λιγο... αν δεν ανακοινωθουν τα ονοματα αργα σημερα θα ανακοινωθουν στις 08:30 αυριο το πρωι.

Οι παιχτες που ηταν αμφιβολη η συμμετοχη τους δεν θα υπολογιστει, εκτος και αν απαντησουν με σιγουρια μεχρι αυριο στις 17:00.

Επισης αν καποιος δεν θα μπορεσει να ερθει τελικα η στραβωσει επειδη ηθελε να παιξει σαν τρομοκρατης η με τις ειδικες δυναμεις
και δει το ονομα του σε αλλη ομαδα να με ενημερωσει για να αφαιρεθει απο τη λιστα συμμετοχων.

Ειναι πολυ σημαντικο να δειξετε υπευθυνοτητα σε αυτο το κομματι γιατι αν λειψουν καποια ατομα δεν θα μπορεσουν να αναπληρωθουν
απο καποια αλλα (λογο των χρωματων cialum)

Επισης θα το ξαναγραψω ακομα μια φορα...

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΦΑΚΟ + ΠΡΑΣΙΝΟ CIALUM.

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΦΑΚΟ + ΚΙΤΡΙΝΟ η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ η ΜΠΛΕ CIALUM.

OI MEDIC ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (4) ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΑ CIALUM TA ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (2) ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟ CIALUM ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

BomberYea

Καλησπέρα παιδιά,
Επειδή δεν έχω μεταφορικό, μήπως θα μπορέσει κάποιος να με πάρει απ' τον προαστιακό το Σάββατο? 
Αν είναι κανενός ο δρόμος του παρακαλώ στείλ' τε μου...
Ευχαριστώ..

kimi

Παιδια και εγω μεσα με τις ειδικες δυναμεις

Christos

Αν δεν έχουν κλείσει οι συμμετοχές μέσα κι εγώ με όποια ομάδα βολεύει. 'Αργησα να δηλώσω γιατί έπαιζε να λείπω. Αλλιώς εύχομαι καλό παιχνίδι παιδιά.

O.Y.K.1985

Λόγω του ότι βλέπω συμμετοχές από την 731 θα ήθελα να είμαι μαζί τους σε όποια παράταξη τοποθετηθούν
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

batrax

Αγόρια λόγω πολλών απουσιων για διακοπές  δεν θα παρεβρεθουμε .Τα λέμε το Σεπτεβρη Καλό Καλοκαίρι
-CERBERUS-

Father

Παράθεση από: batrax στις  27 Ιουλ 2012, 08:52:09 ΠΜ
Αγόρια λόγω πολλών απουσιων για διακοπές  δεν θα παρεβρεθουμε .Τα λέμε το Σεπτεβρη Καλό Καλοκαίρι

Δεν πειραζει... καλες διακοπες να εχετε και να περασετε οσο πιο καλα μπορειτε!!!  ;D ;D ;D

Εγινε edit στο αρχικο ποστ και προστεθηκανε οι ομαδες με τις τελικες συμμετοχες.

knk1981

ο κοντος που δεν σταματαει να τρεχει ποτε!!! :D *Predator*

ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ

Καλησπέρα!!Από GREEK LEGION 3 άτομα τελικά από 2 που είχαμε πει.
ΜΙΧΑΛΗΣ
ΗΛΙΑΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ
Παίζουμε πρώτη φορά νυχτερινό.

vag29

ακυρο για μενα παιδια λογο δουλειας φαγαμε βαρδια ευχαριστω και συγνωμη!!!!KALO GAME!!!

spiros.k

αν εχει θεση και γεια μενα να με βαλετε καπου να ριξω καμια μπιλιαα ρε παιδιαα θα ερθω.. ;D ;D ::) ::)αν αν εχειι ::) ::)

CHOPPER

οι τελικεσ αλλαγεσ στισ ομαδεσ ειναι

greekf και ανεστησ πανε στουσ τρομοκρατεσ
old navy falcon spider πανε στισ ειδικεσ δυναμεισ
απο greek legion μιχαλησ ηλιασ και αργυρησ πανε τρομοκρατεσ
spyros.k predator dane πανε ειδικεσ δυναμεισ

παιδια προσοχη για αλλη μια φορα στα χρωματα που θα παρετε στα lightstickη η στα e-light
ειδικεσ δυναμεισ πρασινο χρωμα
τρομοκρατεσ μπλε κιτρινο πορτοκαλη
κοκκινο θα εχουν οι medic και οι διατητεσ
αν καποιοσ ερθει με λαθοσ χρωμα δεν θα μπορεσει να παιξει

Falcon

Παράθεση από: RIPPER_01 στις  27 Ιουλ 2012, 17:32:31 ΜΜ
οι τελικεσ αλλαγεσ στισ ομαδεσ ειναι

greekf και ανεστησ πανε στουσ τρομοκρατεσ
old navy falcon spider πανε στισ ειδικεσ δυναμεισ
απο greek legion μιχαλησ ηλιασ και αργυρησ πανε τρομοκρατεσ
spyros.k predator dane πανε ειδικεσ δυναμεισ

παιδια προσοχη για αλλη μια φορα στα χρωματα που θα παρετε στα lightstickη η στα e-light
ειδικεσ δυναμεισ πρασινο χρωμα
τρομοκρατεσ μπλε κιτρινο πορτοκαλη
κοκκινο θα εχουν οι medic και οι διατητεσ
αν καποιοσ ερθει με λαθοσ χρωμα δεν θα μπορεσει να παιξει

Ισχυει αυτο, ή οι ομαδες που αναγραφονται στο αρχικο ποστ ? Γιατι μπερδευτηκα λιγο.....

CHOPPER

αυτο που εγραψα ισχυει κανονικα! ειναι οι μονεσ αλλαγεσ που εγηναν!
εσυ falcon με τον old navy και spider μεταφερεστε στισ ειδικεσ δυναμεισ οποσ εγραψα και ποιο πανο

greekf

Παράθεση από: RIPPER_01 στις  28 Ιουλ 2012, 01:17:11 ΠΜ
αυτο που εγραψα ισχυει κανονικα! ειναι οι μονεσ αλλαγεσ που εγηναν!
εσυ falcon με τον old navy και spider μεταφερεστε στισ ειδικεσ δυναμεισ οποσ εγραψα και ποιο πανο
ευτυχως που ειχα παρει και απο τα 2 χρωματα cialum αλλιως ΔΕΝ θα μπορουσαμε να παιξουμε με τις αλλαγες της τελευταιας στιγμης 8) 8) 8)
alea iacta est

salamine153

παιδες εχει καποιος παραπανω χημικο φως για τη πλευρα των τρομοκρατων ??? :-[
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Nick Babouinos

Παράθεση από: salamine153 στις  28 Ιουλ 2012, 13:56:31 ΜΜ
παιδες εχει καποιος παραπανω χημικο φως για τη πλευρα των τρομοκρατων ??? :-[
ελα μαν εχω εγω 3 πορτοκαλι ενα για μενα κ φιλο μ κ περισσευει ενα!!αμα δε βρεις μεχρι το βραδυ ελα να σ δωσω!!