παιχνιδι με sniper!!

Ξεκίνησε από padelos, 21 Μαΐου 2009, 15:01:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

padelos

θα μπορούσαμε να διοργανοσουμε ενα παιχνιδι που να είναι μονο με sniper?έτσι για να το ευχαριστηθούμε και εμείς οι "σνιπεραδες".ολοι θα εχετε παιξει awp αγωνα στο counter strike!κατι τετοιο! ;)

cgwolf

Εκτώς του ότι κατα πάσα πιθανότητα το παιχνίδι θα κρατούσε ώρες πιστεύω ότι δεν υπάρχουν τόοοοσοι πολλοί που να παίζουν καθαρά σαν snipers.
Απο την άλλη θα ήταν μια πάρα πολύ καλή προπόνηση για όσους το κάνουν.
Βέβαια παίζουν ρόλο και τα όπλα...θα πρέπει να είναι όλων στα ίδια επίπεδα για να μπορεί να γίνει ένα ισοροποιμένο παιχνιδι.
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

SAPPER

Σβήστηκαν όλα τα άσχετα spamm και off topic.

Οι γνωστοί spammers μου αρέσει που το γράφουν κιόλας ο ένας ότι κάνει spam και ο άλλος ότι είναι off topic, μήπως θέλετε να αυτοτιμωρηθείται κιόλας με 1-2 βδομάδες εκτός Forum ? έτσι για να ξέρω ρωτάω.

Το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον και όσοι θέλουν πάντα με τα σωστά sniper rifles να φτιάξουν ένα παιχνίδι ας το πράξουν, οι υπόλοιποι δεν μπορούν να τους κρίνουν ούτε να spammαρουν το topic.

Οι ενδιαφερόμενοι ας συνεχίσουν παρακαλώ.

pit

dld  an katalaba kala mazi me ton sniper einai allos enas me oti --------- oplo epithimei ? kai an nai tha paixoume to senario pou exetai balei mesa an nai psinomai :D

EDIT
AEG ειναι.

cgwolf

O sniper κανονικά δεν πάει ποτέ μόνος του...Συνήθως έχει και ένα spotter μαζί...Ο spotter κάνει όλη την δουλειά...ο sniper απλά εκτελεί...
Αυτό γίνεται για να είναι απόλυτα συγκεντρομένος στην βολή...ο spotter είναι τα αυτιά και τα μάτια του sniper όσο εκείνος επικεντρώνεται στο στόχο του.
Ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν καταπληκτικό.Δεν πάει να πάει οτι ο spotter θα αρχίσει να τρέχει μπροστά και θα ρίχνει γύρω-γύρω...έτσι τους έχουν πάρει μυρωδιά
και τους 2 και μετά το παίζουν team Βέγγος...

pit

oxi entaxei to xerw ayto apla thelw na katalabo pws tha einai peripou to senario.. :)

mirrage

Παράθεση από: pit στις  21 Μαΐου 2009, 17:24:55 ΜΜ
dld  an katalaba kala mazi me ton sniper einai allos enas me oti -------- oplo epithimei ? kai an nai tha paixoume to senario pou exetai balei mesa an nai psinomai :D

ΕΕΕΕΕΕ!Προσέξτε τι λέτε βρε παιδιά!
Πότε χρησιμοποιήσαμε ---------- όπλα  σε παιχνίδι Airsoft?????
Αεροβόλα και μάλιστα τόσο αδύναμα ώστε να μην προκαλούν
τραυματισμούς είναι τα δικά μας!
AEG και GBB!!!

cgwolf

Σενάρια με snipers έρχονται αρκετά στο μυαλό μου.
Μπορεί να γίνει όπως το σενάριο απο  το link του hellasairsoft.(Έτσι ώστε να παίξουν και όσοι δεν έχουν sniper rifles)
Μπορεί να γίνει σε urban κατάσταση...(π.χ. catch the flag σε περιοχή όπως η βάση της Ελευσίνας και καθαρά και μόνο με snipers)
Ή σε woods...2 ομάδες απο ζεύγη sniper-spotter  και παιχνίδι deathmatch...
Σαν πρώτες σκέψεις μου ήρθαν αυτά.

dimitris1

Every BB counts

cgwolf

Πολύ ωραία στημένο σενάριο!!!

SAPPER

Κατά την γνώμη μου για να βγει σωστά και να μην γίνει μπάχαλο και γεμίσει το μέρος AEG καλύτερα να παίξουν μόνο sniper bolt action η το πολύ πολύ AEG βολή κατά βολή και το ζευγάρι να έχει μόνο κιάλια και πιστόλι.
Σε διαφορετική περίπτωση φοβάμαι ότι θα εξελιχθεί σε ένα απλό παιχνίδι με πολλούς sniper.

pit

eipan spotter kai ithela na katalavo ti oplo mporei na exei mazi tou  giayto to eipa etsi sorry

padelos

και εγώ όταν ξεκίνησα το θέμα κάτι τέτοιο είχα στο νου μου.είναι πολύ δύσκολο να παίξει κάποιος με sniper  το οποιο ρίχνει βολή κατά βολή ενώ οι άλλοι έχουν όπλα τα οποια έχουν το ίδιο βεληνεκές και ρίχνουν τσουβάλια bbs το λεπτό.δεν έχεις ούτε μια πιθανότητα να μείνεις στο παιχνίδι όσο και αν καμουφλαριστείς.άρα λοιπόν θα μπορούσε να γίνει με όπλα βολής κατά βολής και πιστολια.πιστεύω ότι θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον! ;)

cgwolf

Ο sniper στις αρχές ήταν όπως τα λές....lone wolf  ;D
Έχει επικρατήσει όμως τα τελευταία χρόνια η τακτική του ζεύγους sniper-spotter.
Και οι δύο βέβαια έχουν τις ίδιες σχεδόν ικανότητες σε σκοποβολή.
Στα παιχνίδια airsoft θεωρώ αναγκαία βέβαια όχι μόνο την ύπαρξη spotter άλλα και
ολόκληρης ομάδας που θα μπορεί να ενεργεί υπο την καθοδήγηση του sniper (navy seals style).

Σίγουρα ο sniper μπορεί να ενεργήσει μόνος του...ειδικά σε πραγματικές συνθήκες...αλλά εκεί
μπαίνουν και άλλοι παράγοντες στη μέση...Στο airsoft ο lonewolf είναι και εύκολο θύμα...

padelos

Παράθεση από: cgwolf στις  29 Μαΐου 2009, 14:37:27 ΜΜ
Ο sniper στις αρχές ήταν όπως τα λές....lone wolf  ;D
Έχει επικρατήσει όμως τα τελευταία χρόνια η τακτική του ζεύγους sniper-spotter.
Και οι δύο βέβαια έχουν τις ίδιες σχεδόν ικανότητες σε σκοποβολή.
Στα παιχνίδια airsoft θεωρώ αναγκαία βέβαια όχι μόνο την ύπαρξη spotter άλλα και
ολόκληρης ομάδας που θα μπορεί να ενεργεί υπο την καθοδήγηση του sniper (navy seals style).

Σίγουρα ο sniper μπορεί να ενεργήσει μόνος του...ειδικά σε πραγματικές συνθήκες...αλλά εκεί
μπαίνουν και άλλοι παράγοντες στη μέση...Στο airsoft ο lonewolf είναι και εύκολο θύμα...

ετσι ακριβως ειναι φιλε.τωρα εμεις οπως και να το παιξουμε θα εχει το ιδιο ενδιαφερων.υπαρχουν ακομα sniper χωρις spotter ειναι καθαρα θεμα στρατηγηκης,αλλα κυριως πανε μαζι!

Dadias

Παράθεση από: Atsalakotos στις  29 Μαΐου 2009, 15:27:52 ΜΜ
Εγώ τους Spetsnaz μια χαρά τους βλέπω, που δεν έχουν ελεύθερους σκοπευτές, πάρα μόνο 1-2 άτομα στην ομάδα είναι εξοπλισμένοι με SVD για να επεκτείνουν απλώς την εμβέλεια. Ο spotter ρε παιδιά τι χρειαζεται στο airsoft?

2 μάτια παραπάνω (κυρίως), 1 όπλο παραπάνω, περισσότερος ρεαλισμός

SAPPER

Αν παιχτεί σωστά το game είναι χρήσιμος.

Μπορεί να παγιδεύει γύρο από την θέση του σκοπευτή.
Να στήνει κορδελίτσες πχ για να ενημερώνει ότι φυσάει δυνατά από "εκεί" για να μην του πάρει ο αέρας το μπιλάκι.
Να διορθώνει της βολές που μπορεί να χάσει από τα σκοπευτικά του ο σκοπευτής, καθώς πρέπει να έχει μονόκυαλο η κιάλια τουλάχιστον.
Να προετοιμάζει την απαγκίστρωση τους σε περίπτωση ανάγκης.
Να δίνει μπιλάκια στον σκοπευτή και κολατσιό
Να του φτιάχνει τον φραπέ  ;D

Στο Airsoft είναι πολλοί παράμετροι όπου δεν χρειάζεται ζευγάρι, οπότε λέω να κάνουμε ένα παιχνιδάκι για αρχή μόνο με sniper και αργότερα και ένα με spotter μαζί να δούμε πιο θα δουλέψει καλύτερα στο παιχνίδι, και παράλληλα να κάνουμε και ένα μικρο αφιέρωμα στους ελεύθερους σκοπευτές μιας και είναι ένα από τα πιο δύσκολα σχολεία όσο και αν μην του φαίνεται.

Sniper_Gr

Λοιπόν.....
Επειδή είχα την ευτυχία να περάσω Σχολείο Ελεύθερου Σκοπευτή λόγω ότι υπηρέτησα (ως γνωστόν σε αρκετούς) ως 5εατής Ειδικών Δυνάμεων μπορώ εάν βέβαια το θέλετε και εσείς (και με λίγη υπομονή γιατί γράφω ήδη άλλα δύο σενάρια - ένα για cbq και ένα για urban) ένα σεναριάκι ...
Μπορώ επίσης να προμηθεύσω όσους ενδιαφέρονται (και χωρίς χρέωση παρά μόνο με τα έξοδα αποστολής) δύο cd με πάρα πολύ υλικό για εκπαίδευση sniper...

Επικοινωνήστε μαζί μου οι ενδιαφερόμενοι στο...
[email protected]

Βαγγέλης - Λαμία

padelos

ωραιος!προχωρα sniper να κάνουμε δουλειά!!! ;) ;) ;) ;)

airsoftFTW

Εμένα η καθαρά προσωπική μου άποψη είναι οτι στο Airsoft δεν χρείαζεται kai spotter. Χωρίς spotter το παίχνιδι είναι πιο ενδιαφέρον και εξάλλου ο spotter συνηθως τα κανει μουσκεμα προδίδοντας με τον 1 ή με τον άλλο τρόπο την θέση του ζευγαριού. Το λέω αυτό γιατί το έχω δει να συμβαίνει με τα ίδια μ τα μάτια σε παιχνίδι στην Βοστώνη που έπαιζε ο ξαδερφός μου(ο τυχεράκιας ειναι 21 χρονών! ;D). Πάρτε φάση: σε μια άκυρη στιγμή ξεπετάγεται ενας spotter  πισω απο κατι θαμνους με τα κιαλια στα χέρια για να "κοιταξει καλύτερα". Ε, μετά καταλαβαίνετε τι επακολούθησε... Κέρδισε η ομάδα του ξαδέρφου μου πάντως.