ΝΕΑ ΜΕΡΗ ?

Ξεκίνησε από BomberYea, 11 Ιουλ 2012, 20:21:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

BomberYea

καλησπέρα ... για να παίξεις σε ένα καινούργιο μέρος πρέπει να πάρεις έγκριση από τον δήμο η από κάπου αλλου ??

greekf

alea iacta est

BomberYea

alphacharlie

Πρεπει να εισαι πιο συγκεκριμενος σχετικα με το μερος γιατι ετσι γενικα δεν μπορει να σου απαντησει κανεις.
Εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Αν ειναι εγκαταλελειμενο,ποιος ειναι ο ιδιοκτητης,που βρισκεται,αν ειναι σε κατοικημενη περιοχη,κλπ κλπ
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

BomberYea

δεν νομίζω πως υπάρχει ιδιοκτητης είναι σαν άλσος αλλα στο βουνό δεν πηγαίνει κανεις και το θεωρώ ωραίο μέρος για airsoft .. αν θέλετε μπορώ να ανεβάσω και φωτογραφίες αύριο ...

BomberYea

βρίσκετε εντός αττικής (ΒΠ)

el.cind

φιλε γεια πες την περειοχη στα ΒΠ

BomberYea

el.cind

απλος πρεπει να γνωρηζης καποια πραγματα πρωτα γεια καινουργειο παιδιω
1) να μην σε κατοικημενη περειοχη
2) να γνωρηζης σε ποιον ανηκη η συγκεκρημενη περειοχη ( ειναι του δυμου η ανηκη σε καποιον ιδιοτη ) γεια να παρεις αδεια αν χρειαστη και απο ποιον...
3) αν εχει δασως ξεχνατω με την πυρασφαλεια θα σε πανε στην ψυρου και θα σου φερνουμε τσιγαρα και παγωμενα νερα λογου ζεστης... ;D ;D
και πολλη και διαφορη αλλοι λογοι που μπορη να υπαρχου απλος σου αναφερω μερικους.... 8)
παντα φιλικα el.cind

BomberYea

καταρχάς δεν ξέρω τις προδιαγραφές που χρειάζεται γιατί δεν έχω παίξει οργανωμένα παιχνίδια  ...εμενα προσωπικά μου αρέσει αυτό το μέρος και πρώτα θα ψαξω να μάθω που ανήκει και να πάω μια βόλτα από τον δήμο κάποια στιγμή να ρωτήσω αν με αφήσουνε θα σας ενημερώσω :)
Στίγμα :38° 4' 4.2." N 23°50'6.0"E

SAPPER

Κάθε καλή προσπάθεια είναι ευπρόσδεκτη BomberYea.

Αναμένουμε πληροφορίες για να αξιολογηθεί αν είναι εφικτό να τρέξει σαν πεδίο χωρίς προβλήματα.

Μπράβο σου για το ενδιαφέρων να συνεισφέρεις στην κοινότητα.

BomberYea

ακόμα δεν έχω κάποιο νέο για το μέρος που αναφέρω νομίζω είναι ιδιωτικό ... ψάχνοντας μίλαγα με έναν φίλο μου που δεν σχολειται με το airsoft και μου είπε πως στο ναυτικο νοσοκομείο στην πεντέλη (NAT) βλέπει να παίζουν κάθε κυριακή  ... ξέρει κάποιος κάτι για αυτό
Συντεταγμένες: 38°3'28"N   23°50'53"E

Dulas

Πολύ παλιός πόθος για το κόσμο από εποχή paintbaill, πολύ πριν φουσκώσει το airsoft στο βαθμό που είναι σήμερα.

Τσέκαρε μία το link είναι φωτό κυρίως πριν από ~2 χρόνια στο σημείο που αναφέρεσαι

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2532.msg28829.html#msg28829
Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

BomberYea

το έχουν απαγόρευση ? ? ?
αν μπορούσα να πάρω κάποια άδεια από τον δήμαρχο είναι καλο μέρος για παιχνίδι ... ?

BomberYea

δεν ξέρω σίγουρα άμα γίνετε έχουμε κάποιος γνωστούς στο δημαρχείο μπορώ να το κοιτάξω ...

Dulas

Δεν ξέρω αν έκατσες και διάβασες λίγο τα post από το link που σου έδωσα και κυρίως του spiros.k το οποίο παλικάρι έκανε πάρα πολλά για το πεδίο, και δεν μίλησε μόνο με δημαρχείο μίας και το συγκεκριμένο είναι του NAT.

Κάνε το κόπο και διάβασε λίγο τα post.
Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

BomberYea

BomberYea

διάβασα τα post και κατάλαβα τι λες ... (το νοσοκομείο έχει κλίση τώρα πια ... )

Dulas

Παράθεση από: BomberYea στις  17 Ιουλ 2012, 01:34:40 ΠΜ
διάβασα τα post και κατάλαβα τι λες ... (το νοσοκομείο έχει κλίση τώρα πια ... )
Σαν χώρος είναι κλειστός χρόνια, το αν χρησιμοποιείτε ακόμα για παιχνίδι δεν το ξέρω.

Για τους fps-όφοβους...

BomberYea

σε κάποιο post αναφέρθηκε ότι διπλα στο ΝΑΤ υπήρχε ένα νοσοκομείο ενεργό ακόμα (νοσοκομείο ικα παπαδημητριου) το οποιο έχει κλίση  (περίπου 2 μήνες)