Συνεχιζόμενο πρόβλημα με Μκ-18 GBBR της VFC

Ξεκίνησε από PanPan, 15 Ιουλ 2012, 21:50:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PanPan

Πέρσι τέτοια εποχή περίπου αγόρασα το εν λόγω GBBR http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=144&products_id=2586 (όχι από το club) Πήγα να το χρησιμοποιήσω την αμέσως επόμενη μέρα, το κλείστρο μάσησε μπίλια και έσπασε η πλαστική τάπα που έχει στο πλάι. Το πήγα στο μαγαζί και το κλείστρο αντικαταστάθηκε άμεσα. Οι μπίλιες της Marui αντικαταστάθηκαν με madbull και επόμενη προσπάθεια με το όπλο έγινε τον νοέμβριο περίπου.

Το όπλο έπαιξε απροβλημάτιστα οπότε πήγα να το χρησιμοποιήσω και την επόμενη βδομάδα με αποτέλεσμα να σπάσει αυτή την φορά το μπροστινό μέρος του αλουμινένιου κλείστρου!!! Το μαγαζί για ακόμη μία φορά μου αντικατέστησε το κλείστρο και από τότε έκανα 2-3 παιχνίδια μέχρι σήμερα όπου και το νέο κλείστρο έσπασε όπως το 2ο. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω πλέον. Έχω στεναχωρεθεί πολύ και έχω ξενερώσει απίστευτα με το GBBR όπως και με τα χρήματα που έχω δώσει που αντιστοιχούν σε ένα μέσο μισθό περίπου. Η λίπανση και ο καθαρισμός του όπλου γινόταν πριν και μετά από κάθε παιχνίδι και σε άλλα διαστήματα ενδιάμεσα.

Τι θα κάνατε στην θέση μου?

(Απαντήσεις του στυλ καλά να πάθεις που ήθελες GBBR :P :P :P δεν κάνουν μιας και πολύς κόσμος παίζει απροβλημάτιστα κάθε βδομάδα με τέτοια όπλα :-\ :-\ :-\)

grenadier

καλά να πάθεις που ήθελες GBB  :P τα AEG δεν σου κάνουν;  ;D

Παναγιώτη από GBBR είμαι παντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ αλλά μήπως πρέπει να χρησιμοποιείς κάποιο πιο "αδύναμο" αέριο; Μου κάνει εντύπωση να παρουσιάζονται συνέχεια προβλήματα αντοχής ιδίως σε εταιρεία όπως η VFC που θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές.

muninja

Αν και νουμπάς επειδή προσανατολίζομαι στην αγορά GBBR θαθελα να πω ότι ειδικά αφου την πρωτη φορά σου έκανε ζημιά απο μπιλιες ισως φταίνε οι μπίλιες σου.Δοκίμασες από 28αρες και πάνω;

luckyxrs

Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις κοίτα για ενισχυμένο nozzle προς την πλευρά της Ra-tech.Επειδή τα VFC ακολουθούν το σχέδιο της WA κάποιο από τα nozzle θα ταιριάζουν και με VFC.Ένα e-mail στην Ra-tech και θα σου πουν πιο σου ταιριάζει.Το κόστος είναι στα 80$.Εγώ προς τα εκεί θα πήγαινα.
Den Tod geben und den Tod empfangen

PanPan

Το αέριο που χρησιμοποιώ είναι Green Gas.. Για τις μπίλιες θα πρέπει να το δοκιμάσω αλλά δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι. Κάποια κλείστρα της ra-Tech όντως κάνουν αλλά θέλουν κάποιες τροποποιήσεις που ψιλοφοβάμαι να τις κάνω...

luckyxrs

RA- TECH customs VFC M4 GBB

Αν δεις στα σχόλια ένας τύπος λέει ότι έχει βάλει ολόκληρο το κλείστρο της RA-tech για Prime και ότι του δουλεύει σωστά.Βέβαια εκεί είσαι στα 260$ χωρίς μεταφορικά :o.Αν θες έχω ένα κλείστρο Prime οπότε αν θες από Σεπτέμβριο στο δίνω για δοκιμές.Πάντως και το nozzle εύκολα το λιμάρης για να μπει στο κλείστρο σου δεν είναι τραγικό.
Den Tod geben und den Tod empfangen

PanPan