GR15

Ξεκίνησε από chaosmaker, 13 Μαΐου 2012, 11:19:06 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chaosmaker

Παράθεση από: anestis στις  15 Ιουλ 2012, 16:11:01 ΜΜ
Chaosmaker καλος ορισες στο πανεμορφο χομπι μας και καλα και πανω απολα ασφαλεστερα παιχνιδια λιπον οσο αφορα την λιστα ποτε μα ποτε θα το δεις στην πορεια απο τα red dot,flash lights,lasers κ.α οσο αφορα τα οπλα εως το παραμικρο κουμπακι στο γηλεκο μαχης σου. Μην ανχονεσε και με τον καιρο θα τα παρεις ολα. Αλλα το airsoft δεν μενει στασημο.παντα θα θες κατι(οπλο και διαφορα αξεσουαρ αλλα και παραγη).!!! ;)
Σκοπευω να ασχοληθω με το airsoft οχι μονο σα. Παικτης αλλα και σαν συλλεκτης πλεον :-P οποτε θελω να ευχαριιστηθηθω αγορες :-P ερωτηση λιγο ακυρη .. Ξερεταιπου μπορω να δβ ολα τα χρωματα των παραλαγων που υπαρχουν ?

anestis

Τα χρωματα μπορεις να τα δεις και απο e-shop του καταστηματος. Απο κει και περα ειναι δικο σου το θεμα του χροματος. Ειναι αναλογα με το προτζεκτ που εχεις στο μυαλο. ;D
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

chaosmaker

Παράθεση από: anestis στις  15 Ιουλ 2012, 19:01:07 ΜΜ
Τα χρωματα μπορεις να τα δεις και απο e-shop του καταστηματος. Απο κει και περα ειναι δικο σου το θεμα του χροματος. Ειναι αναλογα με το προτζεκτ που εχεις στο μυαλο. ;D
[/quoteπροτζεκτ στυλ οπλοστασιο !!:-P:-Pσιδερα παντου και οπλο παντου :-P

anestis

Καλα ενταξει περιπου το ιδιο γουστο εχουμε και εμενα μου αρεσουν τα βαρια οπλα(το δικο μου παει 7 κιλα  ;D) αλλα δεν εχω προβλιμα λογο δουλειας. Σε πληροφορω οτι θα τα πεξεις σε πεδια με woodland αλλα γενικος θα πεξεις σε ολα τα πεδια  ;D
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''