"ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ"SWAT RAID-STEEL FORTRESS-απογευματινο ελευσινα 7/7

Ξεκίνησε από Arbiter, 05 Ιουλ 2012, 16:15:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Gunny_

Τελικά ρε παιδιά ακυρώθηκε πλήρως ή θα γίνει το 2ο σκέλος (deathmacth);

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ

Παράθεση από: Arbiter στις  07 Ιουλ 2012, 14:25:38 ΜΜ
παιδες δεν ξερω εχω αρχισει και το σκεφτομαι σοβαρα εξω τωρα εχει 38 βαθμους και μεχρι το βραδυ θα ειναι στους 32 και δεν θελω να γινει καποιο ατυχημα,γιαυτο σκεφτομαι να αναβαλουμε την δοκιμη για καποια αλλη στιγμη,ετσι και αλλιως το σεναριο θα λαβει χωρα σεπτεμβρη παλι,καλυτερα να μην παει κανενας ουτε για παιχνιδακια το απογευμα μην λυποθημησει τιποτα...ελπιζω να μην παρεξηγηθω για την αναστατωση,αλλα ελπιζω να καταλαβαινεται την σοβαροτητα της ημερας και την ευθηνη που θα επρεπε να αναλαβω για ολους σας το απογευμα!ευχαριστω για την κατανοηση σας.
τελειως και για την ασφαλειαμας μη βρεθουμε ξαφνικα αλλου και εγω θελω ναερθω αλλα πρωτα ηασφαλεια μη τυχων ζαλης απο θερμοπλ γιατι και αυτα γινονται
ολοιθελουν γιααυτο δεν το παρεξηγω πανω απολλα η ασφαλειαμας και το λεω γιατι εχω κανει και εγω τετοια λαθη υπομονη θα υπαρξου και αλλα παιχνιδια
Δε μενει κανεις πισω.
η ιστορια δεν αλλαζει μονο ο ανθρωπος

#LEONARDO-SWORDFISH#

H T.A.S. and Friends θα βρίσκονται στο πεδίο για φιλικό παιχνίδι.....
To όριο fps δε θα ξεπεράσει τα 350 fps max.

Ευχαριστώ πολύ.....

Γεια σας....

Στις 18:00 θα είμαστε στη βάση.....

Arbiter

οπως σωστα γραφει και ο βασιλης και το ακουω απο αλλα παιδια,οποιος θελει να παει ας παει,δεν ειμαι εγω το ενα ατομο που θα σας απογορεψω να παιξετε.αλλα δεν θα ειμαι εγω το ΕΝΑ ατομο που θα φορτωθω μετα ευθυνες και κραξιμο αν γινει καποια στραβη με την ζεστη! γιατι ολοι ξερουμε πως καταληγει αυτο!ευχαριστω!το σεναριο θα γινει ετσι και αλλιως μολις φυγουν οι ζεστες δεν τιθεται θεμα για αυτο!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Jim21

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  07 Ιουλ 2012, 15:58:04 ΜΜ
H T.A.S. and Friends θα βρίσκονται στο πεδίο για φιλικό παιχνίδι.....
To όριο fps δε θα ξεπεράσει τα 350 fps max.

Ευχαριστώ πολύ.....

Γεια σας....

Στις 18:00 θα είμαστε στη βάση.....
εκει που οι αλλοι σταματανε εμεις αρχιζουμε

kill or be killed

BESTMAN

spyros_pap

Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

godfather

Λεο μεσα και εγω!!

οσο για την ακυρωση συγνωμη παιδεια αλλα χωρις καποια κακια περιμενατε να παει 14,25 για να πειτε ακυρο λογο ζεστης αυτο το ξεραμε απο εχθες για σημερα και καποιοι απο εμας ακυρωσανε δουλειες και αλλα πραγματα για να ανεβουν πανω τελος παντων any way!!!!!!! :( :( :( :( :( :(

spyros_pap

καπελο και νερο σε μορφη παγου απαραιτητα!!!!!!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Arbiter

ξανα γραφω για μια ακομη φορα πως ακυρωνεται η δοκιμη σεναριου γιατι με 5 αστυνομικους και 5 ληστες δοκιμη δεν θα εβγαινε πιστευω,και ξαναλεω οτι δεν απαγορεψα σε καποιον να μην παει να παιξει,ειναι τοσο δυσκολο να κατανοηθει?να ξερω πως να το γραψω αλλη φορα,επισης εγινε αναφορα στο πρωτο post που πρεπει να διαβαζεται απο ολους καλο θα ειναι οτι απο πεμπτη κιολας η δοκιμη θα ακυρωθει σαββατο μεσημερι αν δεν υπαρξουν συμμετοχες γιατι πολυ καλα ηξερα οτι θα εχει ζεστη σημερα και δεν θα εχει καποιο νοημα και πιστευω ειμουν επιμελης στο χρονο που αναφερθηκα.ελπιζω να εγινα κατανοητος.

godfather

αγαπητε φιλε arbiter ok δικιμι δεν γινεται με 10 ατομα αλλα οπως ειχα διαβαση στο πρωτο post :θα υπάρξει καλύτερο briefing στο παιχνίδι,αν δεν υπαρξουν συμμετοχες το σεναριο θα ακυρωθει πριν το μεσημερι του σαββατου

οκ οτι εγινε εγινε οντως εχει ζεστη οσοι θελουν ας ανεβουν !!!!!

Arbiter

Arbiter

καλο θα ηταν να κλειδωθει και το θεμα και αν θελετε να ανοιχτει ξεχωριστο topic με θεμα deathmatch ελευσινα 7/7 για να μην γινεται συγχηση μεταξυ των μελων,ευχαριστω!

WARBRO

πολυ ζεστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε