Παραπονακι για τα σεναρια.

Ξεκίνησε από JUDGE, 29 Ιουν 2012, 00:46:51 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Τάλων

Φίλε    chrisdeggestin δεν έχω να διαφωνήσω σε κάτι μαζί σου.

Παράθεση από: Papis στις  01 Ιουλ 2012, 10:29:11 ΠΜ
Καλημέρα σε όλη την παρέα,να κάνω και εγώ μια πρόταση?
Θέλετε να γίνει ένα σεμινάριο για τους καινούριους παίχτες με θέμα τι είναι Airsoft?

Φίλε Papis με πρόλαβες και χαίρομαι διότι έχεις γνώμη και άποψη σεβαστή.

Το θέμα που ανοίγει ο Papis είναι παλιό και αμαρτωλό μεταξύ σοβαρού και αστείου θα έλεγα.
Για όσους θυμούνται το "Έχω βαρεθεί" ήταν η κατάληξη θα έλεγα στης συζητήσεις.
Και λέω στης συζητήσεις διότι στην πράξη δεν έγινε τίποτα. Ήταν τότε που ομάδες και ομάδες έφτιαξαν ένα πλάνο για την συνέχεια του airsoft και την πιο ομαλή μα και συνάμα σωστή εισαγωγή των νέων παιχτών στον χώρο.
Όμως φίλοι μου για μια ακόμη φορά τίποτα.
Λόγια και μόνο.
Αν είναι λοιπόν ας ξεκινήσει τώρα και προσωπικά είμαι δίπλα σου Papis αν αποφασίσεις να υλοποίησης την πρόταση που κάνεις εσύ ή όποιος άλλος θέλει να το ξεκινήσει.

Αυτό λοιπόν κύριοι κα κυρίες θα ήταν πραγματικά παράπονο και ούτε καν παραπονάκι από τους νέους παίχτες του airsoft και όχι τα τζινάκια και οι φορμούλες.

Αναμένοντας μια εποικοδομητική συνέχεια.

Τάλων
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Papis

Τάλων η πρόταση ισχύει και χαίρομαι που θες να βοηθήσεις,το θέμα είναι να απαντήσουν αυτοί που έχουν τα ''παραπονάκια''!΄Πιστεύω ότι όλοι οι παλιοί παίχτες συμφωνούν.

Papis

Και κάτι ακόμα,το airsoft δεν είναι απλά πήραμε ένα όπλο γυαλιά μαζευτήκα μερικοί φίλοι και ανταλλάσουμε  μπίλιες,μπορούμε όμως να αγοράσουμε ένα όπλο ένα ζευγάρι προστατευτικά γυαλιά να μαζευτούμε μερικοί φίλοι και να παίξουμε airsoft,αν μελετήσετε λίγο καλύτερα τα βιντεάκια που ανέβασε ο Leonardo ίσως καταλάβετε την διαφορά.Όλα αυτά τα λέω χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν όσο παλιός ή όσο νέος και αν είναι.Το airsoft είναι ένα πολύ ωραίο extreme sport το οποίο έχει τους κανόνες του και πρέπει να τους καταλάβουμε όλοι για να το ευχαριστηθούμε!!!Έμείς λοιπόν οι λιγο πιο ''παλιοί'' είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε...

Τάλων

...είμαστε!!!

Όπως είπε και ο Papis πείτε μας τη είναι αυτό που θέλετε ή που σας λύπη.

Και σαν συνέχεια αλλά και πρόταση να καταλήξουμε ή σ' ένα παιχνίδι ή σ' ένα ας πούμε σεμινάριο και να συζητήσουμε - αναπτύξουμε - αλληλοσυμπληρώσουμε γνώσεις και αγάπη γι΄αυτό το παιχνίδι.

agent 47

Για εμένα το κύριο πρόβλημα έγκειται στην λαθος νοοτροποία ορισμένων ατόμων.......

Υπάρχει διαφορά στο παίζω στο χαλαρό χωρίς περιορισμούς σε εξαρτήσεις-στολές και αλλο παίζω χύμα στο κύμα, δίχως κανόνες, δίχως λογική, δίχως υπευθηνότητα.....

Και μετά ζητάνε και τα ρέστα γιατί τους ζορίζουνε......

Απλά πράγματα, βάλε άρβυλα, ένα καλό παντελόνι και απο εκεί και πέρα το τι θα βάλεις δεν με ενδοιαφέρει..... Κάποια πράγματα δεν είναι απαραίτητα επειδή μας χτύπησε μια μέρα κάποιος στο κεφάλι και το κάνουμε έτσι,  αλλα επειδή η ασφάλεια είναι κάτι πολύ σημαντικο.....

Απο εκεί και πέρα συμφωνώ και εγώ με τα παιδιά οτι πρέπει να γίνει κάτι σαν σεμηνάριο.
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

chrisdeggestin

Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα!!!!
Συμφωνω απολυτα με την προταση του φιλου papis και την στηριζω με 1000 ,μακαρι να βγει κατι καλο απο αυτη την συζητηση ενα σεμηναριο ,θα ηταν οτι καλυτερο για να εξασφαλισουμε οτι οι περισσοτεροι γνωριζουν τα θεματα ασφαλεια ,το fairplay και τις ομορφιες του χομπι.
Απο εκει και περα ο καθενας ας τραβηξει τον δρομο του ειναι ευκαιρια οι νεοι να μαθουν και οι παλιοι να ξαναθυμηθουν !!!!
Φιλε Ταλων ,Βαγγελη , Λευτερη και ολοι οι αλλοι ας κανουμε μια προσπαθεια ειμαι σιγουρος οτι θα βοηθησουμε αρκετους και αρκετοι θα το εκτιμησουν!!!!!

jumbo

συμφωνω απολυτα με τον papis... σε ολα..
αυτο που λεει εν ολοιγης ειναι να διοργανωθουν παιχνιδια σχολειου για τους νεους παικτες, και εχει χιλιο συζητηθει ως θεμα...
προσοπικα θα σταθω διπλα σε οποιον αποφασισει να διοργανωση τετιου ειδους σεναρια.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Gunny_

Προσωπικά, ως "νέους", πιστεύω ότι είναι το καταλληλότερο σχέδιο για την σωστή ένταξη των νέων μελών στη κοινότητα!

leyteris

ΜΠΡΑΒΟ ,ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ ,δεν μπορω να πω κατι αλλο για την ιδεα του σεμιναριου.Δηλωνω συμμετοχη για οταν και οπου γινει απο τωρα.

ΓΛΑΥΚΟΣ

σιγα σιγα θα μαζεύεται τον εξοπλισμό που θελεται ολα ειναι απαραίτητα  απο το παγουρι μεχρι το φαρμακειο,μεσα σε μια μερα δεν πηγαμαι στο φεγγαρι,δεστε αν σας αρεσει ,και συνεχίζεται ,στην αρχη πελαγώνεις με το τι χρειάζεσαι,αλλα με πλανο αγορων τα καταφερνεις,γεια μενα τα απαραίτητα ειναι γυαλιά ,μποτες γαντια στολη καπελο ,δοχειο γεια νερο, επιγονατίδες  και στολη αν εχεται ομαδα καλος ειναι να εχετε την ιδια,οσο αφορα τα σεναρεια με τον καιρο θα εισασται έτυμοι και γεια αυτα.. φιλικα και με αγαπη

Valkyrie

Θα πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη.Θα μιλησω απο την σκοπια του φοιτητη και για το οικονομικο θεμα.
Ξεκινησα με τα παντα δανεικα.Γι αυτο και σε αυτο το χομπυ συνηθως μπαινεις μεσα απο φιλους.Εχω παιξει με αρβιλακι all star,και αυτο δεν επρεπε ποτε να εχει επιτραπει.Τωρα παιζω με ελληνικες αρβυλες που κανονικα ουτε και αυτες κανουν αλλα σιγουρα ειναι καλυτερες απο all star,αθλητικα κλπ.
Πιστεψε με ξερω τι ειναι να μην εχεις λεφτα.Και πιστευω οτι το παραπονακι σου ειναι απολυτως λογικο και δεν προερχεται απο κακια.καταλαβαινω.
Ξερω τι ειναι ακομα και να περιοριστεις στο στεκι σου και να μην κανεις μαζικα εξοδα οπως λεει ο Τομας Μ4 και παλι να ΜΗΝ εχεις μαζεψει τα λεφτα που χρειαζεσαι για τον εξοπλισμο.
Το αιρσοφτ ειναι ακριβο χομπυ αλλα αμα το αγαπας σιγα σιγα θα τα καταφερεις.Ξεκινα απο γνωστους και αγνωστους καλοθελητες,για βοηθεια.Παρε 1 πραγματακι τον μηνα,σιγα σιγα.Και εγω ετσι παω.Η wish list μου ειναι τεραστια,θελω πολλα πραγματα αλλα δυστυχως δεν γινονται ολα σε αυτη την ζωη.Ο καθενας αναλογα με το πορτοφολι του "ντυνεται" και αναλογα σε αυτο το χομπυ.
Πιστεψε με,υπαρχουν πολλοι που μπορει να μην γνωριζεστε,αλλα αμα δουν οτι ειναι καλος ανθρωπος θα σου δανεισουν οτι χρειαζεσαι για να ξεκινησεις σιγα σιγα.
Δεν εχω ουτε παραλλαγη για καθε πεδιο ουτε τα ακριβα και ωραια πραγματα που κυκλοφορουν.Δεν μπορω να παρω ουτε βασικα πραγματα που χρειαζομαι ακομα.Περιμενω τις γιορτες γενεθλια κλπ για να μαζεψω,αλλα τελικα η κριση επηρεαζει και αυτα.
Και επισης εχω και τις σπουδες μου και την ζωη μου και δεν γινεται να σταματησω να ζω για να μαζεψω ολα τα λεφτα που θελω για το αιρσοφτ.Σιγα σιγα,αυτο να θυμασαι.
Ολα ειναι θεμα ασφαλειας και ολοι οι περιορισμοι ειναι για το δικο σου το καλο.Πιστεψε με..
Και αμα δεις στα παιχνιδια που ανακοινωνονται χωρις τους κανονισμους σε στυλ "εγω θα ειμαι εκει οποιος θελει ερχεται" δεν πανε οι συνειδητοι παιχτες,αυτοι που νοιαζονται για την ασφαλεια τους και επικρινονται πολυ αυστηρα.Και εχουν δικιο γιατι μπορεις να χτυπησεις πολυ ασχημα.

Τελος θα ηθελα να πω για την ιδεα του παπι οτι ειναι πολυ καλη,αλλα μπορει επισης να πει καποιος,και ποιος ειναι ο αλανθαστος ο τελειος που θα μου πει εμενα πως θα παιξω.και μεχρι πιο επιπεδο θεωρεισαι νεος και ασχετος? Παρολα αυτα πιστευω οτι κατι τετοιο θα επρεπε να γινει,απο οσους εχουν την ορεξη οχι μονο να δεχτουν αυτη την κριτικη αλλα και να διαθεσουν ισως καποιον εξοπλισμο ωστε να μαθουν γιατι παρολο που δεν εχεις πχ επιγονατιδες τις χρειαζεσαι.Αμα γινει θα εχει και επιτυχια αλλα θα πεσει και βαρια κριτικη,γιατι ολοι εχουν κανει λαθη και θα πει ο αλλος "ναι και τωρα θα πει ο Χ πως παιζεται το αιρσοφτ που ειχε κανει αυτο και εκεινο στο ταδε παιχνιδι"

chrisdeggestin

Φιλε Git σωστα εκφραζεις τον προβληματισμο σου και σου απαντω οτι κανεις δεν ειναι αλανθαστος και ολοι μας θα συνεχιζουμε να κανουμε λαθη.Ειναι τετοια η φυση του χομπι μας που εχει να κανει με αντανακλαστικα ,αδρεναλινη οποτε το λαθος ειναι δυσκολο να το αποφυγεις .
Ομως η πορεια σου στο χωρο το δειχνει δεν μπορεις να κρυβεσαι συνεχεις και οι ΣΩΣΤΟΙ παιχτες ολοι γνωριζουμε ποιοι ειναι και το ΣΩΣΤΟΙ δεν εχει να κανει με τα kills αλλα με το fairplay την υπευθυνοτητα και τον σεβασμο πρωτα της ακεριοτητας σου και μετα των αλλων.
Οσο για το ποιος ειναι παλιος και πιος νεος δεν ειναι δυσκολο να το αντιληφθεις αλλα και παλι εμενα δεν μου λεει κατι καθως δεν μπορω να σου πω οτι σιγουρα ενας παλιος ειναι ικανος να σου δειξει καν σου μεταφεερει καπιοα πργματα και αντιθετα υπαρχουν πολλοι νεοι που θα μπορουσαν να παιξουν τον ρολο αυτο.
Το θεμα ειναι να μην μπαινουμε σε αυτη την διαδικασια και καθε πρωτοβουλια που θα προκυψει να την δουμε με καλο ματι επειτα η επαναληψη ακομα και στα πιο βασικα και απλα γινεται σε ολο τον κοσμο στους πιο επαγγελματιες του ειδους σε ολες τις ειδικες δυναμεις ,που στην τελικη εκει εχουν να κανουν με ανθρωπινες απωλειες!!!!!

Να εισαι σιγουρος φιλε μου περα απο την ομαδα και την παρεα σου υπαρχει και το ονομα σου(nickname)και αυτο το φτιαχνεις εσυ και μπορει καποιος να μην ειναι αποδεχτος για την τακτικη στο παιχνιδι του ,την ενδυμασια του ,τον εξοπλισμο αλλα οι σωστοι παιχτες που παιζουν ΣΩΣΤΑ ειναι γνωστοι ,αυτοι μπορουν να αντεξουν την κριτικη και το ξερουν ....

Τάλων

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Δεν νομίζω ότι θέλουμε τουλάχιστον εγώ αλλά πιστεύω και ο Jumbo αλλά και ο Papis να δημιουργήσουμε κέντρο νεοσυλλέκτων αλλού ούτε και να περάσουμε κανέναν ΠΕΝ.

Ο σκοπός μας είναι να μεταφέρουμε τους κανονισμούς, το fairplay, τους λόγους του 328fps, την ανάγκη των μέσων προστασίας.

Το πως θα παίξει ή θα κινηθεί κανείς σε ένα παιχνίδι τακτικά ή όχι δεν είναι επιδίωξη μας.

Papis

Παιδιά για να ξεκαθαρίσουμε κάτι η πρόταση δεν έχει να κάνει με το πως να παίζετε στα παιχνίδια αλλά πως παίζετε το παιχνίδι,δεν είμαι  ο σωτήρας του airsoft απλά μετά τα παράπονα  κάποιων νέων παιχτών έκανα μια πρόταση να βοηθήσουμε οι λίγο πιο ''παλιοί'' τίποτα παραπάνω και για κανέναν άλλο περίεργο λόγο.

Christos

Όταν καβαλάς μια μηχανή χωρίς κράνος ενδέχεται να ευχαριστηθείς περισσότερο τη βόλτα απ' όταν θα φοράς ένα. Τι γίνεται όμως όταν πέσεις;
Πρώτα αγόρασα το κράνος μου και όλο τον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ υπόλοιπο εξοπλισμό και μετά τη μηχανή. Γιατί θέλω να έχω ωραίες αναμνήσεις και να μην υπάρχει κάτι που θα μου θυμίζει ότι έκανα μαλακία.
Ένα σκισμένο γόνατο ή ένα τσακισμένο χέρι δε λέει.

Παραθέτω απλά τη γνώμη μου, φιλικά πάντα.

Και ένα σεμινάριο από τους πιο έμπειρους θα ενδιέφερε κι εμένα.

spyros_pap

Παράθεση από: Christos στις  02 Ιουλ 2012, 19:32:38 ΜΜ

+1
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Jim21

οταν αρχισα το airsoft εκανα 3 μηνες και κατι  να παω για καφε για να φτιαξω τον εξοπλισμο μου εξοδο σαββατιατικα δεν ξερω τι σημαινει δεν με χαλασε καθολου γιατι κανω κατι που με γεμιζει πρεπει να στερηθεις κατι για να ευχαριστηθεις κατι αλλο αλλα στις μερες μας ο σωστος ο ελληνας περνει κινητο 600 ευρω και κανει αναπαντητες γιατι δεν εχει λεφτα για καρτα

kill or be killed

WARBRO

Παράθεση από: Christos στις  02 Ιουλ 2012, 19:32:38 ΜΜ
Όταν καβαλάς μια μηχανή χωρίς κράνος ενδέχεται να ευχαριστηθείς περισσότερο τη βόλτα απ' όταν θα φοράς ένα. Τι γίνεται όμως όταν πέσεις;
Πρώτα αγόρασα το κράνος μου και όλο τον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ υπόλοιπο εξοπλισμό και μετά τη μηχανή. Γιατί θέλω να έχω ωραίες αναμνήσεις και να μην υπάρχει κάτι που θα μου θυμίζει ότι έκανα μαλακία.

τι γινεται οταν πεσεις χτυπασς κεφαλι στανταρ προσωπικη εμπειρια αρα κρανος και βαλτο καλα  στο κεφαλι σου  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

JUDGE

Παιδια μαζι σας σε ολα απλα θελω να τονισω οτι για τους νεους καλο θα ηταν να γινονται και αλλα παιχνιδια πιο ελαστικα και να γνωριζομαστε και να τονιζεται οτι αφου δεν εχεις αυτο αυτο και αυτο αποφυγε να χωροπηδας σαν το κατσικι.Και γω οταν πρωτο αρχισα για ενα-εναμιση μηνα δεν εβγαινα σαββατα(πρωινο ξυπνημα) δεν πηγαινα για διαφορους χαζοκαφεδες,κραταγα σημειωμενα το τι θελω ποσο κανουν ποτε θα το παρω αν θα παρω καινουργιο ή μεταχειρισμενο κτλ(μεχρι και το ονομα μου εβγαλα για να το κολλαω στην παραλλαγη πραγμα εντελως παπατζιδικο).Αυτο με βοηθησε να αγορασω πιο γρηγορα εξοπλισμο(Αν δειτε ακομα βαζω αγγελεις).Παρατηρω μια αυξηση ενδιαφεροντος απο πολλους και ειπα να το κανω εγω αυτο το θεμα ωσ παραπονο της παρεας μου και ισωσ και δικο μου εν μερη.Τωρα ισως ειμαι δακτυλοδεικτούμενος ως ταραξιας ,ως πονηρος ,ως μακακας που δεν βγηκε απο το αυγο του και θα μας πει ο τουριστας πωσ να παιξουμε.Δεν με νοιαζει ιδιαιτερα γτ οτι εγραψα το εγραψα καλοπροαιρετα εκτος απο ενα σημειο πονηριας που ηταν και σκεψη φιλου σε μια συζητηση του αν θα παμε σε καποιο σεναριο κτλ.Μετα απο πολυ μπλα μπλα την ασπαστηκα.Δεν θελω να πω ολα οσα σκεφτομαι αλλα σε παιχνιδι αν γινει την επομενη κυριακη και σκοπευω να ερθω θα με δειτε και θα μου ριξετε οσο θελετε. ;D Τι να πω βαρατε!Ολοι σε ψιλοχαλια κατασταση βρισκομαστε και το μυαλο οργιαζει.

ΓΛΑΥΚΟΣ

τι γινεται οταν πεσεις χτυπασς κεφαλι στανταρ προσωπικη εμπειρια αρα κρανος και βαλτο καλα  στο κεφαλι σου,,,,,                                                 ,,,,αν σε θελει πας γεια βρουβες ,,προσωπική εμπειρία ,,,,,αφου τα φορας ολα ,,,και γινετε το συμβαν,,,,,και συκονεσε απο τον δρομο,,μετα απο λιγες ωρες 18,,ποναει η μεση μου  [δισκοκιλη] δυο μηνες νοσοκομειο ενα χρονο αποθεραπεια ,,,και παλη καλα που περπαταω [ακομα με ενοχλει ] ολα ειναι θεμα τυχης αλλα οπως λεει ειναι και τυφλη