Παραπονακι για τα σεναρια.

Ξεκίνησε από JUDGE, 29 Ιουν 2012, 00:46:51 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

JUDGE

Καλησπερα παιδια ειμαι σχετικα νεος στο χωρο και σε αυτα τα παιχνιδια Fitness οπως τα λετε ηθελα να συμμετεχω αλλα δεν τα καταφερα λογω εξεταστικης.Εδω και 2 μηνες διαβασμα εξετασεις και δεν εχω πολυ χρονο οποτε δεν ξερω και αν καποιοι δεν πληρουν τους κανονισμους-περιορισμους αλλα τελικα συμμετεχουν.Επισης στην αρχη τα παιχνιδια δεν ειχαν πολλους περιορισμους (γεμιστηρες,παραλλαγες,fps χαμηλοτερα αρα παιζεις και με τα εργοστασιακα ελατηρια εκτος αν εχεισ καποιο κινεζικο).Σκεφτομουν να βαλω και γνωστους μου στο τρυπακι αλλα βλεποντας οτι τα χαλαρα παιχνιδακια μετατραπηκαν σε πολυ οργανωμενα σεναρια δεν θα το κανω.Εδω λοιπον κολλαει το παραπονο μου.Αν ερθω με ενα απλο AEG,γυαλια,hicap και φορμουλα οχι κοντο γτ τσουζει δεν θα με δεχτητε;Εχω εξοπλισμο αλλα οι φιλοι μου δεν εχουν.Γενικα δεν πολυ παιζουν αναρτησεις σεναριων σε ελευσινα βαση νατο απο οσο βλεπω.Οποτε λοιπον εμεις πού μπορουμε να παιξουμε με τα πολυ βασικα;Μηπως ολοι αυτοι οι περιορισμοι αποσκοπουν καπου λεω εγω.Τοσο καιρο πηγαιναμε και παιζαμε οπωσ να ναι ντυμενοι και ολοι περναγαμε ωραια,ξαφνικα τι εγινε;Οικονομικη κριση εχουμε δικα μας λεφτα δεν εχουμε με χαρτζηλικι ζουμε και χρημα για πολυ εξομοιωση δεν παιζει.
Λοιπον για να μην μακρυγορω επειδη ειμαστε μια παρεα μερικων ατομων και δεν αξιζει τον κοπο να παμε και να μην μας δεχτουν ή να παμε και να βλεπουμε ο ενας τον αλλον θα ανεβει καποιο παιχνιδι εστω και με σεναριο αλλα χωρις περιορισμους τυπου(low/mid μονο,θελω καμια 30αρα-50αρα για 3-4 τετοιους και εχω και λογαριασμους να πληρωσω).Μοναδικος περιορισμος η καλη ορεξη και fair play.
Αυτα τα...πολλα ειχα μονο να πω.Δεκτη οποαδηποτε αποψη,διορθωση ή οτι αλλο σχετικο σας κατεβει.
Καλο σας βραδυ!

Jim21

οταν ενας διοργανωτης βαζει οριο στα fps εχει καποιο λογο που το κανει οταν διοργανωσεις εσυ παιχνιδι και ειναι μπεστε σκυλοι αλεστε  στα fps και γινει η στραβη τοτε να σε δω και η στραβη αν γινει δεν κοιταει χαλαρα παιχνιδακια και οργανωμενα σεναρια

kill or be killed

spyros_pap

Ελευσινα εχει σχεδον καθε δευτερο σαββατο παιχνιδι.
Τωρα για τον ρουχισμο ειναι στο χερι του διοργανωτη και το λεει για θεματα ασφαλειας.
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Condor

Καλησπέρα φίλε μου,
Από άποψη των FPS συμφωνώ οτί πρέπει να τηρούνται τα όρια γιατί δεν παίζουμε με την ασφάλειά μας... Τώρα οι στολές δεν είναι μόνο για προσομοίωση αλλά και προστασία... Εγώ αν διοργάνωνα παιχνίδι και ήταν κάποιος νέος θα τον άφηνα να παίξει με φόρμα για να δει τί παιζει, αλλα λόγω έλλειψης πείρας δεν διοργανώνω, και το αφήνω στους πιο πεπειραμένους (που κάτι παραπάνω ξέρουν!)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

JUDGE

Μα εγω θελω να παιξω με χαμηλα fps(οριο αθηνας 328 +5% = 344) σορι αν εδωσα λαθος εντυπωση.Εκει ειναι το περιεργο.Εχω Aeg που βγαζει 340.Για αυτο λεω για τα fps.Ποιος ο λογος να μπουν ορια οταν εδω και 2-3 μηνες ολοι λενε μεχρι 350 ή 370 κτλ.
Γενικα αφηστε τα fps.Οι φορμες πραγματικα προστατευουν το ιδιο με τις παραλλαγες.
Τεσπα οσοι θελουν θα καταλαβουν.

Vangelis

Καλημέρα,

Αν όχι με φόρμα... ίσως με μια ποιο tactical εμφάνιση όπως αυτή:
http://www.airsoft-obsessed.com/511-tactical-pants.html

Καλή συνέχεια,
Vangelis

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

WARBRO

Παράθεση από: Vangelis στις  29 Ιουν 2012, 02:16:39 ΠΜ
Καλημέρα,

Αν όχι με φόρμα... ίσως με μια ποιο tactical εμφάνιση όπως αυτή:
http://www.airsoft-obsessed.com/511-tactical-pants.html

Καλή συνέχεια,
Vangelis
σε σορτσακι βγενει για παραλια
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

JUDGE

Ναι αυτο που λες Βαγγελη το δεχομαι και ειναι πολυ ωραιο και προσεγμενο.Απλα ξερεις δεν ειμαστε υποχρεομενοι να αγοραζουμε τα παντα για να περναμε καλα.Εξηγησα στους φιλουσ μου πωσ παει και ψιλοξενερωσαν με το ποσα πρεπει να δωσουν για να παιξουν εντος κανονισμων.Απλα θελω να καταλαβουν οι καθε διοργανωτες οτι παιζουμε ,οπως λενε και πολλοι εδω μεσα στους νεουσ παικτες, χρειαζεσαι προστασια,οπλο airsoft και καλη διαθεση.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ισως καποιοι προσπαθουν να κανουν τα δεδομενα ετσι ωστε να εχουν καποιο οφελος τι αλλο να πω.Δεν θελω να γινω πολυ κακουλης και να αρχισουν παρατραγουδα.

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: JUDGE στις  29 Ιουν 2012, 01:53:24 ΠΜ
Μα εγω θελω να παιξω με χαμηλα fps(οριο αθηνας 328 +5% = 344) σορι αν εδωσα λαθος εντυπωση.Εκει ειναι το περιεργο.Εχω Aeg που βγαζει 340.Για αυτο λεω για τα fps.Ποιος ο λογος να μπουν ορια οταν εδω και 2-3 μηνες ολοι λενε μεχρι 350 ή 370 κτλ.
Γενικα αφηστε τα fps.Οι φορμες πραγματικα προστατευουν το ιδιο με τις παραλλαγες.
Τεσπα οσοι θελουν θα καταλαβουν.

Μόλις γύρισα..και είμαι αρκετά κουρασμένος γαι να γράψω αυτήν την ώρα 5 πραγματάκια και να σου δώσω να καταλάβεις,
προς τι όλες αυτες οι προϋποθέσεις και όροι σε κάθε παιχνίδι...κάνε υπομονή μέχρι να ξημερώσει.....

Μέχρι τότε... έχεις όλο το διακαίωμα να  πάρεις την παρέα σου και να παίζεται παιχνίδια όπως τα γουστάρετε με ότι ενδυμασία γουστάρετε.....με όσα fps γουστάρετε.....

#LEONARDO-SWORDFISH#

και θα σου πω και για τα ωφέλη....και που αποσκοπούν τα οργανωμένα παιχνίδια....

αλλα με αυτά που έχεις ήδη γράψει...κάπου αποσκοπείς εσύ και όχι οι διοργανωτές.

Υπομονή λοιπόν μέχρι αύριο.

Καληνύχτα ....

greekf

ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ FPS (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ).ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΡΜΙΤΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!! ;D ;D ;D
alea iacta est

godfather

οποιος εχει αποριες και γιατι για το hoppy που διαλεξαμε ας διαβαση τη ειναι το airsoft και μετα ας αποφασιση το γιατι οχι με φορμουλες και κοντα παντελονακια

παντα φιλικα
godfather

Τι Είναι το Airsof ;

Το Airsoft είναι ένα σύγχρονο σπορ που προσομοιώνει την μάχη, ένα hobby στο οποίο οι αντίπαλοι πρέπει να «εξολοθρεύσουν» ο ένας τον άλλο χρησιμοποιώντας Airsoft όπλα, τα οποία λειτουργούν με μπαταρία η ελατήριο, και εκτοξεύουν μικρές σφαιρικές πλαστικές μπίλιες. Οι συμμετέχοντες συχνά χρησιμοποιούν διαφορετικά όπλα, τα οποία είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε οπτικά να προσομοιώνουν τα αληθινά καθαρά για λόγους ψυχαγωγίας και αληθοφάνειας. Οι συμμετέχοντες επίσης χρησιμοποιούν αξεσουάρ και ρουχισμό που θα τους δώσουν τακτικό πλεονέκτημα ανάλογα με το μέρος στο οποίο βρίσκονται (δασός, πεδιάδα, κτίρια κτλ). Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει άνθιση του αθλήματος αυτού στη Νότια Αμερική και στηνΕυρώπη.

Το Airsoft αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία προς το τέλος του 1970, για να παρέχει μια εναλλακτική λύση σε λάτρεις όπλων επειδή οι τοπικοί νόμοι απαγόρευαν την κατοχή - εκπαίδευση και χρήση οπλών. Δόθηκε μεγάλη έμφαση στην παραγωγή των ακριβών αντιγράφων (replicas) των αληθινών όπλων. Αντίθετα το Paint Ball αναπτύχθηκε στην Αμερική το 1981 ως παραλλαγή του «tag it» με την χρήση χρώματος. Αντίθετα με το Airsoft, τα όπλα του Paint Ball δεν δίνουν έμφαση στην αληθοφάνεια, αλλά στην λειτουργικότητα. Το PaintBall κέρδισε περισσότερη δημοτικότητα στην Αμερική, ενώ είναι σχεδόν ανύπαρκτο στην Ανατολική Ασία.

Μέθοδοι παιχνιδιού Airsoft

Οι παίκτες των παιχνιδιών Airsoft συναντιόνται σε διάφορα πεδία, όπως κτήρια, δάση, και στις χώρες στις οποίες υπάρχει σχετική νομοθεσία, σε χώρους χαρακτηρισμένους ως Πιστές Airsoft. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι και σενάρια παιχνιδιού, όπως Γενικές Αψιμαχίες (Team Deathmats), Υπεράσπιση σημείου (King of the hill), Κατάληψη σημείου (Capture the flag) και άλλα. Επίσης υπάρχουν προσομοιώσεις στρατιωτικών σεναρίων (Abuse – Patrol – Sniper ops). Επίσης υπάρχουν σενάρια MilSim που θα εξηγηθούν παρακάτω. Ο γενικός σκοπός είναι να χτυπηθεί ο αντίπαλος με τις πλαστικές μπίλιες και έτσι να βγει από το παιχνίδι. Σε αντίθεση με το Paint Ball, δεν χρησιμοποιείται χρώμα, και είναι καθαρά στην Ομαδικότητα και την Ειλικρίνεια των παιχτών να παραδεχτούν ότι χτυπήθηκαν και να αποχωρήσουν από τη μάχη ανάλογα με το σενάριο.

MilSim

Τα παιχνίδια τύπου MilSim (Military Simulation) συνδυάζουν στοιχεία Airsoft και Role Playing. Δίνονται αποστολές όπως θα δίνονταν σε κανονική ομάδα στρατού, και η ομάδα αυτή κινείται για να επίτευξη το στόχο.

Σύστημα Τιμής

Το σύστημα τιμής ορίζει ότι οι παίκτες βασίζονται στην ειλικρίνεια ο ενός του άλλου, για την παραδοχή του χτυπήματος, γιατί αντίθετα με το Paint Ball όπως προαναφέρθηκε, δεν υπάρχει χρώμα το οποίο να υποδεικνύει ένα χτύπημα. Ανάλογα με την απόσταση και τον τύπο του όπλου και του ρουχισμού, τις περισσότερες φορές ένα άτομο το οποίο θα χτυπηθεί, θα νιώσει την κρούση ελαφρά πάνω στο ρουχισμό του, η θα ακούσει τον χαρακτηριστικό ήχο της μπίλιας πάνω στην εξάρτιση του. Τότε πρέπει να παραδεχτεί το χτύπημα και να αποχωρήσει από το πεδίο, είτε στο «Safe Zone» στο οποίο θα αναγεννηθεί και να ξανά εισχωρήσει στη μάχη, είτε αποσυρόμενος εντελώς από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό ορίζεται από τους κανόνες του εκάστοτε σεναρίου. Σε μεγάλα παιχνίδια όπου συμμετέχουν πολλά άτομα, προσθετά συστήματα κανόνων μπαίνουν σε εφαρμογή, λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια της σωματικής ακεραιότητας των παικτών πριν από κάθε τι άλλο. Στα παιχνίδια αυτά απαγορεύεται κάθε τύπος αληθινού όπλου η αεροβόλου όπλου με σιδερένια βλήματα, αέριο, μαχαίρια και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παικτών. Το Airsoft είναι ένα hobby, ένα άθλημα για διασκέδαση, και όχι ένας ακόμη τρόπος να θέσουμε την ζωή μας σε κίνδυνο! Οι κανόνες ασφάλειας υπάρχουν και ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ στο ΕΠΑΚΡΟ!

Όπλα και εμβέλειες

Σε σχέση με το Paint Ball, η δύναμη των οπλών Airsoft είναι σαφώς ΠΟΛΥ μικρότερη. Τα πλαστικά σφαιρίδια του Airsoft ζυγίζουν 0.2 γραμμάρια με 0.25 γραμμάρια, και εκτοξεύονται με ταχύτητα 300 Foot per second (FPS) δηλαδή 90 μέτρα το δευτερόλεπτο. Στην κρούση τους μεταφέρουν το μέγιστο 1 Jules ενέργειας. Σε αντίθεση με το Airsoft, μια σφαίρα Paint Ball ζυγίζει 2.84 γραμμάρια και εκτοξευμένη με 300 FPS μεταδίδει 11.8 Jules ενέργειας στην πρόσκρουση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Παρότι τα όπλα Airsoft λειτουργούν και συμπεριφέρονται διαφορετικά από ότι τα κανονικά όπλα, και παρόλο που τα όπλα Airsoft δεν μπορούν να επιφέρουν θανατηφόρα πλήγματα σε αντι8εση με τα πραγματικά, οι βασικοί κανόνες ασφάλειας του Airsoft ακολουθούνται και πρέπει να ακολουθούνται ΠΑΝΤΟΤΕ, είτε στο πεδίο της μάχης, είτε κατά την ξεκούραση των διαλειμμάτων.

Οι βασικοί κανόνες είναι:

1) Χρησιμοποιείτε πάντα όλα τα όπλα σαν να ήταν γεμάτα και έτοιμα να ρίξουν. Βγάζετε τους γεμιστήρες και ασφαλίζετε τα όπλα (Safe) πάντα.

2) Πάντα στρέφετε το όπλο μακριά από οτιδήποτε δεν έχετε πρόθεση να χτυπήσετε.

3) Κρατάτε το δάχτυλο σας μακριά από την σκανδάλη και το σύστημα σκανδάλης, μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι και να είστε έτοιμοι να ρίξετε.

4) Πάντα να είστε σίγουροι για τον στόχο, καθώς και το τι τον περιβάλει (δίπλα, πίσω κτλ).

5) Πάντα - ΠΑΝΤΑ - ΠΑΝΤΑ φοράτε τα ειδικά προστατευτικά γυαλιά του παιχνιδιού, ακόμη και μετά το τέλος της μάχης στο διάλειμμα.

6) Ακούτε τους Αρχηγούς των ομάδων σας (Team Leader), το σενάριο καθώς και τις υποδείξεις ασφάλειας τους. Σύνηθες είναι στα περισσότερα σενάρια να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εμπλοκή αντίπαλων σε αποστάσεις μικρότερες των 5 μέτρων για λόγους ασφάλειας!

7) Πάντα να συμμορφώνεστε με τις παύσεις του παιχνιδιού, καθώς μπορεί κόσμος ο οποίος δεν συμμετέχει στο παιχνίδι να βρίσκεται στην περιοχή. Αν επέλθει παύση, ασφαλίστε το όπλο σας μέχρι να λάβετε περαιτέρω οδηγίες.

Νομικά θέματα

Τα παιχνίδια Airsoft είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για άτομα άνω των 18 ετών. Τα παιχνίδια Airsoft είναι ΝΟΜΙΜΑ στα περισσότερα μέρη του κόσμου. Κάποιες χώρες έχουν έξτρα προδιαγραφές και νόμους όσον αφορά τα μέρη εμπλοκής, τα όπλα και τους συμμετέχοντες. Στην Ελλάδα ακόμη δεν υπάρχει κάποιο σχετικό νομοσχέδιο σε ισχύ, και αυτό δεν μπορεί να χαρακτηρίσει τα παιχνίδια Airsoft ούτε παράνομα, ούτε και νόμιμα. Το ίδιο ισχύει και για τα παιχνίδια Paint Ball.

Διάφορες των οπλών Airsoft από τα πραγματικά

Η μεγαλύτερη διάφορα ενός όπλου Airsoft, και αυτό που θα το κάνει ευδιάκριτο είναι το σχήμα τροφοδοσίας στις γεμιστήρες, οι οποίες έχουν ένα μικρό, στρογγυλό στόμιο απ' το οποίο περνάνε οι μπίλιες. Ο μη ρεαλιστικός χαμηλός ήχος που κάνουν όταν εκπυρσοκροτούν είναι ακόμη ένα διακριτικό τους, σε αντίθεση με τα πραγματικά. Όταν το όπλο είναι λυμένο, η πολύ λεπτή μικρή κάνη του, το κάνει άμεσα ευδιάκριτο. Είναι πανεύκολο για τον καθένα να ξεχωρίσει ένα όπλο Airsoft σε αντίθεση με ένα πραγματικό. Δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις η οτιδήποτε άλλο.

Τάλων

Εγώ πάλι έχω δυο απορίες...

Πριν ψωνίσεις ρώτησες είδες άκουσες ;

Γιατί δεν συνεχίζεις να παίζεις εκεί που έπαιζες με φόρμες κλπ. ;

Μετά σαν νέος παίχτης τι ακριβώς εξήγησες στους φίλους σου και γουστάρανε ;

Προσωπικά νομίζω ότι κάτι άλλο θέλεις αλλά ακόμη δεν ξέρεις τι ; 
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

greekf

και γω ειμαι καινουργιος στο αθλημα και εχω παρει αρκετα πραγματα απο εξοπλισμο αλλα εγω το ηξερα οτι θα γουσταρω το ολο θεμα του airsof αλλα καποιος που δεν ειναι σιγουρος,οταν ολα τα οργανομενα παιχνιδια δεν επιτρεπουν τουλαχιστον την φορμιτσα,πρεπει να παει να σκασει 50ακι πρωτα και μετα να το δει?σαφως το παιχνιδι απαιτει καποια πραγματα αλλα καποια στιγμη πρεπει να υπαρχει και ελαστικοτητα. :) :)

ευχαριστω πολυ
alea iacta est

muninja

Δηλαδή μια φόρμα με ορειβατικό-επιγονατίδες-αγκωνίδες δεν προστατεύει;Διαβάζω εδώ και καιρό για το αιρσοφτ και το παιντμπολ και βλέπω κατηγορίες ρεκ,μιλσιμ κλπ.Το αιρσοφτ είναι μόνο μιλσιμ;

Τάλων

Παράθεση από: greekf στις  29 Ιουν 2012, 16:11:03 ΜΜ
σαφως το παιχνιδι απαιτει καποια πραγματα αλλα καποια στιγμη πρεπει να υπαρχει και ελαστικοτητα. :) :)

ευχαριστω πολυ

Αγαπητέ σαφώς και υπάρχει ελαστικότητα και μάλιστα τεράστια.
Είναι σε τέτοιο επίπεδο μάλιστα που αν θέλεις δεν έρχεσαι να παίξεις.

Γιατί δεν καταλαβαίνεται πόσο απλό είναι.

Το κάλεσμα στο παιχνίδι του ο διοργανωτής έχει όρους και προϋποθέσεις που πρέπει να αποδεχθείς για να συμμετέχεις. Αλλιώς κάθεσαι σπιτάκι σου.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

greekf

Παράθεση από: Τάλων στις  29 Ιουν 2012, 16:19:03 ΜΜ

Το κάλεσμα στο παιχνίδι του ο διοργανωτής έχει όρους και προϋποθέσεις που πρέπει να αποδεχθείς για να συμμετέχεις. Αλλιώς κάθεσαι σπιτάκι σου.
[/quoteαγαπητε μου απλα ειπα την γνωμη μου σε κατι που ισχυει γενικα ουτε ειπα να το αλλαξω ουτε τιποτα!!εκτος αν δεν μπορω να πω την γνωμη μου!!!εννοειται οτι συμμορφωνεσαι με τους ορους του διοργανωτη!!δεν νομιζω ομως ολοι να ξεκινησαν το airsoft με παραλλαγες εξαρτησεις αρβυλες και ολο το σετ..και καλο 8α ηταν να μην υπαρχει υφακι στις απαντησεις του τυπου κατσε σπιτι γιατι δεν ειναι καθολου ομορφο ;) ;)τες πα δεν ασχολουμαι αλλο με το θεμα και παλι ευχαριστω
alea iacta est

Contrator101

Καλησπερα

Καταρχην να ξεκινησω με το οτι οντως ο εμπνευστης του παιχνιδιου θετει τους ορους συμμετοχης και αυτο ειναι απολυτος λογικο και σεβαστο.
Δευτερον ξερω 100% οτι αν καποιος δεν εχει ξαναπαιξει και ερχεται για πρωτη φορα ο συγκεκριμενος διοργανωτης δεν θα ειχε απολυτως κανενα προβλημα να ερθει με φορμα και ενα καλο παποθτσι υπαιθρου πανω απο ολα για να μην γυρισει κανεναν αστραγαλο ο ανθρωπος.
Τωρα αν εχεις συμμετασχει δοκιμαστικα σε κανα δυο παιχνιδια και ειδες αν σου αρεσει η οχι μετα θα πρεπει να τηρησεις τους ορους φορωντας αυτα που πανω απο ολα σου χρειαζονται για την προστασια σου και για το υφος του παιχνιδιου γιατι στην τελικη η παπατζα ειναι που το κανει ςραιο.
Επειτα η παραλλαγη και τα αρβυλα,εξαρτηση κλπ, θα σε προστατεψουν οσο και τα γυαλια σου γιατι φια παραδειγμα τετοια εποχη εχει φιδια τι καλυτερο απο ενα παπουτσι που καλυπτει το ποδι σου μεχρι ψηλα επισης η παραλλαφη εχει τσεπες και τσεπακια να χωρεσεις οτι νομιζεις πως σου ειναι απαραιτητο για τις ωρες που θα αφιερωσεις πχ στην φυση και τελος η εξαρτηση θα σε βοηθησει να εισαι πιο ανταγωνιστικος στο παιχνιδι γιατι θα εχεις μια μεγαλυτερη ταχυτητα αλλαγης πυρομαχικων και μια χ ποσοτητα παραπανω στην τελικη δεν θα πονεσεις και τοσο πολυ απο μια μπιλια αν υποθεσουμε οτι μπορει να πονεσει καποιος.
Και για να μην παρεξηγηθω τα παραπανω ειναι η προσωπικη μου γνωμη και αποψη μου και με μονο σκοπο την διατυπωση της και οχι την συμβουλευση και παροτρυνση κανενος.
Ευχαριστω.

remali

Απορια δικη μου. Γιατι αφου σε χαλαει ο τροπος διεξαγωγης και οι κανονες που πρεπει να ακολουθησεις (dresscode) δεν ανακοινωνεις εσυ ενα παιχνιδι θετωντας τουσ δικους σου κανονες ? Ενας μετρητης αν εισαστε μια παρεα πχ 5 ατομων θα σας ερθει καπου στα 20 ευρω το ατομο. Ανακονωνεις λοιπον το παιχνιδι σου με τους κανονες που θεσπιζεις σαν διοργανωτης και οσοι πιστοι προσελθονται.Εχει παιχνιδι που απαγορευει φορμες στα μεταλλεια αυριο και Hicap? Ανεβασε ενα στην ελευσινα με Hicap μαγιο και σομπρερο  ;D .Μην περιμενεται απο καποιον αλλο να βγαζει παντα το φιδι απο την τρυπα γιατι κανενας δεν ειναι υποχρεομενος στην τελικη να κανει σεναρια δημοσια ουτε πληρωνεται για αυτο. Οποτε Καθε κανονας που θετει ειναι υποχρεωτικος απο την στιγμη που θελεις να λαβεις μερος στο παιχνιδι του. Δεν ειναι μονο για θεμα ασφαλειας αλλα και σεβασμου στους αλλους που εκαναν το βημα το παραπανω και πληρουν τις προυποθεσεις και προπαντως στον διοργανωτη.
Δες το και αλλιως. Αν εκανες ενα παρτυ σπιτι σου και ελεγες <<Δεν θελω να καπνιζεται εντος του σπιτιου>> Θα σου αρεσε να καπνιζαν???

Φυσικα αυτο δεν παει σε κανεναν προσωπικα αλλα γενικα σε οποιον εχει αυτη την απορια και παραπονακι.

Φιλικα Remali

Father

Παράθεση από: Τάλων στις  29 Ιουν 2012, 16:19:03 ΜΜ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!   ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!   

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΕΚΤΟΣ AIRSOFT ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ 5Χ5 ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΔΥΧΑΛΟ
ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΒΕΡΜΟΥΔΙΤΣΑ ΠΙΟΥ!!!

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΩΡΕ!!! ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!! χααχχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχ

ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...

Θανάσης Βέγγος - "Ρίξε μια σφαλιάρα"