Κλείστρο για ΤΜ Glock 18C???

Ξεκίνησε από PanPan, 10 Ιουν 2012, 18:16:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PanPan

Πού θα μπορούσα να βρω κλείστρο για το παραπάνω όπλο; Το δικό μου έσπασε και σκέφτομαι για μεταλλικό αλλά δεν θέλω να πάρω κάποιο που θα το λιμάρω με τις ώρες για να λειτουργήσει

Arbiter

εγω το λιμαρα με εναν φιλο ενα κινεζικο φτηνο και ρε σι Πανο απλα δεν μπορω να σου εξηγησω την αισθηση.......ντακς.....XD anyway το μαγαζι εδω παντος εχει ηταν να παρω εγω,αλλα το μεταλλικο ειναι αλλη υποθεση,παντος εαν θες εχω το δικο μου το πλαστικο που παιζει να κανει αν θες και το δεις οτι δουλευει στο πουλαω να πιω κανα καφε!χαχαχαχα
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

salomon_says

Πήγαινε στο μαγαζί που το πείρες κ ζήτα αντικατάσταση!!! Λόγο Εγγυήσεις 2 χρόνια.
Athens Core Omega  Salomon [ACO/002]

Arbiter

νομιζω μεταχειρισμενο πρεπει να το ειχε αλλα anyway

ACIDBLACK

ενα παληκαρι στην ομαδα εχει βαλει ενα της CASPIAN και ειναι το κατι αλλο..
ΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΛΟΣ.

Arbiter

εγω της guarder απλο,ενω ολοι μου λεγαν δεν γινεται τπτ .κατσαμε με εναν φιλο το ξυσαμε ελαχιστα και ντακς τι να πω....πηρα και ενα green gas αρκετα πιο δυνατο και μοιαζει με machine gun τωρα γιατι ειναι και αυτοματο χαχα

PanPan

Καινούριο το χα πάρει αλλά απέξω. Πάντως δεν του κάνα τέτοια χρήση που να δικαιολογεί σπάσιμο. Guarder είχα βάλει στο 17ρι και ακόμα τρίβω και δεν δουλεύει. Θα ψάξω και για το Caspian αλλιώς Guarder και βλέπουμε

PanPan

Βρήκα μετελλικό κλείστρο μαζί με κάνη ατσάλινη από μία εταιρεία PGC. Την έχει ακούσει κανεις;;;

Arbiter

ειναι τα ακριβα αυτα??Εγω την καννη τελικα δνε την καταφερα!!να σου πανω αμα εχεις τπτ ανταλλακτικα βιδες για το πανω κλειστρο να μου πεις

PanPan

60 δολλάρια το βρήκα... Ανταλλακτικά δεν έχω :P

shadowalker

Σε ΤΜ G17 που έβαλα το μεταλλικό κλείστρο της Guarder χρειάστηκε φάγωμα με λίμα η πάνω μεταλλική πλευρά του blowback unit, το οποίο θεωρητικά άμα ξέρεις τι κάνεις δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Υπάρχει φυσικά πάντα η πιθανότητα να χρειάζεται περισσότερο λιμάρισμα και μέχρι να το στρώσεις αν σου φρακάρει το κλείστρο να παιδέψει αρκετά.
If god created all men, Samuel Colt made them equal.

PanPan

Οκ παιδιά σας ευχαριστώ. Το blowback unit είναι αυτό που βρίσκεται πάνω στο κλείστρο στην πίσω πλευρά;

shadowalker

Τα σημεία που θέλουν λιμάρισμα είναι αυτά που είναι σε κύκλο στην φωτογραφία

PanPan

PanPan

Μετά από ένα χρόνο που το πιστόλι δεν δούλευε έτριψα ίσα ίσα το blowback unit και το πιστόλι δουλεύει άψογα!!! Ευχαριστώ shadowalker με έφτιαξες άσχημα! Οπότε μπορεί να πάρω μεταλλικό κλείστρο και για το 18ρι!!!

shadowalker