μασκα πλεγματος

Ξεκίνησε από nick, 19 Μαΐου 2009, 16:18:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nick

ειναι μια μασκα πλεγματος εξισου καλη με τη μασκα με το πλαστικο γυαλι??για παραδειγμα συμφερει να αγορασω αυτη τη μασκα?:

ARMAGEDDON

κανένα link η καμιά φώτο δεν έχεις.

nick

βασικα ειχα link αλλα αφεραιθηκε διοτι ενεντια στους κανονες του forum :-\

cgwolf

Η μάσκα για την οποία ρωτάει ο φίλος μας.
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

nick

ναι,αυτη ειναι,θα μου πειτε επιτελους τι γνωμη εχετε? :-\

cgwolf

Το μόνο που μπορώ να πώ για την συγκεκριμένη είναι οτι την είδα απο κοντά στο παιχνίδι της Κυριακής στην Ελευσίνα.
Το οτι έχει μεταλικό πλέγμα πιστεύω οτι την κάνει αρκετά ανθεκτική σε χτυπήματα,αλλά επειδή δεν την έχω χρησιμοποιήσει
λέω απλά πως μου φάνηκε.

nick

ποπο,καλα που μου το ειπες..... :o

cgwolf

Παράθεση από: Atsalakotos στις  19 Μαΐου 2009, 21:46:05 ΜΜ
Η ΒΒ μπορεί να θρυμματιστεί όταν σκάσει πάνω στο πλέγμα και να περάσουν στα μάτια σου, και τέρμα! Για αυτό, όχι πλέγματα!

Πιστεύω οτι αυτό που αναφέρεις είναι ΠΟΛΥ ακραίο...για να έχει αρκετή δύναμη να θρυματιστεί ΚΑΙ να περάσει μέσα απο τόσο μικρό πλέγμα (γιατί οι τρυπίτσες που έχει
είναι πραγματικά πολύ μικρές),τότε φοβάμαι ότι και γυαλιά προστασίας να φοράς πάλι δεν σε σώζει τίποτα...
Γνώμη μου πάντα...μόνο κάνα τεστ σαν αυτο που έκαναν τα παιδιά με τα safety goggles μπορεί να δείξει κάτι.

Θάνος

Αυτό που ανέφερε ο Atsalakotos...ακούγεται τρομακτικό καί μόνο με την ιδέα καί με έβαλε σε σκέψεις, μιάς καί είμαι σε αναζήτηση καί επιλογή μάσκας προστασίας.  :-\
keep safe distance...

cgwolf

Εγώ σαν μάσκα έχω μία απο Paintball...και μεγαλύτερη αντοχή,και καλύτερη εμφάνιση.
Όσο για το πλέγμα,ναι, ακούγεται πολυ τρομακτικό αυτό που είπε ο φίλος ατσαλάκοτος...αλλά πιστεύω ότι δεν είναι τόσο ευκολο να συμβεί.
Και πάλι λέω οτι ειναι πρωσοπική μου γνώμη αυτο που θα πώ.
Επειδή έχω με χ-ψ τρόπους καταφέρει να θρυματίσω BB,ποτέ ως τώρα δεν το είδα να σπάει σε τόσο μικρά θραυσματα ικανά να περάσουν απο
τόσο μικρές τρύπες όπως της συγκεκριμένης μάσκας...ΑΛΛΑ...φύλαγε τα ρούχα σου,λένε....
Οπότε σ'αυτό το σημείο θα συμφωνήσω με το Atsalakoto οτι καλύτερα όχι πλέγμα γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και ποτέ δεν ξέρεις...

Θάνος

Φίλε @cgwolf, μήπως έχεις κάτι να προτείνεις γιά μάσκα με φωτό αν είναι εύκολο ή με προσωπικό μήνυμα? Ευχαριστώ.  :)
keep safe distance...

cgwolf

Εξαρτάται το παιχνίδι που θέλεις να κάνεις φίλε Θάνο...αν είναι close combat  θα πρότεινα full-face...θα σου στείλω σε pm κάποιες σαν τη δική μου.
Απ΄την άλλη θα έλεγα ότι και τα Advanced Combat Goggles στο  εμένα με καλύπτουν πλήρως... http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_106&products_id=693
Βέβαια εγώ προτιμώ να παίζω σαν sniper (μακρυά κι ευτυχοισμένοι δλδ  :) ) οπότε ακόμα και τα tactical eyewear της CA μου κάνουν μια χαρά.
Θα πάρω και Combat Goggles και ελπίζω να μην γυρίσω σπίτι κάποια μέρα σαν τον Scarface.

Θάνος

Σε ευχαριστώ γιά την απάντηση φίλε μου, τα έχω δει τα googles που έχει το airsoftcenter καί δείχνουν αξιόλογα, αλλά ύστερα από τα σημάδια που είδα στα πρόσωπα φίλων που παίζαμε μαζί Ελευσίνα, χεχε...όσο να'ναι, θά 'θελα να αποφύγω κάτι παρόμοιο καί κοιτάω κάτι σε μάσκα πλέον (με στυλ), καί να μην με εμποδίζει να φοράω καί το κράνος παράλληλα.  ;)
Θα προτιμούσα κάτι τέτοιο http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_106&products_id=445 , γιά να πω την αλήθεια αν πληρεί τις προδιαγραφές.
keep safe distance...

passenger

μια και που την εχω θα πω οτι ειναι καλη. 
δεν υπάρχει περιπτώσει να θολώσει ποτε, ούτε να σπάσει εξαιτίας κάπιας ριπης απο κοντα.
όσο αφορά το θέμα τον θραυσματων νομίζω ότι είναι μικρή η πιθανότητα όσο και το να σπάσει μια πλαστική μασκα ,
στην περιπτώσει μου πάντως φοράω από μέσα και γυαλιά λόγο στραβομάρας  :P οποτε πιστεύω μειώνεται ο κίνδυνος από τυχόν θραυσματα

mirrage

Πάντα δοκιμάζω τα γυαλιά από μηδενική απόσταση και πρώτα με το AEG μου που βγάζει περί τα 350fps.
Λοιπόν, μία ίδια μάσκα από το Hong Kong την τρύπησε σε δοκιμή στο HOTEL πριν 1- 1.5  μήνα.
Αν λοιπόν την πάρεις δοκίμασέ την με όπλο ανάλογο του χώρου που παίζεις δλδ CQB-350 fsp η
woodland-450 fps μη σου πω και 550 fps αφού κυκλοφορούν και σκοπευτές εκεί έξω.

Θάνος

..που σημαίνει, ότι δεν υπάρχει μιά διασφάλιση από την εταιρεία που τα κατασκευάζει, σε σχέση με την αντοχή της. Άρα, πρώτα αγοράζεις καί δοκιμάζεις, αν αντέξει έχει καλώς, αν δεν...πάμε γι άλλα? Σαν πολύ φλού, πολυέξοδο καί υπερβολικό μου ακούγεται αυτό. Μήπως είναι καιρός να αρχίσουμε να ζητάμε τουλάχιστον κάποιες πιστοποιήσεις γιά την αντοχή τους? Λέω εγώ τώρα....
keep safe distance...

Maleficus

ena + kata ti gnomi m sto hobby mas einai i apousia tis maskas kai i aparaititi mono kalipsi sta matia
me ena  full face skoufo mporeis kalista na prostatepseis ta iperoxa dontakia s (etsi m exoun pei toulaxiston ) an kai iparxoun kai kalimata mono gia ti perioxi ton kato zigomatikon kai tou pigouniou ...
diorthoste me an kano lathos gia to skoufo ...

Athens

o skoufos fenete na kanei douleia , alla pios kalokairiatika tha foresei ena tetoio pragma  ::) . Gualaki , eksartish kai off you go .
Vevaia de kserw an ta male members prepei na foresoun kai tpt gia tis katw perioxes .. ::) :P

nick

βασικα,οπως μου ειπε ο σαππερ,υπαρχει ενα προστατευτικο που λεγεται spasuar και βρισκεται στα αθλητικα ειδη...πηγα και εγω λοιπον,αλλα επειδη δεν ειχα πανω μου 22Ευρω οπου εκανε δεν το αγορασα,αλλα ειδα πως ειναι ποκυ σκληρο,προστατευει καλα ,επιτρεπει κινησεις και χρησιμοποιειται και στις πολεμικες τεχνες....γι'αυτο,οποιος φοβαται για τα.... "αχαμνα" του,ειναι η καλυτερη επιλογη ;D

Cataphract

Παράθεση από: nick στις  24 Μαΐου 2009, 12:36:04 ΜΜ
βασικα,οπως μου ειπε ο σαππερ,υπαρχει ενα προστατευτικο που λεγεται spasuar και βρισκεται στα αθλητικα ειδη...πηγα και εγω λοιπον,αλλα επειδη δεν ειχα πανω μου 22Ευρω οπου εκανε δεν το αγορασα,αλλα ειδα πως ειναι ποκυ σκληρο,προστατευει καλα ,επιτρεπει κινησεις και χρησιμοποιειται και στις πολεμικες τεχνες....γι'αυτο,οποιος φοβαται για τα.... "αχαμνα" του,ειναι η καλυτερη επιλογη ;D

22 έουρα;

Πάλι καλά που δεν το πήρες, θα σε πιάνανε κώτσο. Το δικό μου το πήρα 5 ευρώ και το φοράω στη σπαθασκία, οπότε το ΒΒ δεν παίζει να μου κάνει τίποτα.

Βέβαια βαριέμαι να το φορέσω αλλά δεν είναι τίποτα, μάλλον όταν τη φάω θα το ξανασκεφτώ  :P