ασκος-''φουσκα'' νερου τυπου camelbak

Ξεκίνησε από Nick Babouinos, 08 Μαΐου 2012, 16:52:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick Babouinos

ωραια αποτι φαινετε το καμελμπακ τα σπαει,αν κ μερικοι στο utube σπαζονται σε κατι reviews που ειδα αλλα αυτο που λες το χρησιμοποιυν κ επαγγελματιες!!τωρα κοιτα δεν εχω σκοπο να το αφησω καμια βδομαδα το νερο μεσα αλλα ενα 8ωρο την ημερα σιγουρα!!!!απο καθαρισμο οπως ειπες παραπανω 1-2 φορες το χρονο??αν χρησιμοποιω ομως νερο βρυσης δε θελει μια φορα τη βδομαδα σαπουνι???κ το σωλινακι???πως καθαριζετε??

folley

Δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητησω το Camelbak, αλλα επειδη τις τελευταιες μερες το εψαξα λιγο, ριξε μια ματια και εδω:
http://www.hydrapak.com/store-2/#ecwid:category=632576&mode=product&product=6779086

και ενα αρκετα κατατοπιστικο βιντεακι:
Hydrapak Hydration System

Επισης το βρηκα και σε ελληνικο καταστημα και σκεφτομαι να το αγορασω.

Delta-7

Υπάρχουν πολλά κ διάφορα είδη Hydration System, κ φυσικά πολλές μάρκες κ είδη, με διάφορα στο  κόστος μεγάλο η μικρό.
Κάθε υλικό φτιάχνετε για συγκεκριμένο σκοπό ( πολιτική χρήση πχ. ποδηλάτες κ.α. η Στρατιωτική χρήση πχ. πεζικάριος κ.α )
το ένα είναι για χαλαρές καταστάσεις κ το άλλο να αντέξει κάποιες άλλες καταστάσεις να ζουλιχτεί να πιεστεί κ.α.
            Αρα οταν ειναι να παρουμε το  Hydration System πρεπει να ξερουμε γιατι το θελουμε;
             Επισης τι ζηταμε απο το υλικο που θα παρουμε, πρεπει να εχει κατι  εχτρα!!.
             θελουμε να εχει  προδιαγραφες και πιες.
             Χρονος κ τροπος χρησης του υλικου. (συχνη η περιορισμενη χρηση.)

Και το μπουκάλι νερού καλό είναι γιατί μπορείς να το συμπιέσεις όταν αδειάσει και να βάλεις στο Σάκο, αλλά  το καλοκαίρι βράζει (υπάρχουν κ θήκες που το κρατανε κρύο) αλλα θες έχτρα σάκο να το κουβαλάς, το άλλο καλό με το μπουκάλι είναι οτι μπορείς να βάλεις κ νερό από πηγή ,εγώ στο ασκό δεν θα έβαζα εκτός κ  εάν ήταν μεγάλη ανάγκη γι' αυτό έχω πάντα μαζί μου κ το μπουκάλι.
Όλα αυτά είναι εμπειρίες από την δουλεία μου γιατί τον ασκό τον έχω πακτωμένο πάνω μου.
'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

ExPBler

Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό
Airsoft GI - Source Tactical Manufacturer Spotlight - 1L and 3L Hydration Carriers

Πολύ θετικό και το οτί ανοίγει από πάνω για να πλένεται.

JUDGE

Εγω εχω αγορασει το κλασικο υδροδοχειο που ηταν μαζι με ενα γιλεκο pentagon και για την συντηρηση του οποτε γυρναω σπιτι και το αδειαζω ριχνω μεσα 1 κουταλακι του γλυκου ουζο χωρις να το ξεπλύνω.
Την επομενη που το χρησιμοποιω δεν μυριζει ουτε ουζο ουτε τπτ.
Αν θες το δοκιμαζεις.Και με τοσο οινοπνευμα σκοτώνεις και τα μικροβια.