ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ,,ΠΑΡΝΗΘΑ ,,,ΓΝΩΜΕΣ Κ.Α

Ξεκίνησε από {MITSUGUN}, 29 Μαΐου 2012, 23:26:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

{MITSUGUN}

Ένα φιλαράκι ,,,βρήκε ένα πεδίο ,,,,έίναι στο δρόμο για πάρνηθα ,,,,το ξέρει κανείς ???
θέλω να πείτε γνώμες ,,και θα σας πώ και εγώ !

http://briefcase.pathfinder.gr/download/athpap933/19944/232813/0/PAX1-PS-1.jpg
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΜΟΥ !!!!.:**MITSUGUN**:.

batrax

Ειναι ετοιμο να πεσει......... αςςςςςςςςς  που εχει και φαντασματαααααααααααααα    ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
-CERBERUS-

{MITSUGUN}

ρειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΦΟΒΑΣΤΕΕΕΕΕ ?????

spyros_pap

Παράθεση από: batrax στις  29 Μαΐου 2012, 23:36:11 ΜΜ
Ειναι ετοιμο να πεσει......... αςςςςςςςςς  που εχει και φαντασματαααααααααααααα    ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Και στα 2?
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

batrax

Παράθεση από: {MITSUGUN} στις  29 Μαΐου 2012, 23:38:46 ΜΜ
ρειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΦΟΒΑΣΤΕΕΕΕΕ ?????
χαχαχαχαχαχαχαχα Πιος φοβατε...........πλακα πλακα εχει διαφορα προβληματα το μερος Δασαρχειο κιαλα πολα
-CERBERUS-

Τάλων

Το σανατόριο, ΣΤΕ, Ξενία (αυτές οι χρήσεις έχουν ασκηθεί εκεί) στην Πάρνηθα.

Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι έχει κριθεί κατεδαφιστέο μετά τους σεισμούς και αναμένεται η εκτέλεση της απόφασης (λέμε τώρα).

Αν ανέβεις στην ταράτσα έχει ρωγμές σε τέτοιο βαθμό ώστε να  βλέπεις κάτω στους ορόφους.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Palladin

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,5809.msg61455.html#msg61455
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,6216.msg64088.html#msg64088
Μην παίζετε με την τύχη σας, η Πάρνηθα κάνει "τζιζ"... τα κτίρια που βρίσκονται στο βουνό είναι χτυπημένα πολύ άσχημα από το σεισμό του '99 και όπως θα διαβάσετε στα νήματα που έβαλα υπάρχουν 1000 άλλοι παράγοντες που απαγορεύουν την άσκηση του χόμπι μας εκεί.

Edit: Ταλων με πρόλαβες  ;)

{MITSUGUN}

Με καλύψατε απο όλες τις Απόψεις !! Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !

WARBRO

ναι ειχε υπαρξει στο παρελθον σωφρονιστικο ιδρυμα για τρελους σανατοριο μετα το κανανε ξενοδοχειο μετα εκλεισε εχουν παει πολλοι και εχουν καταγραφει γεγονοτα οπως διαφορες φωνες να μηλανε και τα λοιπα καπου εχει στο you tube ενα βιντεο
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

EXE

Τρελλοι airsofters της Αττικης ενωθειτε!!θα αποκτησουμε εδρα!!!
χαχαχαχαχαχαχα
It's not the meat........
         ......it's the motion!!!!

ΓΛΑΥΚΟΣ

batrax

Παράθεση από: EXE στις  30 Μαΐου 2012, 09:24:46 ΠΜ
Τρελλοι airsofters της Αττικης ενωθειτε!!θα αποκτησουμε εδρα!!!
χαχαχαχαχαχαχα
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
-CERBERUS-

mirrage

Το συγκεκριμένο μέρος, το είπαν και άλλοι, είναι πολύ επικίνδυνο.

chaosmaker

λυπον παιδια επειδη ειμαι απο εκει δεν αντεχω να μην το πω :)  στην λημνο υπαρχει ενα συγροτημα ξενοδοχειων με ΣΥΝΟΛΟ 56 ΚΤΙΡΙΑ μηκρα και μεγαλα τα οποια εχουν μηνει χωρις συντηρηση απο το 2005 ! προκητε γαι ενα καταπληκτικο σκηνηκο ... ολα ειναι χτησμενα σε ενα λοφο γυρο απο τον κολπο με την παραλια και μπορω να σασ πω οτι για  urban ειναι ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ !!!!! η ανατρηχηλα χτυπαει κοκκηνο και μονο που τα βλεπεις ( πχ βρησκεις ολοκληρους σκελετους απο κουνελια σε μπανιερες και τετοια  ;) ) χωρις ομως καμοια πηθανοτητα καταρευσης ( αν και το κρανος προσοπηκα αν επαιζα εκει θα το εβαζα υποχρεωτηκο  :P ) θα βρω φωτογραφιες απο το εν λογο μερος να ανεβασω  :) ναι ξερω...λημνος  :P :P απλα το λεω αν τυχει κανεις να σκευτει να διοργανωσει κανενα παννεληνιο ετσι να χουμε :o ;)

spyros_pap

Παράθεση από: chaosmaker στις  30 Μαΐου 2012, 20:16:00 ΜΜ
λυπον παιδια επειδη ειμαι απο εκει δεν αντεχω να μην το πω :)  στην λημνο υπαρχει ενα συγροτημα ξενοδοχειων με ΣΥΝΟΛΟ 56 ΚΤΙΡΙΑ μηκρα και μεγαλα τα οποια εχουν μηνει χωρις συντηρηση απο το 2005 ! προκητε γαι ενα καταπληκτικο σκηνηκο ... ολα ειναι χτησμενα σε ενα λοφο γυρο απο τον κολπο με την παραλια και μπορω να σασ πω οτι για  urban ειναι ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ !!!!! η ανατρηχηλα χτυπαει κοκκηνο και μονο που τα βλεπεις ( πχ βρησκεις ολοκληρους σκελετους απο κουνελια σε μπανιερες και τετοια  ;) ) χωρις ομως καμοια πηθανοτητα καταρευσης ( αν και το κρανος προσοπηκα αν επαιζα εκει θα το εβαζα υποχρεωτηκο  :P ) θα βρω φωτογραφιες απο το εν λογο μερος να ανεβασω  :) ναι ξερω...λημνος  :P :P απλα το λεω αν τυχει κανεις να σκευτει να διοργανωσει κανενα παννεληνιο ετσι να χουμε :o ;)
Φιλε το μερος που λες το ξερω απο εναν φιλο μου που ηταν φανταρος εκει το 2010 και νιμιζω μου ειχε πει φυλασετε οσο για ομορφια απλα τα σπαει γιατι ειχα δει φωτω που ειχε τραβιξει!!!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

batrax

[/quote :)Για βαλε φωτογραφιες να δουμε.......................... 8) 8) 8)
-CERBERUS-

{MITSUGUN}

Παράθεση από: batrax στις  30 Μαΐου 2012, 22:10:03 ΜΜ
[/quote :)Για βαλε φωτογραφιες να δουμε.......................... 8) 8) 8)

** Μια φράση που είπε ο Φίλος ,,,με έκανε να σκεφτώ πολλά ....και να παίρνω ,έιδη τηλέφωνα στην Λήμνο !!!!

Δέν πιστέυω να τον χάλαγε κανέναν ,,να παίξει πανελλήνιο 2ήμερο ,,,και να καθάρισει ,με μεταφορικά και όλα μέσα με κανα 100 ρικο ,,,,,,,,,,,,,,,ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΚΟΝΕ ΜΟΥ ,,,,,,,,,ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ  :o :o :o :o :o :o

Demon

Παράθεση από: {MITSUGUN} στις  30 Μαΐου 2012, 22:17:04 ΜΜ
** Μια φράση που είπε ο Φίλος ,,,με έκανε να σκεφτώ πολλά ....και να παίρνω ,έιδη τηλέφωνα στην Λήμνο !!!!

Δέν πιστέυω να τον χάλαγε κανέναν ,,να παίξει πανελλήνιο 2ήμερο ,,,και να καθάρισει ,με μεταφορικά και όλα μέσα με κανα 100 ρικο ,,,,,,,,,,,,,,,ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΚΟΝΕ ΜΟΥ ,,,,,,,,,ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ  :o :o :o :o :o :o
Ρε λες??? για βαλε ιδεες...για βαλε ιδεες!!!

spirosleon

και φαντασου σκηνικο στο λιμανι της Λημνου να κατεβαινουν απο το πλοιο καμια 100αρια  τυπαδες με παντελονια παραλλαγης -σακους-οπλοθηκες κ.α εν μεσω τουριστικης περιοδου.....εεεεεε ρεεεε τι εχουν να πουν τα καναλια αλλα και οι τουριστριες.......