~ THIS IS AIRSOFT! ~

Ξεκίνησε από Valkyrie, 29 Μαΐου 2012, 17:44:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

el.cind

Παράθεση από: ACIDBLACK στις  30 Μαΐου 2012, 08:43:49 ΠΜ
Αντιγραφω απο το προφιλ μου στο FACEBOOK....

Πολλοι μου λενε τι πας και κανεις κυριακατικα ....ενα θα σας πω αν δεν παιξατε ποτε πετροπολεμο ,κλεφτες και Αστυνομους ,κυνηγητο ,κρυφτο,στρατιωτακια ακουνητα και αμιλητα ,δεν ειχατε ποτε φυσοκαλαμο,και δεν ξερετε την ειναι τα μπιρμπιλονια ...μην μιλατε ...γιατι ΜΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!

17 MAIOY

Ειμαι 40 χρονων παντρεμενος με 2 παιδια και χιλιες εγνοιες και αγχη στο κεφαλι μου ....το ΑΙΡΣΟΦΤ ειναι η ΑΦΟΡΜΗ  να γινω και γω ξανα παιδι για μερικες ωρες να δω φιλικα προσωπα να κανω χαβαλε να πιω τον καφε μου και να παιξω .....τι σημαινει παιχνιδι ?ρωτηστε τα παιδια σας ,αν δεν εχετε παιδια ρωτηστε τα ανιψια σας ,δεν εχετε ανιψακια ? ολο και καποιος θα εχει !δεν εισασταν ποτε παιδια ? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !

THIS IS AIRSOFT !

φιλε ACIDBLACK μυλας πολλη σωστα οποιος τα εχει κανει αυτα που περηγραφης και αλλα πολλα δεν μπορη να καταλαβη τη ειναι το airsoft γεια εμας χορια που μας ξηπνας τρελες παιδικες στηγμες...να'σε καλα φιλε
παντα φιλικα el,cind

batrax

:)+1000000000000............................................... 8)
-CERBERUS-

Τάλων

Παράθεση από: ΓΛΑΥΚΟΣ στις  30 Μαΐου 2012, 09:08:42 ΠΜ
το κακο ειναι οτι εχω κορη

Τι λες τώρα :o που είναι το κακό :o
Εμένα η μικρή μου κόρη είναι 13 και έχω βαρεθεί την γκρίνια και το πάρε με μαζί σου κάθε Κυριακή πρωί.

Και να σου πω και κάτι άλλο. Η G.I.T. που ξεκίνησε το θέμα είναι όπως είπε και ο Leo :

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  29 Μαΐου 2012, 22:27:38 ΜΜ
Πολύ σωστός...και αξύριστος !!! Μάγκας μεγάλος ... και αλάνι....

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Valkyrie

γεια σου ρε ταλων  :) :) :)

*επισης εγινε edit  στο αρχικο ποστ

spyros_pap

Παράθεση από: Τάλων στις  30 Μαΐου 2012, 17:13:08 ΜΜ
Τι λες τώρα :o που είναι το κακό :o
Εμένα η μικρή μου κόρη είναι 13 και έχω βαρεθεί την γκρίνια και το πάρε με μαζί σου κάθε Κυριακή πρωί.

Και να σου πω και κάτι άλλο. Η G.I.T. που ξεκίνησε το θέμα είναι όπως είπε και ο Leo :
Αυτο εγραψε ο  Leo επηδει ειχα κανει post εγω κατι και μιλησα λες και ειναι ανδρας Η G.I.T βασικα μολις τωρα καταλαβα το ειναι κοπελα.
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.