VFC SCAR-L Gearbox

Ξεκίνησε από Nick_the_Greek, 28 Μαΐου 2012, 17:12:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick_the_Greek

Θέλω να ανοίξω το gearbox στο VFC SCAR που έχω. Είναι κάτι εύκολο μπορει να μου δόσει κάποιος που το έχει κάνει καμία οδηγία-συμβουλή;
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

spirosleon

spyros_pap

O συνονοματος τα ειπε ολα χωρις καν να πει λεξη!!!  ::  :P
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Nick_the_Greek

Ναι το είχα δει αυτο το βίντεο αλλα δεν δείχνει μετα τι κανείς απλα τραβας να κομμάτια;
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

spyros_pap

ΧΩρις να εχω λυσει scar αλλα πιστευω πως χρησιμοποιεις αντστοφη μηχανικη μετα!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Nick_the_Greek

Παράθεση από: spyros1989 στις  28 Μαΐου 2012, 18:06:15 ΜΜ
ΧΩρις να εχω λυσει scar αλλα πιστευω πως χρησιμοποιεις αντστοφη μηχανικη μετα!
Όχι δεν εννοώ για να το ξανά κλίσεις αλλά για να ανοίξεις τέλειος το gear box, να " φτάσεις " στα γρανάζια.

liongreek

Πάμε λίγο από την αρχή. Για να ανοίξεις το gearbox πρέπει πρώτα να το αφαιρέσεις, και μάλλον το βιντεάκι ξεκινάει από εκεί. Όταν το αφαιρέσεις, είναι απλό. Περιμετρικά αφαιρείς τις βίδες και πολύ προσεκτικά, λόγω του ελατηρίου, το ανοίγεις και έχεις μπροστά τα σώψυχα του.

Φιλική συμβουλή: Προφανώς δεν έχεις ξανανοίξει gearbox. Αν και δεν είναι κάτι τρελό, απλά να είσαι προσεκτικός και να θυμάσαι τι έκανες, για να το ξανακάνεις ανάποδα όταν το κλείσεις. Θα σιχτιριάσεις πολύ στην αρχή, αλλά με υπομονή θα τα καταφέρεις.

Αν χρειάζεσαι να κάνεις αναβαθμίσεις, καλό θα είναι αν δεν ξέρεις, να γράψεις τι έχεις στο μυαλό σου, μήπως η λύση είναι αλλού.

Το πρώτο μου gearbox μου πήρε 2.5 ώρες να το ανοίξω-κλείσω. Πλέον ζήτημα αν κάνω κανένα τέταρτο...

Καλή επιτυχία και εδώ είμαστε...

Nick_the_Greek

Όχι δεν θέλω να κάνω κάποια αναβάθμιση απλά μου αρέσει να ξέρω και να μπορω να " ανοίγω " και να "κλεινω " τα οπλα μου

Nick_the_Greek

Ρε παιδιά στο μοτερακι βγάζω τα καλοδια και μετα προσπαθώ να το βγάλω έξω αλλα αυτο δεν βγαίνει; Πρέπει να βγάλω κάτι άλλο;

liongreek

Παράθεση από: Nick_the_Greek στις  28 Μαΐου 2012, 19:17:03 ΜΜ
Ρε παιδιά στο μοτερακι βγάζω τα καλοδια και μετα προσπαθώ να το βγάλω έξω αλλα αυτο δεν βγαίνει; Πρέπει να βγάλω κάτι άλλο;

Αν εχουν βγει τα καλώδια, οχι. Απλά πάρε ένα μυτοτσίμπιδο και πιάστο, μπορεί απλά να έχει σφηνώσει λίγο, συμβαίνει.

Nick_the_Greek

Το προσπερασα αυτο και εκεί που είχα κολλήσει για τα καλα ήταν στον επιλογεα βολής. Τέλος παντός τώρα το ξανά έκλεισα και έκανα και μερικές βολές για να συγουρευτώ ότι όλα είναι εντάξει.