ειναι πεδιο?

Ξεκίνησε από julius_X21, 21 Μαΐου 2012, 11:44:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

julius_X21

παιδια δεν ηξερα που να βαλω την ερωτηση οποτε την εβαλα εδω........ τις προαλες που εβλεπα ενα χαρτη της ελλαδος που εδειχνε τα πεδια airsoft και τις ομαδες ειδα πως στην παλληνη (Αττικης) , ο λοφος του Λεβιδη ειναι πεδιο ...... η ερωτηση μου ειναι κατα ποσο ησχυει αυτο?????????????????? γιατι περναω απο εξω αλλα δεν εχω δει ποτε κανεναν να παιζει   8)

Admax

Παράθεση από: julius_X21 στις  21 Μαΐου 2012, 11:44:40 ΠΜ
παιδια δεν ηξερα που να βαλω την ερωτηση οποτε την εβαλα εδω........ τις προαλες που εβλεπα ενα χαρτη της ελλαδος που εδειχνε τα πεδια airsoft και τις ομαδες ειδα πως στην παλληνη (Αττικης) , ο λοφος του Λεβιδη ειναι πεδιο ...... η ερωτηση μου ειναι κατα ποσο ησχυει αυτο?????????????????? γιατι περναω απο εξω αλλα δεν εχω δει ποτε κανεναν να παιζει   8)

ισχύει κανονικά! ;)

julius_X21

δηλαδη οντως ειναι πεδιο?...... δεν θα επρεπε ομως να ειναι μακρυα απο κατοικημενη περιοχη.... γιατι ειναι διπλα στη μαραθωνος και εκει που τελειωνει το δασακι ειναι σπιτια

Palladin

Ο λόφος Λεβίδη είναι πεδίο αλλά και ιδιωτικός χώρος. Δείτε σχετικό νήμα εδώ...

julius_X21

εντομεταξυ και τσαμπε να πας δεν σου λεει κανεις τιποτα οποιος θελει μπαινοβγαινει χωρις να του πει κανεις τιποτα

julius_X21

απο οτι εχω ακουσει ανηκει λιγο στο στρατο λιγο στην αεροπορια λιγο σε καποιο εγγονι του λεβηδι ........ αστα να πανε ........ παντως ειναι τελειως εκγαταλελημενο και για παιχνιδι πλακα θα ειχε ειναι μικρος ο χωρος αλλα ωραιος  8)  ;D

batrax

ομορφο πεδιο αλλα εχει περδεμα......................... :)
-CERBERUS-

julius_X21

εχει πολυ δεντρο και ειναι ωραια .......... σιγουρα το πισω μερος (το αλλο ακρο απο την αττικη οδο) ανηκει στην Π.Α. εχει και ταμπελα

Jocker

Παράθεση από: batrax στις  21 Μαΐου 2012, 23:48:47 ΜΜ
ομορφο πεδιο αλλα εχει περδεμα......................... :)

+1
ακριβως!
μπερδεμα το οποιο δεν νομιζω οτι μπορει να λυθει...

κριμα, εμενα παντως μου αρεσε αυτο το πεδιο.
ειχαμε παιξει ενα φεγγαρι εκει (οχι μονοι μας, υπηρξε παιχνιδι απο διοργανωτη airsoft-games)
αλλα δεν ξερω πλεον σε τι κατασταση βρισκεται το σπιτι-βιλα τωρα, γιατι εμαθα οτι ειναι ετοιμο να πεσει...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

julius_X21

τις προαλες ανεβηκα να το δω αλλα δεν εκατσα ..... θα παω να δω και θα σας πω 

StarScream

Που εισαι ρε Jumbo να απαντησεις στο παιδι γιατι δεν μπορει να παει εκει...  ;D

Τάλων

ασε Μπάμπη θα του δώσω εγώ το τηλέφωνο του Κυριάκου.....  ;D ;D ;D
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

jumbo

Παράθεση από: StarScream στις  22 Μαΐου 2012, 20:32:18 ΜΜ
Που εισαι ρε Jumbo να απαντησεις στο παιδι γιατι δεν μπορει να παει εκει...  ;D

ελα ποιος;
ποιος θελει να μαθει;
λεβιδης..... χμμμμ κατι μου θυμηζει αυτο το ονομα.....

ας το παρουμε απο την αρχη....
ο Λεβιδης ηταν αυλαρχης του τεως βασιλια ισως και του προπαππου του βασιλια να μην σου πω καλυτερα κλπ...
η συγκεκριμενη εκταση λοιπον παραχωρηθηκε απο τον βασιλια τον καιρο που στην περιοχη υπηρχαν μονο αγροτες και προβατα...
οταν ο λεβιδης πεθανε κληροδοτησε την εκταση στον γιο του, ο οποιος ομως κατοικει μονιμα στο Λονδινο οποτε και δεν εδωσε καμια απολυτος σημασια στον χωρο..
το 2004 η νομαρχια ανατολικης αττικης προχωρησε σε αναγκαστικη απαλοτριωση της εκτασης και την παραχωρησε στον δημο παλληνης.....
και τωρα αρχιζει η σουπα...... η μαλλον το μαγειρεμα της σουπας......
ο δημος παλληνης παραχωρει/πουλαει την εκταση [(γαματο ετσι.... η δημοτικη αρχη να εκποιει δημοσια γαια!) μετα μας φταιει η φραου Μερκελ που μιλαει για αποκρατικοποιησεις..... ;D ] σε μια κυπριακη off shore εταιρια με διαχειρηστη εν Ελλαδα καποιον Κ Μπουζαλα Νικο...
ο οποιος νοικιαζει τον εν λογω χωρο ως ιδιωτικο πεδιο airsoft.....

ελπιζω να σας καλυψα.... :D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Admax

Πάντως οποιος θέλει ας ανακοινώσει για να πάμε εκεί να κάνουμε κανένα game! ;)

julius_X21

jumbo σε ευχαριστω αν και τα ηξερα οσα ανεφερες εκτος απο αυτο με την κυπριακη εταιρια .............. επισης οαιδια οπως ειπα και προχ8ες ανεβηκα πανω, ειναι οπως ειναι παντα απλα εχει πιο πολλα χορτα .... ομως τα δεντρα ειναι πολυ πυκνα αμα μπεις μεσα και ειναι ωραια ειδικα για καλοκαιρι ....... jumbo ομως χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω ενα κομματι το εχει ακομα η Π.Α. (μπορει να κανω και λαθος )  ;D  8)

jumbo

Παράθεση από: Stavros3 στις  24 Μαΐου 2012, 16:51:59 ΜΜ
Πάντως οποιος θέλει ας ανακοινώσει για να πάμε εκεί να κάνουμε κανένα game! ;)

εχεις ορεξη για καυγαδες ετσι.... ;D ;D

Παράθεση από: julius_X21 στις  24 Μαΐου 2012, 20:27:40 ΜΜ
jumbo σε ευχαριστω αν και τα ηξερα οσα ανεφερες εκτος απο αυτο με την κυπριακη εταιρια .............. επισης οαιδια οπως ειπα και προχ8ες ανεβηκα πανω, ειναι οπως ειναι παντα απλα εχει πιο πολλα χορτα .... ομως τα δεντρα ειναι πολυ πυκνα αμα μπεις μεσα και ειναι ωραια ειδικα για καλοκαιρι ....... jumbo ομως χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω ενα κομματι το εχει ακομα η Π.Α. (μπορει να κανω και λαθος )  ;D  8)

οντως απο το Ο.Τ 14 εως 21 στην ανατολικη πλευρα του λοφου ανηκει στην Π.Α και μαντεψε.... ειναι δωρεα του αποθανωντα προς την τοτε Ε.Β.Α και σημερινη Π.Α.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

julius_X21

κατι ελιες ειναι εκει ... αλλα και παλι δεν ειναι καλα για παιχνιδι (αυτο το καμματι )γιατι υπαρχουν σπιτια στα ορια του ,οποτε μενει το κομματι που ανηκει στην εταιρεια .............. >:(  εχουν παρει και το ωραιο κομματι ..............(για οσους δεν εχουν καταλαβει μιλαμε για την μερια τη πισω μερια του λοφου οταν το βλεπει κανεις απο την αττικη οδο)