Resident Evil: Παιχνίδι επιβίωσης Σάββατο 26/5/2012 - Ελευσίνα

Ξεκίνησε από Kallistos, 21 Μαΐου 2012, 16:05:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Lonelypath

Arbiter

εχεις ξαναπαιξει γενικοτερα σε παιχνιδια?τους κανονες τους διαβασες πληρως? απλα το nickname σου γραφεις εδω να σε σημιωσουμε και αν εχεις τα απαραιτητα ελα το σαββατο να παιξεις και να τα πουμε και απο κοντα!!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

spyros_pap

Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Arbiter

δεεεν πειραζει βρε!!τα ζομπι δεν εχουν ετσι και αλλιως,και στον γυρο σου θα σου δωσω τον δικο μου!!!μην κολλατε σε τετοια!

Koukos

εεεε..αμα δεν επιτρεπονται καραμπινες εγω δεν ερχομαι.. ;D ;D ;D

εκτος αν επιτρεπονται οχηματα.. :D :D

αντε καλο παιχνιδι μαγκες..αν μπορουσα θα ερχομουν σιγουρα και γω!!!
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

Arbiter

Lonelypath

Έχω ξαναπαίξει σε παιχνίδια, επίσημα και μη (γνωρίζω το πεδίο στην Ελευσίνα). Φυσικά και έχω διαβάσει το σενάριο και συμφωνώ με τους κανόνες. Είναι πάρα πολύ ωραίο σενάριο και μιας και είμαι θαυμαστής του παιχνιδιού ένας λόγος παραπάνω. Έχω τα απαραίτητα (πιστόλι, φακό..κλπ) Σημείωσέ με, και το Σάββατο θα τα πούμε από κοντά. Ευχαριστώ πολύ.

Arbiter

εγινε αγορινα!!!σε περιμενουμε!!εχω μακρι μαλλι αμα θες να με γνωρισεις να τα πουμε γιατι εγω δεν θα σε καταλαβω!!ελπιζω να το διασκεδασεις αυτο εχει σημασια!!

O.Y.K.1985

Από ότι κατάλαβα τα ζομπι δεν πεθαινουν με τίποτα , ουτε αν τους κόψεις το κεφάλι εστω και με το χέρι χωρίς μαχαίρι, (το οποίο θα έκανα με ευχαρίστηση) Μπορεί να υπάρχει τέτοια πρόβλεψη στο σενάριο? Γιατι ψιλοψήνομαι για απογευματινό παιχνίδι.
Αν επίσης κατάλαβα καλά Shotgun δεν παίζει έτσι? Μόνο πιστόλι. (2500 fps επιτρέπονται???? με μόνο 6 βολές ;) ;) :D :D)
Και κάτι τελευταίο Οι ζωντανοί επιτρεπεται να έχουν night vision?
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

WARBRO

εγω εχω να προτεινω τα ζομπι να μην τρεχουν απλα να εχουν περπατημα και γρηγορο βαδην οπως και τα 7 bbs να γινουν 10 στρογγυλα πραγματα (σαν το  χρεος ενα πραγμα)
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

Arbiter

οχι τα ζομπι δεν γινεται να τα σκοτωσεις ουτε με μαχαιρι γιατι οχι fairplay θα εχεις μετα, θα γινουν πολυ τσακωμοι,οχι εγω σε αγγιξα πρωτος οχι εγω,οποτε οπως καταλαβαινετε το ζομπι δεν το ακουμπας καθολου γιατι παιθενεις,ακομα και τα αφρολεξ τα βαλαμε για χαβαλε να το ευχαριστηθειτε σε περιπτωση που εχετε καποια αποstasi,θα προσπαθεισουμε με την ομαδα να επιτηρουμε καθε συμπλοκη! οσο για το βαδην,το δοκιμασαμε,το παιχνιδι επεφτε σε ενα φαβλο κυκλο μπλοφας και κυνηγητο,οποτε τωρα απλα σκεφτεσε!του ριχνω η δεν του ριχνω?your choice!!τα ββ ειναι 7 οσο ειναι και ο πραγματικος γεμιστηρας. οι κανονες δεν αλλαζουν!οι ζωντανοι επιτρεπονται να εχουν night vision!!!αχαχα shotgun και λοιπα οπλα θα σας εχουμε εμεις ως objective sto armory!

WARBRO

αχαχαχαχαχαχαχ θα λιωσουμε στο τρεξιμο παλι δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεε τζουλιαααααααα στον λαοοοοοοοοοοο ουπς αυτο ειναι απο αλλη παραγωγη δωσε ζομπι στον λαοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

Teacherdick

Μια μικρή διευκρύνηση...

Όσοι ζωντανοί έχουν κάποιο melee όπλο, πχ μαχαίρι, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να σκοτώσουν zombie(εφόσον βέβαια είναι απο αφρολέξ).Όταν όμως σε περικυκλώσουν 3-4 zombies, να δω ποιο θα πρωτοσφάξεις!!!Επίσης, ο αριθμός των melee όπλων θα είναι περιορισμένος(2 μαχαίρια ανα 6αδα παιχτών).

Τέλος, απαγορεύονται κατηγορηματικά οι βολές στο κεφάλι.Τα zombies τα χτυπάμε μόνο στο σώμα, μιας και ότι και να κάνουμε θα ξαναμπούν στο παιχνίδι μετά απο 30".
Si Vis Pacem, Para Bellum.

leyteris

Μια προταση,θα μπορουσαν να υπαρχουν και διασπαρτα πυρομαχικα.

Arbiter

δεν ειναι βολικο να υπαρχουν γεμιστηρακια γενικοτερα,δεν προλαβενεις καν να γεμισεις,γιαυτο θα σας εχουμε οπλα

leyteris

Arbiter

leyteris

Γα@#$% πρεπει να ειμαι στην δουλεια μεχρι τις 21.00.
Φιλε να το φτυσω μην το ματιασω το σεναριο,βλεπω να πεφτει παρα πολυ γελιο !!!

remali

Βασικο κομματι του εξοπλισμου το κωλοχαρτο...... ;D ;D ;D

Arbiter

εεε ελα μετα τις 9 ρε χαλαρα!δεν θα βαρεσετε και καρτα!!^^