17-5-09 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ<<Ο ΙΟς ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΕΙΟ>> ΝΕΟ

Ξεκίνησε από ZINJA, 13 Μαΐου 2009, 14:28:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ZINJA

καλε μου φιλε το κινητο μου ειναι 6944259398 να παρει οποιοσ θελει να του εξηγησω οσο μπορω και οσο ξερω!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

δυστηχως δεν θα μπορεσω να ερθω,φιλε Ζinja ακυρωσε thn συμετοχη μου...συγνωμη για την αναστατωση...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

ZINJA

δε πειραζει φιλε μελλα!καλα να περασεις και καμεια αναστατωση!οποιος θελει ερχεται!και παλι αγαπιομαστε! :) :) :)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Nα εισαι καλα ευχαριστω για την κατανοηση.... :)
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Fluffy Cthulu

Παράθεση από: Atsalakotos στις  15 Μαΐου 2009, 10:44:28 ΠΜ
Όχι δεν χρειαζεται CQB υλικό (Καλά τα κράνη τι να τα κάνεις και σε CQB? δε καταλαβαίνεις τις βολές.) Το μέρος είναι ανοικτό, κτιστό, και έχει και βλάστηση.

Ta kranh se CQB gia na mhn koutoulhsoume pou8ena bgainontas apo kanena xamhlo kafasi portas px...

I\'m sorry, I can\'t hear you over the sound of how awesome I am...

alekoukos_kalashnikov

+ αλλα 3 ατομα απο την ομαδα πρασινος κεφτες!!! :P
why so serious...?

Regal

"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος"

MarviL

Καλημερα σε ολους .... ειμαστε μια παρεα .... καινουριοι στο χωρο του airsoft  :P!!!
Υπολογηστε 4 συμετοχες απο εμας την κυριακη !!!
MarviL + 3
tnx see u !!!
eiii !!!!! stasou .... mygdala !!!!

OYK347

Κύριοι καλημέρα σας,

συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά οι οικογενειακές υποχρεώσεις δεν μας άφηναν νωρίτερα να γνωρίζουμε αν θα μπορούσαμε να συμμετέχουμε.

Δύο συμμετοχές ακόμη λοιπόν HARRY70 και DAWG θα παίξουν μαζί σας, εγώ δεν μπορώ να παρεβρεθώ.

Και πάλι καλημέρα σας και καλό παιχνίδι.
  :)
.

.                      http://www.armageddons.gr

Henno

we bury our mistakes

KAMENOS 12

Παιδια χιλια συγνωμη,προεκυψε προβλημα και δεν θα μπορεσω αυριο να παρεβρεθω.Τα λεμε την επομενη Κυριακη

VagBlack

misericord

ted

Haroth

Υπολογήστε +2: Haroth, Passenger

soz για την τελευταία στιγμή αλλά είμουνα αμφίβολος λόγω προβλήματος υγείας.

Θάνος

Καλά περάσαμε καί πάλι.  ;) Ευχαριστούμε τον ZINJA γιά την διοργάνωση.   :)
Ευχαριστώ ακόμα τον fylakio 8 καί τον Μάρκο που βοήθησαν με μάσκες καί γυαλιά προστασίας, γιά τον φίλο (θεατή) Βασίλη που ήρθε μαζί μου καί δεν είχα να του δώσω κάτι εγώ.  ;D
Έχετε τις ευχαριστίες κι από εκείνον γιά την φιλικότητά σας, καθώς καί γιά την προθυμεία σας να του δώσετε να δοκιμάσει τα όπλα σας. :)
Εάν δεν προλάβω να βάλω φωτογραφίες σήμερα (φεύγω ταξίδι το βράδυ), θα τις περάσω την επόμενη Κυριακή που θα επιστρέψω. Σόρρυ αν δεν προλάβω, αλλά με πιέζει ο χρόνος ετοιμασίας.  :-\
Μία παράκληση ακόμα, αν κάποιοι φίλοι δεν θέλουν να εμφανίσω φωτογραφίες τους (στις οποίες φαίνεται το πρόσωπό τους), να μου στείλουν προσωπικό μήνυμα.
Ευχαριστώ καί καλά BBs.
:)
keep safe distance...

batista

kalhspera katarxas shmera to paixnidi eixe polla kala kai kaka 1 wraio pedio 2 kali opganwsh to zinja twra perna sta asxhma  eiperxan kapoi oi opioi den prepei na ksanapeksoun pote airsoft auta paidia einai paidiarismata kai to paixnidi den shkonei paidia ntropei s autous pou ekanan tis kotes otan tous ktupagane ta pura kapoios na balei taksei pakalw giati einai adiko gia kapious pou einai kurioi kai swstoi BATISTA GIA PANTA THELW NA AKOUSW GNWMES GIA AUTO PRAGMA
BATISTA

cgwolf

Παρθενική μου εμφάνιση σήμερα και μπορώ να πώ οτι πέρασα καταπληκτικά.
Ένα μεγάλο μπράβο στον Zinja για το έξυπνο σενάριο και μπράβο στους επιτιθέμενους για την επιτυχία τους.
Θα αναφερθώ στα αρνητικά (πιο πολύ θα έλεγα σε κάποιες παρατηρήσεις,γιατί το ''αρνητικά'' μου ακούγεται βαρύ)
γιατί διορθώνωντας τα μπορούμε να παίξουμε σε ακόμα καλύτερα παιχνίδια/σενάρια στο μέλλον.

-Το re-spawn ήταν αδικο έτσι όπως λειτούργησε σήμερα...κατ'εμέ αποδείχθηκε υπέρ των επιτιθέμενων αφου
τα 5' στο safe house για τους αμυνόμενους έδιναν τη δυνατότητα στους επιτιθέμενους (που δεν είχαν time penalty στο re-spawn) να
ανασυγκροτούνται και να ενισχύονται πολύ γρήγορα.
Πολύ σωστός ο τρόπος του γκρουπ των 4 ατόμων για re-spawn (μπορούσε να γίνει και με γκρουπ περισσοτέρων) αφού έτσι έμπαιναν
σε μορφή ενισχύσεων.

-Το ''αιώνιο'' πρόβλημα των αθανάτων...Προερχόμενος απο το χώρο του paintball δεν μπορώ να πώ οτι μου είναι άγνωστο.Όταν σε ένα
παιχνίδι που ο άλλος μοιάζει με κλόουν απο το χρώμα υπάρχει το φαινόμενο highlander,τότε στο airsoft που ΔΕΝ υπάρχει η τέτοιο πρόβλημα,
πώς να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.Αυτό σαν γενική παρατήρηση.
Πρωσοπικά τωρα.Ήρθα για να περάσω καλά και αυτό έκανα. Για όσους μπορεί να έχουν κάποιο παράπονο μαζί μου,είμαι ο sniper των επιτιθέμενων
(και ο μόνος με παραλλαγή Ελληνικής Αεροπορίας (λιγο ξεπλυμένη και ό,τι να'ναι,αλλα το ghillie suit άλλη φορά))
Ίσως είμαι ο μόνος χωρίς σημάδι απο συμπλοκή,αλλά όταν χτυπήθηκα βγήκα αμέσως έξω...Το να περπατήσω 50 μέτρα μέχρι το safehouse και να επιστρέψω
δεν μου ήταν κόπος...
Λόγο απόστασης απο τους ''στόχους'' μου δεν μπορώ ποτέ να είμαι 100% σιγουρος οτι τους πέτυχα,αλλά αν δεν βγουν,απλά ξέρω που να ξαναρίξω...
Βέβαια 2-3 φορές τα άτομα που είχα στον στόχο μου βγήκαν αμέσως (πρώτος ο Zinja που πρέπει το "ΕΞΩΩΩΩΩΩ" του να το άκουσαν μέχρι και στην Μαγούλα,
μην πώ και στο αεροδρόμιο που παραλίγω να σημάνει συναγερμός).
Μπορεί και να μην τους πέτυχα καν εγώ...αλλά δεν με νοιάζει...Χάρηκα το παιχνίδι anyway...

Αν κάποιοι βέβαια το κάνουν συνέχεια,η συμβουλή μου είναι να πηγαίνει κοντά αυτος που νομίζει οτι τον πέτυχε,να μαθαίνει ποιός είναι,και την επόμενη φορα
που θα οργανωθεί παιχνίδι και θα δεί ότι θα είναι παρών το συγκεκριμένο άτομο,να ακυρώσει τη συμετοχή του ή της ομάδας του
προβάλοντας την ύπαρξη της συγκεκριμένης συμπεριφοράς απο συγκεκριμένο άτομο.
Η γνώμη μου είναι οτι είναι ενα παιχνίδι και δεν έχει ιδιαιτερο νόημα να φτάνουμε στα άκρα ουτως ή άλλως...
Στην ''κάψα'' της ''μάχης'' μπορεί να εκνευριζόμαστε αλλα δεν αξίζει κατα τη γνώμη μου.

Ελπίζω να μην κούρασα (''Τι δεν κούρασες ρε ............ ,θα πουν μερικοί,αφού έγραψες έκθεση'') απλά ήθελα να πώ τις εντυπώσεις μου απο το πρώτο μου παιχνίδι.
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

leonardo sunbird

Καλησπερα παιδια.... για πρωτη φορα στη σκανδαλη της αεροσφαιρησης μπορω να πω οτι ολα ηταν απψογα ασχετα αν υπηρχαν αρκετες διαφωνιες για τα kill....οχι επειδη ημουν στην κοκκινη ομαδα αλλα παιζαμε  κοκκινοι vs Highlanders.... χαχαχα!! παιδια μην παρεξηγηθει κανεις αλλα παιχνιδι ειναι ..... μια φορα εγω το ευχαριστηθηκα και ολοι ηταν καλοι(κοκκινοι - μπλε) Καλοι οι Raven Shield - el.spartan..... ευχαριστω για την συνεργασια.... ( οι μπλε αν και διπλασιοι δυσκολευτηκαν too much..... )  me ton  καιρο θα γνωριστουμε καλυτερα. :)Thanks!!!

loubamboo

Κύριοι, εγώ λέω δόξα τω Θεώ περάσαμε ωραία και σήμερα! Τρέξαμε, ιδρώσαμε, δουλέψαμε τα
ανακλαστικά μας και διασκεδάσαμε σε έναν υπέροχο χώρο, όχι μόνο για παιχνίδια airsoft.
  Το σύστημα respawn πραγματικά έδωσε την ευκαιρία στους νέους παίκτες να εξασκηθούν και να
αποθησαυρίσουν εμπειρίες έτσι ώστε να ανέβουν ταχύτερα τα σκαλοπάτια της αεροσφαιριστικής
δεινότητας, να φτάσουν και να ξεπεράσουν σε ικανότητα και αποτελεσματικότητα τους παλιότερους
παίκτες.
  Πάμε λοιπόν για ακόμα ωραιότερες "μάχες".
Freedom is more important than peace. USMC!