ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟ

Ξεκίνησε από Mitsigun, 15 Μαΐου 2012, 12:42:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Mitsigun

http://www.facebook.com/groups/369150483127893/ Η σελίδα μας στο f/b

Sierraxray

Εχεις βάλει να κάνει ηχητικό σήμα όταν τελειωνει ο χρόνος έ?
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

Aerosfairisths

εχω δοκιμασει και εγω μια τετοια κατασκευη, και πετυχε ... σχεδον ... ενεργοποιηση πως την εχεις ? απλα κουμπακι ή τιποτα ποιο special  ;D ??? ;D ;D
"Give them NOTHING...but take from them EVERYTHING"
Leonidas
G.O.A.T

Mitsigun

Ρυθμίζετε με ένα ξεχωριστό module ,,και προσπαθώ να πετύχω ρύθμιση μέσω κινητού !!!

που θα μου πάει θα τα καταφέρω  ;)

Aerosfairisths

και εγω το δοκιμασα , αλλα απετυχα ... βαριεμαι να ξαναπροσπαθησω  :P σου ευχομαι καλη υπομονη και επιτυχεια στο project  ;)
Leonidas
G.O.A.T

Koukos

για ενεργοποιηση με κηνητο αμα θελετε μπορειτε να βρητε μια παλια συσκευη με δονηση να ανοιξετε τρυπα για να εμφανιστει το μοτερακι που κανει τη δονηση και θα συνδεσετε δυο καλοδια στις ακρες με προσοχη μην ακουμπαει η καφαλη απο το μοτερ που ειναι σαν μισος κυκλος..οταν περνετε θα γυριζει και θα ακουμπαει τα καλοδια οποτε οριστε ενας υπεροχος πυροκροτιτης..επισης το ιδιο θα γινει αν βαλετε στο κηνητο ξυπνητιτι η αντιστροφη μετρηση..θα χτυπαει και θα δονητε... ;D
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

Aerosfairisths

αυτο εκανα και εγω ( Phone detonator tips) αλλα το θεμα μου ηταν οτι οταν δονουταν το ηχειο ενεργοποιουταν και απενεργοποιουταν καθε οποτε ειχε η δεν ειχε δονηση. οποτε τωρα πσαχνω ενα τροπο να κλεισει το κυκλωμα μου μολισ δονηθει 1 φορα η συσκευη και μετα να μεινει κλειστο (σε λειτουργεια) μεχρι να απενεργοποιηθει απο τον χρονοδιακοπτη ...
Leonidas
G.O.A.T

Koukos

ειναι πολυ απλο..σε κυκλωμα που θα εχεις το κηνητο θα συνδεσεις ενα μοτερ μικρο και θα κολισεις πανω του μια μεταλικη ραβδο η λαμα..θα το βαλεις αναμεσα πχ σε δυο καρφια τα οποια θα ειναι σαν διακοπτης για το δευτερο κυκλωμα με το που δοθει ρευμα στο μοτερ με τη δονηση αυτο θα γυρισει και θα ακουμπισει η λαμα τα δυο καρφια και θα παραμινει ετσι.. οποτε θα κλισει το δευτερο κυκλωμα και θα δινεται ρευμα σε οτι θελεις να κανεις...αν τωρα το μοτερ ειναι μαλακο και με το που σταματησει η δωνηση η λαμα δεν κανει καλη επαφη τοτε αλλαξε μοτερ και βαλε καποιο που να ψυλο κλειδωνει σε καποιες θεσεις και φκιαξε το ετσι ωστε οταν φερει τη βολτα και ακουμπεισει η λαμα στα καρφια μετα να μηνει εκει..

ελπιζω να βοηθησα.. ;)

Aerosfairisths

οι γνωσεις μου οσον αφορα τα κυκλωματα ειναι : οχι τα δακτυλα στη μπριζα, και πως να φορτιζω το αεροβολο μου ... κατα τα αλλα οτι μου εχει μηνει απο το λυκειο ... αν και χαθηκα λιγο , φανταζομαι το κατεχω ... θα ενημερωσω σε πιθανη επιτυχεια του συστηματος  ;D ;D ;D
Leonidas
G.O.A.T

Koukos

να στο περιπου..το μοτερ μπορει να ειναι και κατι μικρο οχι τιποτα τεραστιο... δεν ειμαι και ζωγραφος βεβαια..;D μη μ κλεψει κανεις το αριστουργημα...
θα αναγνωριστει μετα το θανατο μου!!..abriter Μη σου μπενουν ιδεες καθε σχεδιο δολοφονειας θα αποτυχει...

Aerosfairisths

Εργο τεχνης  ;D ;D ;D
Σε ευχαριστω πολυ, και εχω ιδι βρει το που θα παρω μοτερακι (αυτα που ειναι στα ανεμιστηρακεια χειρος (οταν πιανουν οι ζεστες τα πουλανε οι πακιστανοι στα φαναρια)) τωρα μεχρι να γινει το σχεδιο πραγματικοτητα, πολλα μπορουν να συμβουν ...  ::) ::)
Leonidas
G.O.A.T

Delta-7

Παράθεση από: Koukos στις  16 Μαΐου 2012, 00:40:59 ΠΜ
για ενεργοποιηση με κηνητο αμα θελετε μπορειτε να βρητε μια παλια συσκευη με δονηση να ανοιξετε τρυπα για να εμφανιστει το μοτερακι που κανει τη δονηση και θα συνδεσετε δυο καλοδια στις ακρες με προσοχη μην ακουμπαει η καφαλη απο το μοτερ που ειναι σαν μισος κυκλος..οταν περνετε θα γυριζει και θα ακουμπαει τα καλοδια οποτε οριστε ενας υπεροχος πυροκροτιτης..επισης το ιδιο θα γινει αν βαλετε στο κηνητο ξυπνητιτι η αντιστροφη μετρηση..θα χτυπαει και θα δονητε... ;D

Το εχω κανει. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ στα μυνηματα που στελνει η εταιρια για διαγωνισμους κ πληροφοριες  ;D ;D ;D ;D
γιατι θα γινετε σαν τον ΑΧΜΕΤ :

Ahmed The Dead Terrorist (Ahmed Martwy Terrorysta)
Επισης να εχει σημα εκει που θα την  βαλεις!!!
'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

SAPPER

Ωραια κατασκευη για σεναριακι αλλα η ασφαλειοθυκη ειναι ολλα τα λεφτα  :D :D :D η ασφαλεια πανω απο ολλα  ;D ;D ;D

Παράθεση από: Delta-7 στις  16 Μαΐου 2012, 19:36:14 ΜΜ
Το εχω κανει. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ στα μυνηματα που στελνει η εταιρια για διαγωνισμους κ πληροφοριες  ;D ;D ;D ;D
γιατι θα γινετε σαν τον ΑΧΜΕΤ :

Ahmed The Dead Terrorist (Ahmed Martwy Terrorysta)
Επισης να εχει σημα εκει που θα την  βαλεις!!!
Ελιωσα στο γελιο  :D :D :D

2PAC

ρε τρομοκρατεςςςς  ;D ;D θα μας βαλουν
ολους φυλακη   :D :D :D

Aerosfairisths

Παράθεση από: 2PAC στις  19 Μαΐου 2012, 14:17:59 ΜΜ
ρε τρομοκρατεςςςς  ;D ;D θα μας βαλουν
ολους φυλακη   :D :D :D

αμα πετυχει το project οχι φυλακη, στο αποσπασμα απευθειας θα μας χωσουν ...  ::)
Leonidas
G.O.A.T

Arbiter

μην ειστε ολοι βρε κλαιν πατατες τοσο ευκολα! αχαχαχα! ελπιζω να γινει ωραια ιδεα παντος,ειχα φτιαξει και εγω παλια μια βομβα χωρις ηλεκτρονικα μερη ομως
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Aerosfairisths

απο αυγουστο που θα σας ερθω, θα δειτε ...  ;)
Leonidas
G.O.A.T

batrax

καλο...............................Μπουμμμμμμμμμμμμμμμμ ;D
-CERBERUS-

spiros.k

ρε παιδι μουυυ οτι ειναι αυτο αυτοσχεδιο μπαμμμ μπουμμμμμ ερεεε  κατι πραματαα το θελω αμεσα σε παιχνιδιιι... ;) ;) ;) ;)

2PAC

εεεε ρεεεε γλεντιαααα!!!   :D :D
καλη επιτυχια σε ολους τους μαγκαιβερ  :D
ανυπωμονω να το δω σε παιχνιδι  ::) :P :D