ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ !!!!!!!!!

Ξεκίνησε από Mitsigun, 17 Μαΐου 2012, 20:55:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

WARBRO

το πεδιο θελει διαμορφωση σε καθε παιχνιδι για να προστατευσουμε τουσ εξω απο εμασ και εμας απο τουσ εξω στο σεναριο the bobmers η  ομαδα θα παει απο νωρισ το πρωι και θα το διαμορφωσει καταλληλα ετσι ωστε ολα να γινουν με ασφαλεια  ναι και τρυπες ειδα και εγω
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

{MITSUGUN}

Παίδες το Πεδίο ,,,έχει μερικά σημέια που απαιτούν προσοχή ,,,,,μόλις ετοιμαστεί το σενάριο και ανέβει στο πεδίο αυτο ,,,,,όλα αυτά τα σημεία θα τονιστούν ωστε να έχουμε ενα ΑΣΦΑΛΕΣ παιχνίδι !!!
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΜΟΥ !!!!.:**MITSUGUN**:.

vipergr

Oι παλιές κατασκηνώσεις του ΟΣΕ είναι?

Mitsigun

Ναι ,,οι  κατασκηνώσεις του ΟΣΕ !

el.cind

Παράθεση από: Delta-7 στις  18 Μαΐου 2012, 01:07:13 ΠΜ
Αυτο δεν ειναι το πεδιο που ειχε αναφερει ο ΕΚΔΡΟΜΟΣ πριν 2 χρονια στο παρακατω ποστ;

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2161.msg24483.html#msg24483

φιλε Delta-7 αμα τυχη και δεις τον εκδρομo... ??? πολλα χαιρετησματα απο εμενα να του πεις γιατη τον εχουμε χαση..... 8)
φιλικα el.cind

Admax

Μπράβο στους pirates που με το πειρατικό τους πλοίο κατάφεραν και κατέκτησαν το "λιμάνι" για να παίζουμε!!!! :P Μπράβο σας!!!! :)

spyros_pap

Παράθεση από: Delta-7 στις  18 Μαΐου 2012, 01:07:13 ΠΜ
Αυτο δεν ειναι το πεδιο που ειχε αναφερει ο ΕΚΔΡΟΜΟΣ πριν 2 χρονια στο παρακατω ποστ;

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2161.msg24483.html#msg24483
Nαι αυτο ειναι το παιδιο παλια πριν το 2008 εκει επαιζαν πολυ paint ball οι πευκιοτες αλλα τωρα δεν παει κανεις εκτοσ απο κατι ζευγαρακια το βραδυ (με φοβο) η τιποτα τσιγγανοι  η πρεζακια ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ την μερα τιποτα.
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Rigger

μέσα και εγώ για αύριο..... δυστυχώς  εκεί το καλοκαίρι μαζεύει πολύ κόσμο για μπάνιο και δεν μπορείς να παίξεις :'(!!!.

XARAMADAS

Μπράβο παιδιά, πολύ καλή δουλειά. Τι θα λέγατε για μια Κυριακή, να πάμε εθελοντικά όσοι περισσότεροι μπορούμε και να καθαρίσουμε / διαμορφώσουμε / ασφαλίσουμε (από παγίδες, φρεάτια κλπ) το μέρος, όπως είχε γίνει πέρυσι και στην Ελευσίνα;
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

spyros_pap

Ωραια κινηση αλλα το κυριο προβλημα θα ειναι ο ξεμπαρκος κοσμος που θα ερχετε και θα παρκαρει. Θελει συμανση για να μην πω και αδεια ωτρε να μην φορτοθουμε ευθινες απο μπιλιες που να βρουν τιποτα αυτοκινητα, αν και στο paint ball που επαιζαν παλια δεν ετυχε κατι τετοιο.
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.