Βοηθεια σε αρχαριο

Ξεκίνησε από diser, 16 Μαΐου 2012, 14:52:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

diser

Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρονο σας να διαβασεται τον προβληματισμό μου και να μου απαντήσετε.
Η σχέση μου με τα όπλα περιορίζεται στις 5-10 φορες που τα έχω χρησιμοποιήσει τις περισσοτερες φορές χωρίς να ξέρω καλά καλά τι είδος όπλου ειναι αυτό που κρατάω...
Μένω σε μια περιοχή της Αττικής με ιδιαίτερα αυξημένη εγκλιματικότητα και κύριο μέλημα μου είναι να μπορέσω να προστατευσω την οικογενεια μου σε περίπτωση ανάγκης. Αντιλαμβάνομαι το κόστος μιας τέτοιας ενέργειας, έχω διαβασει τις σχετικές νομοθεσίες, αλλα οπιοδήποτε κόστος είναι μικρό όταν αφορά την ασφάλεια των παιδιών μου.
Ετσι λοιπόν η αγορα όπλυ είναι δεδομένη, πάντα με τις νομιμες διαδικασίες...έχω μιλήσει και ρωτήσει φίλους κυνηγούς για το τι θα ήταν καλύτερο να αγοράσω για την πιθανή και σίγουρα απευκτέα περίπτωση που ανέφερα πριν, σε λογική τιμή. Οι απαντήσεις τους μάλλον με μπερδεψαν παραπάνω..
Ζητάω λοιπόν την γνώμη του φορουμ, υπενθιμίζοντας απλα οτι μιλατε σε καποιον αρχαριο και ασχετο :(
Ευχαριστώ και παλι

sith lord

φιλε μου απο οτι καταλαβα μιλας για αληθινο οπλο εε; νομιζω οτι μπηκες σε λαθος φορουμ.εμεις ασχολουμαστε με το airsoft και χρησιμοποιουμε αεροβολα που βαλουν πλαστικες μπιλιες 6mm...
May the force be with me....

Nick_the_Greek

Αυτό που ρωτάς δεν έχει καμία σχέση με το Airsoft και με αυτο που κάνουμε εδώ  οπότε καλλίτερα να ρωτήσεις κάπου αλλού.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

spyros_pap

Μιλα με καποιο σκοπευτικο ομιλο της περιοχης σου καλητερα!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Palladin

Όπως έγραψαν και οι προλαλήσαντες ρωτάς σε λάθος ιστότοπο. Πάντως από τα λίγα που ξέρω η αγορά οποιοδήποτε όπλου (μιλώντας για πραγματικό και όχι παιχνίδι όπως αυτά που χρησιμοποιούμε εμείς) χρειάζεται άδειες, γιατρούς κλπ. κλπ. τα οποία δεν θα σε καλύψουν σε καμιά περίπτωση αν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσεις εναντίων άλλου ανθρώπου... εδώ που τα λέμε και με πλάστη να βαρέσεις κάποιον άγνωστο μέσα στο σπίτι σου θα σε τραβάνε και πάλι...