GR15

Ξεκίνησε από chaosmaker, 13 Μαΐου 2012, 11:19:06 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chaosmaker

Μετα απο πολυ ψαξημο και υδροτα πηρα αποφαση και αγορασα το 1ο μου οπλο το μοντελο ειναι το εξης ¨http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=1159 οποτε θελω να ρωτησω ολα τα αγπητα μελοι να μου πουν την γνωμη τους και το τι πρεπει να προσεχω σε αυτο αφου τωρα πια ειναι το πρωτο μου οπλο !  ;D

Sierraxray

Πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του. Τα G&G αυτής της κατηγορίας έχουν πολύ καλή τιμή, ανθεκτικά πλαστικά, πολύ καλό Gearbox (ανθεκτικότατο) και δέν θα σε προβληματίσει καθόλου. Είμαι χρήστης το αδερφού του GR-16 Blowback και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα πλήν του γνωστού που βγαίνουν τα καλωδιάκια από τη βάση του κινητήρα στη χειρολαβή και διορθώνονται σφίγγοντάς τα... Είναι το κλασικό ηλίθιο πρόβλημα που αρχίζω και πιστεύω ότι το κάνανε επίτηδες για να βγάζει και μια βλάβη και το G&G... ;D ;D ;D ;D ;D
(πρόσεχε μην πειράξεις τίποτα μόνος σου αφ'ενός γιατί είναι σε εγγύηση και αφεταιρου γιατί η μεσαια βίδα κάτω από τη χειρολαβή ρυθμίζει το ύψος του κινητήρα και δεν πρέπει να βιδωθεί ή ξεβιδωθεί χωρίς γνώση).

Επίσης έχει πολύ καλό HopUp, κάνη σχεδόν ακριβείας, και ωραίο πνευματικό Blowback που δεν καταναλώνει μπαταρία. Με μιά μπαταρία 9+Volt είσαι καλυμμένος και δε χρειάζονται Lipo  και άλλα... Επίσης με ελατήρια από 100 και κάτω (που μάλλον τέτοιο έχεις) δεν θα χαμπαριάσει και ποτέ το πιστόνι.
ενάμιση χρόνο τώρα σε όλα τα παιχνίδια τρία παιδιά στην ομάδα με τέτοιο όπλο και δεν είχαμε την παραμικρή βλάβη.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

spyros_pap

φιαρακι πολυ καλο οπλο εγω αυτο εχω αν και μου εκανε κατι μαλακιτσες αλλα το κομματι που πηρα εγω φταιει!!! το συστηνω 100% για αρχη!!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

PanPan

Χτύπα το με κλειστά μάτια!!!

chaosmaker

wow! ειμαι εξυπνος τελεικα :P  παιδες χιλια ευχαριστω !:D

Nick Babouinos

καταρχας να εχεις καλα παιχνιδια φιλε μ κ να γουσταρεις,τωρα κ εγω εχω αυτο το οπλο κ μαλιστα ηταν το πρωτο που ειχα παρει κ μπορω να πω οτι τα σπαει αλλα εχει 2 ιδιαιτεροτητες.

1.δε κουμπωνουν ολοι οι γεμηστηρες καλα με αποτελεσμα να μ πεταει μπιλακια,προσωπικα αυτες που δε μ εβγαλαν προβλημα ειναι εννοητε οι G&G και Dboys,για τους δευτερους θα ακουσεις πολλα κ διαφορα αλλα εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ειδικα για την τιμη τους(11ε αν θυμαμαι καλα) κ να χαλασουν δε σ απασχολει.αποφευγουμε το πακετο με τις 5η 10 γεμιστηρες κινγκ αρμς γιατι εμενα 1 χρονο μ εβγαλαν τη πιστη οποτε ηθελαν εριχναν,οι συβχομπιστες μπροτειναν διαφορες πατεντες κ η μονη που δουλεψε καλα ηταν να τις τυλιξω με ταινια γυρω γυρω αλλα θεωρω οτι το να παρεις κατι καινουργιο κ να το κανεις πατεντα ειναι βλακεια.οποτε στο πεδιο δοκιμασε καποιους γεμηστρες αλλα απο προσωπικη εμπειρια οι 2 πανω ειναι οκ

2.επειδη η μπαταρια ειναι τυπου κρειν στοκ να προσεχεις το κοντακι μ το ανοιγοκλεινεις συνεχεια κ κυριως εντονα.
εμενα μ ειχε φαει τη μονωση απο τα καλωδια με αποτελεσμα να κανει βραχυκυκλωμα κ μ εκαψε μεχρι τη μπαταρια(ανοιξε σ ενα σημειο το πλαστικο που ειναι τυλιγμενη).
εγω μετα απο αυτο τυλιξα τα καλωδια με μονωτικη ταινια εξτρα κ ηρεμησα.

σε γενικες γραμμες αν θα αγοραζα παλι απο την αρχη παλι αυτο θα επερνα γιατι προσφερει τιμη κ αξιοπιστια αλλα κ ποιοτητα,οποτε με κλειστα ματια G&G καλα παιχνιδια

chaosmaker

εχω μια ερωτηση .. νεος και αχρηστος ακομα .. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ :p

lance-a-lot

στο στρατό θα τα μάθεις! (ή νωρίτερα μέσω του airsoft)

κοντάκι είναι το κομμάτι του όπλου που ακουμπά στον ώμο σου και το μάγουλο σου όταν σκοπεύεις.

υγ: "Θα φας κοντακιά που θα είναι όλη δική σου" , μια φράση που φανερώνει τη διπλή χρήση ενός όπλου, εκ του μακρόθεν κι εκ του σύνεγγυς (ξιφολόγχη ή κοντακιά)

chaosmaker

ΑΧΑ !! μαλιστα! οκ ευχαριστω πολυ! ;D

chaosmaker

παιδες απλα δεν θελω να ανοιξω καινουργιο post για αφτο ρωταω εδω ...θεωρητε επιγονατηδες υποχρεωτικες?

Sierraxray

Ναι. θα το καταλάβεις μόνο όταν σε σώσουν.... και θα σε σώσουν. 3,5 χρόνια στο painball και  στο αιρσοφτ έχω πέσει 5-6 φορές 3 απο τις οποίες θα είχα διαλύσει τα γόνατά μου πάνω σε πέτρα. Για να μην πώ τα μικροχτυπήματα που θα υπέμεινα άν δεν φόραγα και προσπαθούσα απλά να γονατίσω. Μήν τις ξεχάσεις ούτε μία φορά να τις φορέσεις.

Απλά αν σε ενοχλούν σφιγμένες γιατί σου κόβουν το αιμα, κάνε το εξής κόλπο. Ράψε βέλκρο (το σκληρό μέρος) στα γόνατα του παντελονιού εκεί που θα βρίσκεται η επιγονατίδα όταν γονατίζεις ελαφρώς (πρέπει να το υπολογίσεις φορώντας  το παντελόνι) και η επιγονατίδα θα κρατιέται εκεί χωρίς τρελό σφίξιμο στο πόδι.
Και καλύτερα βάλε σε κάθε γόνατο 2 μακρόστενα βέλκρο, ενα αριστερά και ένα δεξιά από την μύτη του γονάτου σου με απόσαση 3 εκατοστών περίπου (δές εσύ) προκειμένου να μην ενοχλεί κατά το γονάτισμα..)

chaosmaker

μαιστα.. οποτε και επιγονατιδεσ στην λυστα..ωχ παναγια μοθυ δεν τελειωνει η ληστα:S

spyros_pap

καλα τις επιδονατιδες μην της παρεισ αμεσος βαλτες στην 2 αγορα τον επομενο μηνα δηλαδη!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Τάλων

Παράθεση από: Sierraxray στις  14 Μαΐου 2012, 10:11:18 ΠΜ
Ναι. θα το καταλάβεις μόνο όταν σε σώσουν.... και θα σε σώσουν. 3,5 χρόνια στο painball και  στο αιρσοφτ έχω πέσει 5-6 φορές 3 απο τις οποίες θα είχα διαλύσει τα γόνατά μου πάνω σε πέτρα. Για να μην πώ τα μικροχτυπήματα που θα υπέμεινα άν δεν φόραγα και προσπαθούσα απλά να γονατίσω. Μήν τις ξεχάσεις ούτε μία φορά να τις φορέσεις.

Απόλυτο δίκιο!!!
Μετά τα γυαλιά το πιο απαραίτητο προστατευτικό.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

chaosmaker

xm.. ρε παιδες μια που σα σβρηκα εδω στο post μια καλοπροερετοθς .. ποσοι απο εσασ χρησημοποιουν καρονς?? και αν ναι η οχι γτ?.. θεωρω τ ο χτυπημα στο αυρι πολυ επυκινδηνο.. κανω λαθος?

chaosmaker

chaosmaker

Για το οπλο το οποιο ξεκεινησε το ποστ ... Ξερεται αν μπαινει rail cover ?

Sierraxray

Και βέβαια. Αρκεί να βρείς cover στο ίδιο μήκος ή να πάρεις τα μικρά που ενώνεις όσα κομμάτια χρειάζεσαι. Τα περισσότερα πάντως είναι για το μήκος που θέλεις.
Πχ.http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=1359

anestis

Chaosmaker καλος ορισες στο πανεμορφο χομπι μας και καλα και πανω απολα ασφαλεστερα παιχνιδια λιπον οσο αφορα την λιστα ποτε μα ποτε θα το δεις στην πορεια απο τα red dot,flash lights,lasers κ.α οσο αφορα τα οπλα εως το παραμικρο κουμπακι στο γηλεκο μαχης σου. Μην ανχονεσε και με τον καιρο θα τα παρεις ολα. Αλλα το airsoft δεν μενει στασημο.παντα θα θες κατι(οπλο και διαφορα αξεσουαρ αλλα και παραγη).!!! ;)
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

chaosmaker

Παράθεση από: Sierraxray στις  15 Ιουλ 2012, 14:16:04 ΜΜ
Και βέβαια. Αρκεί να βρείς cover στο ίδιο μήκος ή να πάρεις τα μικρά που ενώνεις όσα κομμάτια χρειάζεσαι. Τα περισσότερα πάντως είναι για το μήκος που θέλεις.
Πχ.http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=1359
1 πως ξερω το μηκος π θελω ?

2 θελω να πετυχω το τυπικο  look του M4θα τα καταφερω με το   cover ?